League of Legends - Gratis RTS


Publicatie datum:

Een gratis game waar je veel inzicht, strategy en teamplay voor nodig hebt.

Gesponsorde koppelingen

League of Legends is fantastisch spel als je van spelen in een team houd. Het is een spel waarbij je samen met vier andere spelers de strijd aan gaat tegen vijf andere spelers. Met meer dan 75+ speelbare poppetjes kun je samen met je team de strijd aan gaan.

League of Legends

League of Legends (LoL) is een bekend spel in Amerika maar onlangs ook in Europa. Het spel heeft een beetje de zelfde aspecten als de bekende "Defenders of the Ancients" (DotA), maar is in een nieuw jasje gestoken. Zo heb je met League of Legends een verhaal wat constant verder blijft gaan. Met elk speelbaar poppetje (Champion) komt ook een verhaal wat weer een deel uit maakt van het grotere verhaal. Ook krijg je voor elke potje dat je speelt een bedrag Influence Points (IP) waarmee je nieuwe Champions kan kopen, ook is er een optie om geld te besteden.

 http://www.youtube.com/watch?v=0vKpfxHU6oc&feature=relmfu

Het spel wordt simpel gespeeld met behulp van de muis en toetsenbord, deze zijn nodig om jouw Champion te besturen. Zo heeft elke Champion die je kiest zijn eigen aanvallen, elke Champion heeft vier unieke vaardigheden (Abilities). Verschillend per Champion zijn de aanvallen anders, vaak iets te maken met hun verhaal of uiterlijk. Zo kun je je keuze aanpassen op wat het beste past bij je team. Vaak moet je ook opletten op wat de rest kiest voordat je jouw keuze maakt.

 

Zo heb je twee soorten Champions, de Attack Damage (AD) en de Ability Power (AP) Champions. Attack Damage Champions zijn vaak gespecialiseerd in aanvallen met wapens, en Ability Power Champions met magische aanvallen. Een goeie mix van AD en AP kan zorgen voor een goed team met een goed balans. Vaak moet je ook letten op welke aanvallen de Champions hebben, zo hebben sommige Champions aanvallen die hun tegenstander kunnen immobiliseren (Crowd Control (CC). Dit kan ook erg behulpzaam zijn in een gevecht.

 

Een team (Setup) bestaat vaak uit :

Een Tank : Iemand die de klappen kan vangen en zorgen dat het team staande blijft door de tegenstanders uit te dagen.

Een Support : Iemand die een oogje op de Tank en de Aanvallers houd, zodat zij niet te snel neer gaan. En vaak ook met een mix van items hun statistieken (Stats) omhoog haalt.

En drie Aanvallers (DPS) : Iemand die voornamelijk de schade toebrengt aan de tegenstanders. Vaak zijn dit de personen die het team naar de overwinning helpen.

Maar vaak neemt iedereen natuurlijk waar hij/zij zelf zin in heeft.

 

In het spel begin je met je team in je basis als niveau 1 (Level 1). Je begint met een klein bedrag aan gouden munten die je kan besteden in de winkel (Shop) om voorwerpen (Items) te halen. Deze items maken je Champion sterker, zo kun je als Tank je levenspunten verhogen of als aanvaller je AD om meer schade toe te brengen.  Geld kun je dan weer verkrijgen door de tegenstanders te verslaan of hun onderdanen (Minions) en torens te vernietigen. Zo is het allemaal ook een beetje een race, want wie het meeste items en hoogste level is kan al snel zijn rol goed spelen. 

 Op een Lane met Minions.

De map bestaat uit drie verschillende wegen (Lanes) die van jouw hoofd gebouw (Nexus) naar de tegenstanders Nexus leiden. Op elke weg komen dan de Minions tevoorschijn die proberen om de torens neer te halen die op elke weg staan. Elke toren probeert jouw vijanden weg te houden van de Nexus door ze te beschieten met magische ballen die vrij veel schade doen tegen Champions. Zo is dus het doel van het spel om de torens te vernietigen en zo door te gaan tot hun Nexus en die te vernietigen. Dit klinkt allemaal best makkelijk maar onthoud dat de tegenstanders het zelfde doel voor ogen hebben en dus tegen over je staan op de Lanes.

 

Ik vind het spel erg leuk, niet alleen omdat het geweldig is om in een team te spelen maar er zijn zoveel keuzes, elke maand komt er een nieuwe Champion wat het ook leuk maakt. En omdat je gratis die nieuwe Champions kunt kopen is natuurlijk geweldig. Af en toe heb ik er ook wel is genoeg van om met mensen te spelen die ik niet ken, maar dan vraag ik gewoon aan wat vrienden of ze zin hebben en dan zit ik gewoon met vier van mijn vrienden te spelen, zo kun je beter op elkaar in spelen en met behulp van Voice programma's zoals Skype kun je met elkaar praten en een veel beter spel opzetten. Dit is toch wel een van de betere gratis spelen die er zijn.

 

Ik hoop hierbij een goed beeld te hebben gegeven van League of Legends en genoeg te hebben geinformeerd.

Karudas

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Everquest 2 Extended nu free to play

Everquest 2 is nu free to play, hier enige informatie na 2 weken spelen.

Terrorisme en Oorlog-games

Terroristen en war games? Lees verder om erachter te komen op welke manier deze games worden gebruikt door terroristen.

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation

Persona 4

Een mooie RPG met een aantal typische Japanse Elementen.

Internet aansluiten op uw PS3: Zo moet het.

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe je jouw internet goed aansluit op je ps3.

Dead Space 2 the next level in survival horror.

Dead space survival horror in outer space waar niemand je hoort schreeuwen.

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto 4 is een wereld opzich zelf

Tribal Wars: Doden of gedood worden

Kom hier te weten hoe je in de brute wereld van Tribal Wars kan overleven.

Red Dead Redemption

Deze uitgebreide, free roaming game uitgebracht in mei 2010 door Rockstar Games heeft zeker niet een paar centjes gekost om te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn! Ik vond het één van de beste spellen die ik in tijden heb gespeeld!

PS3 The Fight : Lights Out

een review van een veelbelovende ps3 move titel

Warhammer, welk van de 3 soorten past bij mij?

In dit artikel krijg je hulp in het kiesen van welk soort warhammer spel bij jouw past

Auto Spelletjes

Auto Spelletjes voor thuis of onderweg

World of Warcraft

Een beschrijving van het populaire computerspel World of Warcraft.

Hoe werkt het spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”?

“De Illusionist” lijkt vriendelijk, maar pas op. Als meester van de misleiding is hij zeer getalenteerd in afleiding en charme.

ICO & Shadow of the colossus.

Een game-ervaring die uniek is in de geschiedenis van videogames.

Silent Hill Origins

Silent Hill Origins is een erg enge Horror Survival die je vaak de stuipen op het lijf jaagt.

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Call of Duty, een waardige held.

Al tijden in het leven van velen. Is het inmiddels na het uitkomen van Black Ops een blijvende serie of is het einde nabij?

MafiaWars, het meest succesvolle spel op Facebook

Het succes achter online games op netwerksites zoals Facebook, toegepast op het spel MafiaWars van uitgever Zynga

Tips voor call of duty multiplayer (beginner)

Ik zal het hebben over de tips om zo goed mogelijk te presteren online

Crysis Warhead

Crysis Warhead Review

browserspel Grepolis

een beetje uitleg over het browserspel Grepolis

League of Legends Dominion: Rollen

Een uitleg over de rollen die voorkomen bij de uitbreiding 'Dominion' dat onderdeel is van het spel 'League of Legends'.

Wat is Wordfeud?

de nieuwste rage wordfeud

Fight night champion.

Boksspel met een sterk grafische storymode & indrukwekkende spelersinterface