Auto Spelletjes


Publicatie datum:

Auto Spelletjes voor thuis of onderweg

Gesponsorde koppelingen

Wie kent dat niet? Die lange reizen met kinderen op de achterbank. Hoe houdt u ze nou een tijdje zoet? Dat ze heerlijk kunnen genieten van de reis en niet te vaak vragen hoe ver het nog is. Natuurlijk kan dat heel goed met een autospelletje! En hier zijn er heel veel van. Graag helpen wij u er een aantal van te herinneren.

Gesponsorde koppelingen

Wat wij vaak deden in de auto is het tellen van auto’s. En niet alle auto’s natuurlijk, maar van of een specifieke kleur of van een specifiek merk. Een kleine competitie in wie de meeste auto’s kon tellen tijdens de reis.
Een ander spel is het maken van korte zinnen van de afkortingen die op de nummerplaat staan. Bijvoorbeeld HS-88-NU wordt met hoge snelheid rijdt een 88 jarige naar Utrecht. Hilarisch welke combinaties hier regelmatig uitkomen.
Daarnaast zijn er natuurlijk nog de wat bekendere spellen als het inkleuren van een kleurplaat, een computerspelletje doen, of een liedje zingen.

 
Wat ook erg populair is, is ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Hier wordt gevraagd wat de blindeman ziet en welke kleur het is. Een iemand kijkt in het rond en ziet iets van een specifieke kleur. Bijvoorbeeld de blauwe lucht. Hij of zij zegt dan dat het blauw is. De anderen moeten raden wat het is. Dit is iets waar je soms erg lang mee bezig kunt zijn.
Het spelen van galgje in de auto is natuurlijk ook een leuke bezigheid of boter kaas en eieren. 


Ook de moderne hulpmiddelen als dvd spelers en computerspellen nemen steeds meer toe in de auto. Vooral voor de lange reizen als men op vakantie gaat worden deze middelen ingezet om de kinderen rustig te houden en natuurlijk om ze te vermaken tijdens de lange reis. Er zijn veel verschillend computerspellen te vinden die kinderen (met de koptelefoon op) in de auto kunnen spelen.

Een ander auto spel wat erg eenvoudig is, is het door de kinderen laten vertellen van een verhaal. Om de beurt mogen ze een deel van het verhaal verzinnen en er hun eigen draai aangeven, waarna een ander het overneemt. Zo ontdekt u wat er in die hoofdjes omgaat en wat ze allemaal graag nog zouden doen. Ook ontstaan er de meest versassende sprookjes en verhalen die u zich maar kunt voorstellen. Dit is een auto spel waar u als bestuurder en mogelijk bijrijder veel van zult genieten.

Zo ziet u dat er een grote verscheidenheid aan auto spellen zijn die iemand in de auto kan spelen. En mochten de kinderen het niet meer leuk vinden, dan kunt u ze altijd nog verleiden met wat lekkers. Om ze zoet te houden! En omdat u het zelf ook zo lekker vind natuurlijk.

Al vast veel plezier toegewenst op een lange autorit met de auto spelletjes die u kunt spelen met uw kinderen. We weten zeker dat u een fantastische reis zult maken!


Foobie gebruiker philoc

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 8
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Candy Crush is de nieuwste verslaving voor gamers

Candy Crush is een nieuw spel wat door veel mensen gespeeld wordt. In dit artikel leer je meer over Candy Crush en hoe het te spelen.

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!

Call of Duty Black Ops Wapens

Ik ga de beginnende en gevorderde Call of Duty speler leren en helpen hoe je beter kunt worden.

WordFeud

Op afstand een oerhollands spel spelen.

Call of Duty Modern Warfare 2: Hoe word ik goed?

Handige hints en tips voor het verbeteren van je Modern Warfare 2 skills!