Jewels


Publicatie datum:

Beschrijving van Jewels (MHGames), gespeeld op de Samsung Galaxy S (via android market downloadbaar)

Gesponsorde koppelingen

In dit artikel zal er een beschrijving worden gegeven van het spel Jewels (gespeeld op de Samsung Galaxy S), dat via de android market gratis te downloaden is.

Gesponsorde koppelingen

Uitleg

Voor degenen die Jewels niet kennen een korte uitleg van het spel. Het is de bedoeling om juwelen weg te spelen, door groepjes van drie of meer dezelfde juwelen te maken. Dit kun je doen door de juwelen die naast elkaar liggen met elkaar te verwisselen. Uiteindelijk is het doel om zoveel mogelijk punten te krijgen.

Het spel

Je kunt kiezen uit een normal mode, timed mode, quick mode of infinite mode. In de normal mode kun je blijven spelen, totdat er geen mogelijkheden meer zijn. Het spel is dan afgelopen en dan krijg je je score te zien. Deze mode is het simpelst en leuk om steeds te proberen je eigen score te verbeteren. De timed mode zegt het eigenlijk al, je speelt dan tegen de tijd. Hoe sneller je combinaties maakt en juwelen wegspeelt, hoe langer je door kunt spelen. Deze mode is niet erg geschikt om op een mobiel te spelen, omdat je op een gegeven moment sneller wilt spelen dan dat je mobiel aankan, waardoor je eerder uitgespeeld zal raken dan nodig is. Het is echter wel een uitdaging om toch zo lang mogelijk door te kunnen spelen. Voor als je een keer wel het spel wilt spelen, maar eigenlijk weinig tijd hebt, is de quick mode erg handig. Je hebt dan maar een bepaalde tijdsduur om te spelen en zodra de tijd voorbij is, is het spel afgelopen. De infinite mode is vooral bedoeld voor als je je erg verveelt en tijd teveel hebt. Je kunt onbeperkt spelen en het spel is pas afgelopen als je het zelf uit zet of als de batterij van je telefoon op begint te raken en je geen oplader in de buurt hebt. Bij iedere mode worden je persoonlijke high-scores bijgehouden, zodat je jezelf steeds kunt proberen te verbeteren.

Het spel in combinatie met de Samsung Galaxy S

Voor degenen die een Galaxy S hebben en het leuk vinden om spelletjes te spelen, is dit spel zeker een aanrader. Het is zeer gemakkelijk te bedienen en reageert verbazingwekkend goed op alles wat je doet. Het ziet er ook prachtig uit, maar dat is met het super Amoled scherm van de Galaxy S bijna logisch te noemen. Als laatst voor degenen die dit spel willen gaan spelen: het kan erg verslavend zijn, maar vooral veel plezier!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Hoe begon de verkoop van Rainbow Loom?

In juli en augustus worden veel braderieën en markten georganiseerd. Wie over zo’n evenement loopt, zal al snel de kraampjes tegenkomen waar loombands worden verkocht.

Internet aansluiten op uw PS3: Zo moet het.

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe je jouw internet goed aansluit op je ps3.

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver

Liar’s dice: Het leuke dobbelspel voor een oneindig aantal spelers!

Herinnert u zich het dobbelspel uit de free-roaming game Red Dead Redemption of de derde film van Pirates of the Caribbean? Dat is liar’s dice! Ook wel diception, perudo, pirate’s dice of dudo genoemd.