Hoe werkt het spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”?


Publicatie datum:

“De Illusionist” lijkt vriendelijk, maar pas op. Als meester van de misleiding is hij zeer getalenteerd in afleiding en charme.

Gesponsorde koppelingen

Armado de ilu eden eternal

Als uw extravagante hoed en geruite pak uw vijanden niet desoriënteert, kan “De Illusionist”. betoverende spreuken uitspreken en zijn geheimzinnige mascotte oproepen om te helpen in de strijd. Ook kan “De Illusionist”. leden van zijn groep genezen. In dit artikel een toelichting op de diverse  activiteiten van het steeds meer aan populariteit winnende spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”.

Gesponsorde koppelingen

Spelverloop:
Het spel begint met een mooie gespierde gebruinde man in een sexy badslip en een mooie gespierde gebruinde jonge vrouw in een sexy bikini op een hagelwit strand op een bounty eiland in de Stille  Oceaan. Ze liggen  half rechtop op een zonne-bed met in de ene hand een “Sex on the Beach” en in de andere hand de nieuwste iPhone. Ondertussen verteld de tekst die onder aan het scherm door een tekstbalk loopt dat de man in kwestie de vermaarde superheld met de bijnaam “De Illusionist” is en de mooie jonge vrouw zijn assistente met de bijnaam “De Mascotte”. Als de verklarende tekst weer uit beeld verdwenen is gaat de iPhone van “De Illusionist”. Na een kort gesprek staat hij op en zegt tegen “De Mascotte”, “ze hebben ons nodig, we gaan”. Ze schieten snel hun nauwsluitende strijdpak aan, springen in hun Lamborghini en racen naar hun gereedstaande privé jet waarmee ze koers zetten naar het front. Eenmaal op het front aangekomen kun je “De Illusionist”. met al zijn hulpmiddelen alle soorten vijanden laten uitschakelen. Het spel heeft geen eind want de strijd is een illusie die verloopt zoals jij dat wil.

Vereisten voor een illusie aanval:
Karakter Level: 35. Magie Level: 30. Klasse Kenmerken. Karakteriserend naam die de truc beschrijft. Ter voorbereiding is het goed om de boeken Fysieke aanval en Magische aanval te lezen. Dit zorgt voor een verhoging van 10% bij het gebruik van een Grimoire. Een meester in het gebruik van een pantser doek kan een pantser doek gebruiken. Menselijke boosaardigheid veroorzaakt door aanvallen -10%. Kritische Zumi schade ontvangen -15%. Magische kikker raak punten -5%. Halfkin verhoogt de dubbele slag met 2%, maar elke slag geeft minder schade dan de vorige.

Vaardigheden:
Ik heb de vaardigheidslevels van de gangbare karakters ingedeeld naar ervaring, naam, ervaring, type van activatie,  tijdsduur, beschrijving, koeling en tijd.
- De Vuurpomp. De Vuurpomp kan 1,5 seconde brand veroorzaken zonder brandschade met 15% kans om de vijand voor 3 seconden te verdoven.
- De Winter Rillingen. De Winter Rillingen kunnen een vijand 1,5 seconden bevriezen waardoor  hun bewegingssnelheid met 10% afneemt. De Winter Rillingen zijn stapelbaar tot 3 keer 12 seconden.
- Instant Rode Stralen. De Instant Rode Stralen veroorzaken 6 seconden bliksem die schade veroorzaakt aan alle vijanden binnen 15 meter.
- Magische Zelf bufferende Impuls. De Magische Zelfbufferende Impuls verhoogt gedurende 60 seconden de interne impuls van de Avatar van de gebruiker waardoor zijn snelheid en acuratese gedurende 60  seconden wordt verhoogd.
- Zelf bufferende Dimensionale sprong. De Zelf bufferende Dimensionale sprong teleporteert de Avatar van de gebruiker gedurende 6 seconden 20 meter naar voren. De Zelf bufferende Dimensionale sprong verhoogt ook de launcher.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Tribalwars: Handige tips voor een beginner

Wil je een gratis online spel via internet spelen. Deze game is aan te raden! Het is een strategische game en wordt door duizenden mensen gespeeld. Als je een beginnende speler bent, lees dan dit artikel voor wat tips!

Crossfire

Wat informatie over crossfire en tips om goed te worden. Er is ook een uitleg over het spel aanwezig.

Gran Turismo 5 op de ps3 ook in 3D, de review.

Een review over GT5, maar dan ook met 3D.

Gratis MMORPG - Age of Conan

Korte recensie van de gratis MMORPG Age of Conan

MafiaWars, het meest succesvolle spel op Facebook

Het succes achter online games op netwerksites zoals Facebook, toegepast op het spel MafiaWars van uitgever Zynga