Runescape


Publicatie datum:

Hierbij een korte uitleg over wat het Runescape spel inhoud.

Gesponsorde koppelingen

Runescape is een MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) gelanceerd door Jagex LTD. Er is een betaalde en gratis versie van het spel, uiteraard is voor de betaalde versie (members) het spel uitgebreider. Spelers zijn in de mogelijkheid om te kunnen communiceren met elkaar door te chatten en ruilen. Ook kan de speler met iemand anders vechten of samenwerken.

Wanneer je een account hebt aangemaakt zal je beginnen op 'Tutorial Island' Dit is een eiland waar je de basisprincipes van Runescape gaat leren. Als dit eiland doorlopen is begin je in de echte wereld en wordt je getransporteerd naar het stadje 'Lumbridge'.

Het is mogelijk in het spel om te vechten of skills te trainen. Beide kunnen gebruikt worden om geld te verdienen. Door skills hoog te trainen kan het zijn dat je spullen kan maken die anderen niet kunnen maken, deze zou je dus met winst kunnen verkopen aan andere mensen.

De algeme valuta van Runescape is GP (goldpiece)

De skills van Runescape zijn;

Cooking:
Koken is handig in runescape aangezien eten je geneest tijdens aanvallen. In het begin zal je nog veel eten verbranden die je wilt koken maar hoe hoger je wordt zal je merken dat je minder zal verbranden en ook zelfs nieuwe gerechten kan maken die nog beter genezen.

Crafting:
Met Crafting zal je zien dat je hiermee veel spullen kan maken die mensen zoeken. Hoe hoger je skill wordt hoe groter de kans dat mensen meer voor je eindproducten gaan betalen. Dit is een nuttige skill omdat je veel items kan maken die andere skills in het spel helpen.

Dungeoneering:
Deze skill kan maar op één plek getraind worden en dat is bij 'Daemonheim'. Hoe dieper je Daemonhein ingaat hoe groter de prijzen.

Firemaking:
Dit is een handige skill voor als je geen fornuis in de buurt hebt om mee te koken. Hiermee ben je in principe in staat om overal een vuur te kunnen maken en je eten te koken. Ook is het mogelijk om dingen zoals kaarsen aan te steken om donkere grotten te kunnen verlichten.

Fishing:
Dit is een van de manieren om zelf aan voedsel te kunnen geraken. Hoe hoger je level hoe betere vissen je kan vangen, en dus ook meer helen. Maar let op als je fishing hoger wordt moet je ook je cooking omhoog halen anders kan je ze niet zelf koken. Maar er zijn ook veel mensen die vis rauw inkopen.

Magic:
dit is de eerste aanvalsmethode van de drie in runescape. Door middel van Runes ben je in staat om een toverspreuk uit te spreken. Dit kan zijn om een vijand uit te schakelen maar bijvoorbeeld ook teleporteren in de wereld. Magic is goed tegen melee, maar slecht tegen ranged.

Melee:
dit is de tweede aanvalsmethode van de drie in runescape. Door middel van een zwaard,bijl etc en een armour kan je ook vijanden vermoorden voor geld. Melee is goed tegen Ranged, maar slecht tegen magic.

Mining:
Dit is een skill dat je de Erts van een metaal uit de grond haalt, samen met de smithing skill kan je er 'bars' van maken en uiteindlijk zelf wapens van maken. Ook is het mogelijk om de Erts gewoon los te verkopen.

Prayer:
Als men iemand/iets vermoord in runescape komen er bijna altijd botten op de grond te liggen. Deze kan je oppakken en begraven. Op deze manier gaat je prayer omhoog en is een soort bescherming die je tijdelijk sterker kan maken of andere voordelige effecten kan geven. Let op prayer gaat langzaam op en moet eens in de zoveel tijd bij een altaar opgeladen worden.

Ranged:
De laatste aanvalsmethode is Ranged en houdt in met pijl en boog schieten. Als je member bent kan je je eigen pijl boog maken met fletching. Ranged is goed tegen magic maar slecht tegen melee.

Runecrafting:
Dit is een skill om de runes te maken die voor magic worden gebruikt. Eerst begint men met 'Rune Essence' te minen. als je vind dat je genoeg hebt is het tijd voor deel twee. Door naar bepaalde plekken te gaan waar een altaar staat kan je je Rune Essence in de runes maken waarvoor het altaar zich symboliseert.

Smithing:
Deze skill is de opvolger van mining, De erts gaat in de oven en er komen 'bars', hiervan kan je armour maken of wapens. Hoe hoger je level hoe sterkere wapens en/of armour je kan maken.

Woodcutting:
De makkelijkste manier om geld te verdienen in Runescape. Je hebt alleen een bijl nodig en een boom. In het begin zal je nog geen speciale bomen kunnen kappen, maar als je de hogere levels bereikt kan je goede winst hieruit halen. De logs kunnen gebruikt/verkocht worden om firemaking te trainen maar ook voor members met Fletching, die er bogen van maken.

Agility (Members):
In de Runescape wereld is het handig om een hoge Agility te hebben, je kan hierdoor langer rennen en je bent sneller weer uitgerust. Het is ook mogelijk hoe hoger je level is verschillende shortcuts te nemen en je kan zelfs hele nieuwe gedeeltes van het spel zo ontdekken.

Construction (Members):
Dit is een skill waarmee je je eigen huis kunt bouwen, maar let op dit is een dure skill om te trainen. Uiteindelijk kan je ook dingen maken om te verkopen aan andere mensen als je een hogere level bent.

Farming (Members):
met Farming kan je producten kweken die je bij een reeks skills kunnen helpen. Herblore kan je hiermee goed trainen maar ook cooking want je krijgt ook voedsel als eindproducten.

Fletching (Members):
Met fletching kan je bogen en pijlen maken. Dit is een leuke en snelle manier om geld te verdienen. Terwijl je levels omhoog gaan kan je van steeds sterker hout betere wapens maken.

Herblore (Members):
Door kruiden en ander producten te mengen kan je verscheidene drankjes maken. Zoals vergif wat je op je wapens kan smeren. Maar ook drankjes die je tijdelijk sterker kunnen maken.

Hunter (Members):
Met hunter kan je dieren vangen met hulp van intstrumenten. Vaak laten deze speciale dieren aparte producten achter, zoals kebbit laten hun vacht achter. Hiervan kan je een cape maken die je lichter maakt.

Slayer (Members):
Hiermee ben je in staat om speciale soorten te doden die je anders niet dood kreeg, door verloop van tijd hebben deze creaturen veel prijzen vergaard van eerdere avonturiers. Mocht je deze monsters doden zul je zien dat de prijzen niet tegenvallen.

Summoning (Members):
Hiermee kan je een geest van een dier oproepen om je tijdelijk hulp te bieden. elk dier heeft zijn eigen additionele eigenschappen. Let op net zoals prayer gaat dit langzaam op en moet opgeladen worden bij obelisken.

Thieving (Members):
Met deze skill is het mogelijk om deuren die op slot zijn open te krijgen en kisten met geld ook open te kunnen krijgen, hoe hoger je level wordt hoe moeilijkere dingen je openkrijgt dus ook een hogere prijs krijgt.

Ook is het mogelijk om; Mini-quests; Quests; Taks en activities te doen in het spel, die garant staan voor uren spelplezier.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!

Wat is Wordfeud?

de nieuwste rage wordfeud

League of Legends Dominion: Rollen

Een uitleg over de rollen die voorkomen bij de uitbreiding 'Dominion' dat onderdeel is van het spel 'League of Legends'.

Warhammer, welk van de 3 soorten past bij mij?

In dit artikel krijg je hulp in het kiesen van welk soort warhammer spel bij jouw past

Crysis 2

Korte beschrijving over het spel Crysis 2 online & multiplayer

Tips voor Wordfeud

Hoe werkt Wordfeud? Hoe haal je meer punten? Hoe zorg je voor een goede tegenstander?

Crysis Warhead

Crysis Warhead Review

Red Dead Redemption

Deze uitgebreide, free roaming game uitgebracht in mei 2010 door Rockstar Games heeft zeker niet een paar centjes gekost om te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn! Ik vond het één van de beste spellen die ik in tijden heb gespeeld!

browserspel Grepolis

een beetje uitleg over het browserspel Grepolis

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kopen of niet? Lees het hier!

Fight night champion.

Boksspel met een sterk grafische storymode & indrukwekkende spelersinterface

Review van Star Wars: the Force Unleashed 2

Review van de PS3 game Star Wars: the Force Unleashed 2.

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto 4 is een wereld opzich zelf

Wordfeud installeren

Wordfeud is een spel welke eigenlijk een online versie is van het oude bordspel Scrabble. Wordfeud is gratis te downloaden voor op je tablets, Iphone en al je android toestellen.

ZZ TOP beleeft furore in gaming industrie

Rockband onverslaanbaar. ZZ TOP weerstaat de tand des tijds!

Geruchten over een PlayStation 4... Komt'ie d'r?

Er zijn inmiddels al weer 5 jaar verstreken: de introductie van de PlayStation 3, een geheel nieuwe gameconsole van Sony. Wordt het dan geen tijd om de PS4 in ontvangst te nemen?

Sims 3 laat nog langer op zich wachten

Sims 3 release datum opgeschoven naar juni

R.U.S.E

RTS game over de Tweede Wereldoorlog

Griezelen Met Silent Hill Downpour

Silent Hill Downpour

Liar’s dice: Het leuke dobbelspel voor een oneindig aantal spelers!

Herinnert u zich het dobbelspel uit de free-roaming game Red Dead Redemption of de derde film van Pirates of the Caribbean? Dat is liar’s dice! Ook wel diception, perudo, pirate’s dice of dudo genoemd.

De taal wijzigen van de Nintendo DS

Lees hier in eenvoudige stappen hoe u de taal kunt wijzigen van uw Nintendo DS / DSi / DS-XL

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver

Obscure II

Een horror survival met een humoristische ondertoon.

Persona 4

Een mooie RPG met een aantal typische Japanse Elementen.

Hoe werkt het spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”?

“De Illusionist” lijkt vriendelijk, maar pas op. Als meester van de misleiding is hij zeer getalenteerd in afleiding en charme.