Just dance, Feel the groove, Hit the move!


Publicatie datum:

Just dance met onder andere: Fame!, U can't touch this en I like to move it!

Gesponsorde koppelingen

"Krijg dansles van professionele dansers en verbeter je skills met meer dan 100 bekende dance moves!" is wat ik achterop het doosje van het spel lees. Well, Let's check it out!

Start.

Als ik het spel opstart kan ik kiezen uit 3 verschillende speltypes, namelijk: Classic (klassiek), Last one standing (wie blijft er over), Strike a pose (houding aannemen). Ik maak het mezelf nog maar even niet te moeilijk en begin met Classic.

Classic.

Na deze keuze kan ik zelf een liedje kiezen of de computer voor me laten kiezen. Mijn keuze gaat uit naar Fame in de style van Irene Cara. Voor elke beweging die je maakt krijg je punten, dat wil zeggen: een X als je er helemaal naast zit, een OK als je aardig in de buurt zit of een GREAT als je de move perfect gehit hebt. Daarnaast kun je combo-punten scoren door meerdere GREATs achter elkaar te halen. In beeld zie je niet alleen de dansleraar, maar onder in beeld staan ook pictogrammen van zijn volgende move.
Na een paar bewegingen heb ik al aardig door dat dit niet zo'n makkelijk spel is. Elke keer als ik denk dat ik de beweging op het goede moment gedaan heb heb ik weer een X. Verder vind ik de pictogrammen onder in beeld ook niet heel duidelijk.
Na een paar liedjes op classic, begin ik het wat onder controle te krijgen. Daar bedoel ik mee in plaats van 60% X, maar 45% X, wat opzich ook nog veel is. De pictogrammen begin ik langzamer hand wat te herkennen, hoewel het toch wat onduidelijk blijft. Daarnaast heb ik ook ondekt dat je bij sommige liedjes SHAKE in beeld krijgt, waarbij je dus de wii remote zo hard mogelijk moet schudden. Aardig buiten adem ga ik door naar: Last one standing.

Last one standing.

De X, OK en GREAT blijven gewoon en verder is het beeld hetzelfde. Het verschil is dat je 7 levens hebt en bij elke X gaat er een leven af. Echter bij elke combo van 5 (of vaker) GREAT, krijg je er een leven bij. Nou ben ik nog niet zo heel erg goed in dit spelletje, dus ik was snel af. Dan blijft er nog 1 speltype over: Strike a pose.

Strike a pose.

Dit leek mij het leukste speltype. Het is het classic spel, maar als er een STOP teken in beeld komt moet je stil blijven staan tot er weer een GO teken komt. Jammer genoeg reageerd de wii remote al als je een beetje met je arm staat te trillen, wat het onwijs moeilijk maakt om geen punten te verliezen, want als je een beetje buiten adem bent van het dansen is het moeilijk om niet te trillen als je in een keer stil moet staan.  

Conclusie.

Ik vind het een leuk spel om 1 of 2x te spelen, maar daarna ben je er wel zat van. Wat nog wel leuk is is om het met vrienden te spelen. Er zitten namelijk ook genoeg pasjes in waar je elkaar mee kan uitlachen en een vriendschappelijk potje "wie kan het beste dansen" is natuurlijk ook altijd grappig, maar het is geen spel om elke keer weer alleen te spelen. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto 4 is een wereld opzich zelf

Informatie over World Of Warcraft

informatie over word of warcraft

Silent Hill Origins

Silent Hill Origins is een erg enge Horror Survival die je vaak de stuipen op het lijf jaagt.

De nieuwe Xbox 360.

De nieuwe Xbox 360 is er! Een grote verbetering, of een stap in de slechte richting ?

Solitaire

Allles over het leuke online spel Patience Solitaire

Crysis 2

Korte beschrijving over het spel Crysis 2 online & multiplayer

World of Warcraft of Waardig ouder Worden?....deel 2

Een reisje naar het verleden, naar koude vochtige krotten waar een betoverend schouwspel van elektronische beelden je in vervoering bracht....de arcade

Games van 2011 voor de PlayStation 3

De games in dit artikel zijn per maand gesorteerd. Van enkele games zijn de releasedata nog onbekend.

Verantwoord speelgoed, is ook leerzaam

Verantwoord Houten speelgoed en 3d puzzels zijn zeer leerzaam voor kinderen en volwassenen

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Angry Birds

Begonnen als een game, tegenwoordig een merk met eigen kleding, knuffels en andere merchandise.

Crysis Warhead

Crysis Warhead Review

Call of Duty, een waardige held.

Al tijden in het leven van velen. Is het inmiddels na het uitkomen van Black Ops een blijvende serie of is het einde nabij?

League of Legends - Gratis RTS

Een gratis game waar je veel inzicht, strategy en teamplay voor nodig hebt.

Tribalwars: Handige tips voor een beginner

Wil je een gratis online spel via internet spelen. Deze game is aan te raden! Het is een strategische game en wordt door duizenden mensen gespeeld. Als je een beginnende speler bent, lees dan dit artikel voor wat tips!

Wii Fit

Wii Fit is een videogame voor de Nintendo Wii

Sims 3 laat nog langer op zich wachten

Sims 3 release datum opgeschoven naar juni

Obscure II

Een horror survival met een humoristische ondertoon.

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!

Gosupermodel

Gosupermodel: een site waar meiden zich kunnen ontplooien

Guild Wars 2

Artikel over Guild Wars 2, een introductie tot het spel

R.U.S.E

RTS game over de Tweede Wereldoorlog

Gratis MMORPG - Age of Conan

Korte recensie van de gratis MMORPG Age of Conan

Crossfire

Wat informatie over crossfire en tips om goed te worden. Er is ook een uitleg over het spel aanwezig.

League of Legends Dominion: Rollen

Een uitleg over de rollen die voorkomen bij de uitbreiding 'Dominion' dat onderdeel is van het spel 'League of Legends'.