Gamen, voor je plezier of wordt het je dood?


Publicatie datum:

Een overzicht van alle fatale gevolgen na het gamen.

Gesponsorde koppelingen

Gamen,

Bijna iedereen doet het! Maar weten we ook hoeveel mensen er jaarlijks overleden door overdreven gamebruik? Lees dit artikel en kom erachter!

Gesponsorde koppelingen

Gamen is voor veel mensen een lekker uurtje ontspannen! Voor andere echter is het meer dan een uurtje relaxen. Daar is de hobby overgeslagen in een verslaving. Een game verslaving.

 

Wanneer mensen voor hun plezier een kop van enkele alien’s eraf schieten in Doom of hun eigen droomfamilie creëren in de The Sims, er is een ding dat ze allemaal gemeen hebben. Ze Gamen, Wat maakt het Gamen zo leuk? Is het de mogelijkheid om jezelf te verplaatsen in een geheel andere wereld en setting en even alles te kunnen vergeten? Of is het de kick om even zelf god te spelen.

 Helaas zijn er ook veel mensen die niet bestand zijn tegen het Gamen en die niet na een uurtje kunnen stoppen. De zogenaamde nerds. Bij spellen zoals World Of Warcraft zitten de mensen al snel uren achter de computer en vergeten ze het om eens lekker te genieten van het weer of om eens lekker een terrasje te pakken met de medemens. Alles gaat virtueel. Van het ruilen van objecten tot flirten aan toe.

 In het jaar 2007 overleed er een Chinese man tijdens het Gamen. Na non-stop 7 dagen lang achter de computer gezeten te hebben! In Thailand overleed er een man na 24 uur non-stop Counterstrike te spelen en in Zuid-Korea overleed er een man na 86 uur non stop gegamed te hebben.

 Het feit dat er dus mensen overlijden door het overmatig Gamen is schokkend en daar moet zeker iets aan gebeuren! Daarom heeft afkickkliniek Smith & Jones een speciaal programma in het leven geroepen voor verslaafde Gamers.

 Game is leuk, maar laat het niet het einde van je leven betekenen. Game dus met mate.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Wat is Wordfeud?

de nieuwste rage wordfeud

Modern warfare - Call of duty Series

Een First Person Shooter (FPS) game. Cod Mw1, Mw2 en Mw3.

Hoe speel je Morgenland, een spel in het Nabije Oosten.

Er zijn ook nog leuke dingen over het Nabije Oosten, bijvoorbeeld het spel Morgenland.

Gamen, voor je plezier of wordt het je dood?

Een overzicht van alle fatale gevolgen na het gamen.

Games van 2011 voor de PlayStation 3

De games in dit artikel zijn per maand gesorteerd. Van enkele games zijn de releasedata nog onbekend.