Just dance, Feel the groove, Hit the move!


Publicatie datum:

Just dance met onder andere: Fame!, U can't touch this en I like to move it!

Gesponsorde koppelingen

"Krijg dansles van professionele dansers en verbeter je skills met meer dan 100 bekende dance moves!" is wat ik achterop het doosje van het spel lees. Well, Let's check it out!

Gesponsorde koppelingen

Start.

Als ik het spel opstart kan ik kiezen uit 3 verschillende speltypes, namelijk: Classic (klassiek), Last one standing (wie blijft er over), Strike a pose (houding aannemen). Ik maak het mezelf nog maar even niet te moeilijk en begin met Classic.

Classic.

Na deze keuze kan ik zelf een liedje kiezen of de computer voor me laten kiezen. Mijn keuze gaat uit naar Fame in de style van Irene Cara. Voor elke beweging die je maakt krijg je punten, dat wil zeggen: een X als je er helemaal naast zit, een OK als je aardig in de buurt zit of een GREAT als je de move perfect gehit hebt. Daarnaast kun je combo-punten scoren door meerdere GREATs achter elkaar te halen. In beeld zie je niet alleen de dansleraar, maar onder in beeld staan ook pictogrammen van zijn volgende move.
Na een paar bewegingen heb ik al aardig door dat dit niet zo'n makkelijk spel is. Elke keer als ik denk dat ik de beweging op het goede moment gedaan heb heb ik weer een X. Verder vind ik de pictogrammen onder in beeld ook niet heel duidelijk.
Na een paar liedjes op classic, begin ik het wat onder controle te krijgen. Daar bedoel ik mee in plaats van 60% X, maar 45% X, wat opzich ook nog veel is. De pictogrammen begin ik langzamer hand wat te herkennen, hoewel het toch wat onduidelijk blijft. Daarnaast heb ik ook ondekt dat je bij sommige liedjes SHAKE in beeld krijgt, waarbij je dus de wii remote zo hard mogelijk moet schudden. Aardig buiten adem ga ik door naar: Last one standing.

Last one standing.

De X, OK en GREAT blijven gewoon en verder is het beeld hetzelfde. Het verschil is dat je 7 levens hebt en bij elke X gaat er een leven af. Echter bij elke combo van 5 (of vaker) GREAT, krijg je er een leven bij. Nou ben ik nog niet zo heel erg goed in dit spelletje, dus ik was snel af. Dan blijft er nog 1 speltype over: Strike a pose.

Strike a pose.

Dit leek mij het leukste speltype. Het is het classic spel, maar als er een STOP teken in beeld komt moet je stil blijven staan tot er weer een GO teken komt. Jammer genoeg reageerd de wii remote al als je een beetje met je arm staat te trillen, wat het onwijs moeilijk maakt om geen punten te verliezen, want als je een beetje buiten adem bent van het dansen is het moeilijk om niet te trillen als je in een keer stil moet staan.  

Conclusie.

Ik vind het een leuk spel om 1 of 2x te spelen, maar daarna ben je er wel zat van. Wat nog wel leuk is is om het met vrienden te spelen. Er zitten namelijk ook genoeg pasjes in waar je elkaar mee kan uitlachen en een vriendschappelijk potje "wie kan het beste dansen" is natuurlijk ook altijd grappig, maar het is geen spel om elke keer weer alleen te spelen. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Dead Space 2 the next level in survival horror.

Dead space survival horror in outer space waar niemand je hoort schreeuwen.

R.U.S.E

RTS game over de Tweede Wereldoorlog

Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 (GT5) is een racespel voor de playstation 3. Een van de beste racespellen.

Starcraft 2

Real time strategy

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver