Dead Space 2 the next level in survival horror.


Publicatie datum:

Dead space survival horror in outer space waar niemand je hoort schreeuwen.

Gesponsorde koppelingen

Een horror action adventure survival game die zich afspeelt in de ruimte en waar achter elke hoek of donkere ruimte een nachtmerrie zich schuilhoudt om je te verrassen wanneer je het niet verwacht.de opvolger van de kaskraker Dead Space.

Gesponsorde koppelingen

Dead Space 2;de opvolger van het verrassend spannende & claustrofobische spel Dead Space!

Het vervolg op het succesvolle survival horrorspel is al een aantal maanden in de gameshops verkrijgbaar en ik probeer jullie ervan te overtuigen dit sublieme vervolg aan te schaffen want het evenaart & overtreft het origineel op alle fronten!

Laat ik beginnen met het feit dat Visceral games;de makers van dead space zich niet onbetuigd gelaten hebben in de productiewaarde van deze spannende en grafisch sterke game,daar het uitkomt op twee schijfjes,om de kwaliteit gedurende 10 t/m 12 uur te waarborgen en de speler tot en met het explosieve einde het gevoel te hebben bezorgd een adembenemend avontuur te hebben gespeeld......(beleefd).

Het spel sluit naadloos aan op het einde van het eerste deel waarin je in een geweldig gevecht een buitenaardse bedreiging wist uit te schakelen en ternauwernood van een gigantisch ruimteschip genaamd USG Ishimura wist te ontsnappen in de onmetele donkerte van het heelal!

Hierna verstrijken er drie jaren en wordt de hoofdpersoon Isaac Clarke wakker uit een diepe coma van waaruit hij zich niets kan herinneren & gelijk geconfronteerd word met opnieuw een afschrikwekkende bedreiging waarvan hij dacht voorgoed te hebben afgerekend.

Opnieuw zal hij het gevecht aan moeten gaan met de Necromorphs;gemuteerde wezens die ooit normale mensen waren maar door een buitenaards object genaamd "De Marker" getransformeerd werden in deze afschuwelijke schepsels.

De makers hebben er alles aan gedaan om onze held zo soepel mogelijk te laten bewegen en dat is ze met verve gelukt!omdat de vijanden zich nu ook veel sneller verplaatsen kon deze natuurlijk niet achterblijven daar het krachtsverschil hierdoor te groot zou worden.

Ook het gewichtloosheidsgevoel dat in bepaalde gedeeltes weer te voorschijn zal komen is onder handen genomen en je zal merken dat dit beter werkt dan in het origineel waar dit soms frustrerend aanvoelde.

Verder zijn de graphics net even wat scherper en zijn er tevens diverse fantastisch uitgewerkte setstukken die je het gevoel zullen geven dat je in een hollywood spektakelfilm bent aangeland.je moet het zelf maar gaan ontdekken want anders verklap ik een aantal geweldige (plot)-momenten!

Meestal zijn opvolgers van dergelijke survival horror games een goedkoop middel om snel wat geld te verdienen met een fantastisch origineel,maar in dit geval hebben de makers een geweldige prestatie neergezet en zichzelf op veel punten overtroffen.

Als je deze game gaat spelen zul je ook overtuigd raken van dit meesterwerk dat je nog lang zal bijblijven.vooral in het donker!

Eddy.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Hoe speel je Morgenland, een spel in het Nabije Oosten.

Er zijn ook nog leuke dingen over het Nabije Oosten, bijvoorbeeld het spel Morgenland.

Call of Duty: Black Ops - Misser of Succes?

Een recensie waarbij alle aspecten van de nieuwste Call of Duty game aanbod komen.

De taal wijzigen van de Nintendo DS

Lees hier in eenvoudige stappen hoe u de taal kunt wijzigen van uw Nintendo DS / DSi / DS-XL

Wordfeud installeren

Wordfeud is een spel welke eigenlijk een online versie is van het oude bordspel Scrabble. Wordfeud is gratis te downloaden voor op je tablets, Iphone en al je android toestellen.

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!