Gran Turismo 5 op de ps3 ook in 3D, de review.


Publicatie datum:

Een review over GT5, maar dan ook met 3D.

Gesponsorde koppelingen

Reviews over de nieuwste GT5 zijn er genoeg door allerlei gamesites. Maar de echte huis, tuin en keuken gebruiker kijkt er toch anders tegenaan. Daarom dan toch nog deze review.

Bij binnenkomst.

Eindelijk was het dan zo ver. De game hadden we in pre-order staan en eindelijk kwam hij binnen. Verpakking over, disc in de playstation en spelen maar. Dachten we. Eerst nog maar eens even wachten tot alles geinstalleerd was. Zucht, nog maar wat drinken dan. Maar als het dan zover is, dan heb je ook wat!

We gaan beginnen.

Als eerste maar eens een auto gekocht, zonder rijdt toch erg lastig. Wil je de races gaan spelen dan ook maar een license. Na het behalen van je eerste license krijgt je echter een auto cadeau. Ik heb, bij een ander account gekeken of je dan ook eerst je license kon halen, dat scheelde weer een auto kopen. Maar helaas was dit niet mogelijk. Je moet dus echt beginnen met eerst een auto kopen.

Hoe ziet het er dan uit?

Na opstart en de license gingen we alles eens goed bekijken. My oh my, wat staat er toch allemaal in het menu. Maar als je even rustig kijkt dan valt alles nog wel mee.

Maar dan, ook niet onbelangrijk, hoe zijn de graphics. Na al die tijd wachten mag het wel wat moois zijn. En of het dat is. Het is jammer dat er maar 'enkele' auto's zijn die als premium worden bestempeld. Alleen deze auto's hebben een enorme hoeveelheid aan detail. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. En kijken op een 63 inch tv (hier de review) zie je veel, maar dan ook heel veel detail! Als je de auto perongelijk van de baan af stuurt (wat nogal eens gebeurd in het begin), zie je de mensen die aan de zij lijn staan te kijken weg duiken. Dit zijn van die details die ik zelf erg leuk vind.

Hoe lang heb je hier plezier van?

Het spel duurt zeker wel een tijd voordat je het eindelijk hebt uitgespeeld. Het kan zijn dat je al uitgekeken raakt op het spel voordat je het uit hebt. Je hebt naast je normale races ook nog eens extra races. Door deze extra's ben je nog langer bezig. Zo is er ook de 24 uurs race op de Nurburgring maar daar zijn we (nog) niet aan begonnen. Als je echt toegewijd bent heb je hier uren en uren speelplezier aan.

Maar, het is in 3D!?

Jazeker, brilletje erbij op en spelen maar. De details die je ziet zijn, zoals ik hierboven vermeld hebt zeker mooi. Maar om dit dan ook nog eens in de 3D te zien is helemaal prachtig. Het enige nadeel dat ik ondervond was, bij groot contrast dat je brilletje het moeilijk heeft. Dit komt vooral voor wanneer je een opdracht van je license hebt uitgevoerd en de mannetjes om je auto gaan juichen. Maar verder heb ik geen last gehad dat de ontvangst naar je bril slecht is. Het geeft zeker een extra dimensie aan het spel.

Euh, kon je nou ook online?

Ja, je kan online. Zelf hebben we het nog niet geprobeerd. We hebben even vlot gekeken en zelf een race opgestart. Maar als er niemand bij komt, wordt het lastig racen. Nu hebben wij er ook niet veel behoefte aan om online te racen dus is dit voor ons geen probleem.

Dus, wat is het nu?

Het wachten waard. Nou ja, al die jaren, daar ben ik nog niet helemaal uit. Het is zeker een mooi spel en goed uitegewerkt. Maar of het al die jaren die het extra nodig had niet beter had kunnen besteden? Misschien wel, er hadden zeker meer auto's in gemogen die 'premium' zijn wat mij betreft. Maar ja, misschien komt dat ooit nog in een vervolg. Alleen vrees ik dat die dan ook op zich laat wachten.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 19
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

PS3 The Fight : Lights Out

een review van een veelbelovende ps3 move titel

WordFeud

Op afstand een oerhollands spel spelen.

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation

Silent Hill Origins

Silent Hill Origins is een erg enge Horror Survival die je vaak de stuipen op het lijf jaagt.

Best games of 2011 & 2012!

Best games of 2011&2012!

Modern warfare - Call of duty Series

Een First Person Shooter (FPS) game. Cod Mw1, Mw2 en Mw3.

Auto Spelletjes

Auto Spelletjes voor thuis of onderweg

Internet aansluiten op uw PS3: Zo moet het.

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe je jouw internet goed aansluit op je ps3.

Rrod: Microsoft scoort grootste blunder van de afgelopen 10 jaar

Top 10 van edge afgelopen 10 jaar

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto 4 is een wereld opzich zelf

Geruchten over een PlayStation 4... Komt'ie d'r?

Er zijn inmiddels al weer 5 jaar verstreken: de introductie van de PlayStation 3, een geheel nieuwe gameconsole van Sony. Wordt het dan geen tijd om de PS4 in ontvangst te nemen?

De nieuwe Xbox 360.

De nieuwe Xbox 360 is er! Een grote verbetering, of een stap in de slechte richting ?

Candy Crush is de nieuwste verslaving voor gamers

Candy Crush is een nieuw spel wat door veel mensen gespeeld wordt. In dit artikel leer je meer over Candy Crush en hoe het te spelen.

Compleet nieuwe Sims - middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen

Games van 2011 voor de PlayStation 3

De games in dit artikel zijn per maand gesorteerd. Van enkele games zijn de releasedata nog onbekend.

Red Dead Redemption

Deze uitgebreide, free roaming game uitgebracht in mei 2010 door Rockstar Games heeft zeker niet een paar centjes gekost om te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn! Ik vond het één van de beste spellen die ik in tijden heb gespeeld!

League of Legends - Gratis RTS

Een gratis game waar je veel inzicht, strategy en teamplay voor nodig hebt.

Gran Turismo 5 op de ps3 ook in 3D, de review.

Een review over GT5, maar dan ook met 3D.

Call of Duty, een waardige held.

Al tijden in het leven van velen. Is het inmiddels na het uitkomen van Black Ops een blijvende serie of is het einde nabij?

R.U.S.E

RTS game over de Tweede Wereldoorlog

Everquest 2 Extended nu free to play

Everquest 2 is nu free to play, hier enige informatie na 2 weken spelen.

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver

Angry Birds

Begonnen als een game, tegenwoordig een merk met eigen kleding, knuffels en andere merchandise.

The Shoot

Een mooie review van de nieuwe game The Shoot

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kopen of niet? Lees het hier!