PS3 The Fight : Lights Out


Publicatie datum:

een review van een veelbelovende ps3 move titel

Gesponsorde koppelingen

Dus daar stond ik, vol verwachting met die twee move controllers in mijn hand. De Wii had te weinig hardcore gametitels dus ik was blij dat de ps3 ook met een bewegingscontroller kwam. Maar of The Fight alle beweringen waar kan maken...

Gesponsorde koppelingen

ik start het spel op, en meteen werd ik aangenaam verrast door Danny Treyo, die kerel van Machete. Die hebben ze in het spel gestopt om hem extra ruig te maken. En dan begint hij te praten, het is een miezerig schor klinkend Nederlands stemmetje. En dit hadden ze er gewoon niet in moeten stoppen. Maar ach, en nu verder naar het spel.

Eerst mag je een poppetje maken. Gewicht, lengte, haar, echt uitgebreid gedaan. Daarna de controllers kalibreren, dit moet dus elke keer weer voordat je gaat spelen en dat had anders opgelost moeten worden. En nu het spelen. Het poppetje op het beeldscherm doen ongeveer wat jij zegt met die twee controllers, maar het is gewoon niet genoeg. Ik kreeg het gevoel dat ik stond te dansen in plaats van te knokken.

Wat ze ook aan The Fight hebben toegevoegd is een kcalorienteller. Na een potje rossen kun je zien hoeveel je hebt verbrand, dus als je nog een leuke fitnessgame zoekt, dan is het wel een aanrader.

Conclusie.

Het concept van "The Fight Lights Out" is mooi, maar het komt er gewoon niet uit, terwijl de move controllers dit wel aankunnen. De bewegingen komen gewoon niet soepel over en daarmee is de gameplay ook een stuk minder leuk.

 

Eindcijfer 5,0

 

kopen als:

  • je kalibreren leuk vind.
  • wilt dansen voor de tv.
  • een fitnessgame zoekt.
  • Een vechtspel voor de move wilt hebben, want dit is het enige vechtspel dat er te koop is..

 

niet kopen:

  • als je je ergert aan de slechte besturing.
  • als je (zoals het hoort) lui op de bank wilt zitten spelen.

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Candy Crush is de nieuwste verslaving voor gamers

Candy Crush is een nieuw spel wat door veel mensen gespeeld wordt. In dit artikel leer je meer over Candy Crush en hoe het te spelen.

Crysis 2

Korte beschrijving over het spel Crysis 2 online & multiplayer

Internet aansluiten op uw PS3: Zo moet het.

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe je jouw internet goed aansluit op je ps3.

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Compleet nieuwe Sims - middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen