Hoe werkt het spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”?


Publicatie datum:

“De Illusionist” lijkt vriendelijk, maar pas op. Als meester van de misleiding is hij zeer getalenteerd in afleiding en charme.

Gesponsorde koppelingen

Armado de ilu eden eternal

Als uw extravagante hoed en geruite pak uw vijanden niet desoriënteert, kan “De Illusionist”. betoverende spreuken uitspreken en zijn geheimzinnige mascotte oproepen om te helpen in de strijd. Ook kan “De Illusionist”. leden van zijn groep genezen. In dit artikel een toelichting op de diverse  activiteiten van het steeds meer aan populariteit winnende spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”.

Spelverloop:
Het spel begint met een mooie gespierde gebruinde man in een sexy badslip en een mooie gespierde gebruinde jonge vrouw in een sexy bikini op een hagelwit strand op een bounty eiland in de Stille  Oceaan. Ze liggen  half rechtop op een zonne-bed met in de ene hand een “Sex on the Beach” en in de andere hand de nieuwste iPhone. Ondertussen verteld de tekst die onder aan het scherm door een tekstbalk loopt dat de man in kwestie de vermaarde superheld met de bijnaam “De Illusionist” is en de mooie jonge vrouw zijn assistente met de bijnaam “De Mascotte”. Als de verklarende tekst weer uit beeld verdwenen is gaat de iPhone van “De Illusionist”. Na een kort gesprek staat hij op en zegt tegen “De Mascotte”, “ze hebben ons nodig, we gaan”. Ze schieten snel hun nauwsluitende strijdpak aan, springen in hun Lamborghini en racen naar hun gereedstaande privé jet waarmee ze koers zetten naar het front. Eenmaal op het front aangekomen kun je “De Illusionist”. met al zijn hulpmiddelen alle soorten vijanden laten uitschakelen. Het spel heeft geen eind want de strijd is een illusie die verloopt zoals jij dat wil.

Vereisten voor een illusie aanval:
Karakter Level: 35. Magie Level: 30. Klasse Kenmerken. Karakteriserend naam die de truc beschrijft. Ter voorbereiding is het goed om de boeken Fysieke aanval en Magische aanval te lezen. Dit zorgt voor een verhoging van 10% bij het gebruik van een Grimoire. Een meester in het gebruik van een pantser doek kan een pantser doek gebruiken. Menselijke boosaardigheid veroorzaakt door aanvallen -10%. Kritische Zumi schade ontvangen -15%. Magische kikker raak punten -5%. Halfkin verhoogt de dubbele slag met 2%, maar elke slag geeft minder schade dan de vorige.

Vaardigheden:
Ik heb de vaardigheidslevels van de gangbare karakters ingedeeld naar ervaring, naam, ervaring, type van activatie,  tijdsduur, beschrijving, koeling en tijd.
- De Vuurpomp. De Vuurpomp kan 1,5 seconde brand veroorzaken zonder brandschade met 15% kans om de vijand voor 3 seconden te verdoven.
- De Winter Rillingen. De Winter Rillingen kunnen een vijand 1,5 seconden bevriezen waardoor  hun bewegingssnelheid met 10% afneemt. De Winter Rillingen zijn stapelbaar tot 3 keer 12 seconden.
- Instant Rode Stralen. De Instant Rode Stralen veroorzaken 6 seconden bliksem die schade veroorzaakt aan alle vijanden binnen 15 meter.
- Magische Zelf bufferende Impuls. De Magische Zelfbufferende Impuls verhoogt gedurende 60 seconden de interne impuls van de Avatar van de gebruiker waardoor zijn snelheid en acuratese gedurende 60  seconden wordt verhoogd.
- Zelf bufferende Dimensionale sprong. De Zelf bufferende Dimensionale sprong teleporteert de Avatar van de gebruiker gedurende 6 seconden 20 meter naar voren. De Zelf bufferende Dimensionale sprong verhoogt ook de launcher.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 (GT5) is een racespel voor de playstation 3. Een van de beste racespellen.

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver

Jewels

Beschrijving van Jewels (MHGames), gespeeld op de Samsung Galaxy S (via android market downloadbaar)

Tips voor call of duty multiplayer (beginner)

Ik zal het hebben over de tips om zo goed mogelijk te presteren online

Gosupermodel

Gosupermodel: een site waar meiden zich kunnen ontplooien

Tribalwars: Handige tips voor een beginner

Wil je een gratis online spel via internet spelen. Deze game is aan te raden! Het is een strategische game en wordt door duizenden mensen gespeeld. Als je een beginnende speler bent, lees dan dit artikel voor wat tips!

Griezelen Met Silent Hill Downpour

Silent Hill Downpour

League of Legends Dominion: Rollen

Een uitleg over de rollen die voorkomen bij de uitbreiding 'Dominion' dat onderdeel is van het spel 'League of Legends'.

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation

Goedkope games, bestaat dat eigenlijk wel?

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om goedkoop aan games te komen, in dit artikel zal ik er een aantal bespreken.

Games maken

Hoe word je game artist, game designer of game developer (programmeur)

Crysis Warhead

Crysis Warhead Review

Call of Duty Black Ops Wapens

Ik ga de beginnende en gevorderde Call of Duty speler leren en helpen hoe je beter kunt worden.

Obscure II

Een horror survival met een humoristische ondertoon.

WordFeud

Op afstand een oerhollands spel spelen.

Crysis 2

Korte beschrijving over het spel Crysis 2 online & multiplayer

Liar’s dice: Het leuke dobbelspel voor een oneindig aantal spelers!

Herinnert u zich het dobbelspel uit de free-roaming game Red Dead Redemption of de derde film van Pirates of the Caribbean? Dat is liar’s dice! Ook wel diception, perudo, pirate’s dice of dudo genoemd.

Silent Hill Origins

Silent Hill Origins is een erg enge Horror Survival die je vaak de stuipen op het lijf jaagt.

World of Warcraft

Een beschrijving van het populaire computerspel World of Warcraft.

Call of Duty: Black Ops - Misser of Succes?

Een recensie waarbij alle aspecten van de nieuwste Call of Duty game aanbod komen.

Informatie over World Of Warcraft

informatie over word of warcraft

Terrorisme en Oorlog-games

Terroristen en war games? Lees verder om erachter te komen op welke manier deze games worden gebruikt door terroristen.

League of Legends - Gratis RTS

Een gratis game waar je veel inzicht, strategy en teamplay voor nodig hebt.

Fight night champion.

Boksspel met een sterk grafische storymode & indrukwekkende spelersinterface

Candy Crush is de nieuwste verslaving voor gamers

Candy Crush is een nieuw spel wat door veel mensen gespeeld wordt. In dit artikel leer je meer over Candy Crush en hoe het te spelen.