Sims 3 laat nog langer op zich wachten


Publicatie datum:

Sims 3 release datum opgeschoven naar juni

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwste deel van de welbekende Sims reeks heeft zijn lanceerdatum verlaat. Op de officiële website van The Sims 3 werd vorig jaar december bekend gemaakt dat deze eind februari in de winkels zou verschijnen. Echter nu begin maart laten de makers weten dat de release datum is opgeschoven naar 4 juni later dit jaar. Jammer voor de fans dus, die nog even langer moeten wachten.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen heeft vast weleens gehoord van De Sims. Door de jaren heen is dit spel uitgegroeid tot een van de meest gespeelde en verkochte spellen van de wereld. In De Sims speel je God over de zogenoemde Sims. Je creëert ze, bouwt huizen voor ze, laat ze naar school gaan, zet ze aan het werk, geeft ze eten, laat ze slapen en dit alles zodat de simmetjes gelukkig kunnen worden. In het eerste deel van het spel waren de opties zwaar gelimiteerd, het zag er allemaal nog niet zo mooi uit en je Sim werd ook nooit ouder.

Het tweede deel bracht hier verandering in. De Sims konden nu wel oud worden en ook dik als ze niet genoeg beweging kregen of ze teveel eten. Ook de mogelijkheden werden uitgebreider en de graphics verbeterde zich drastisch. Maar wie dacht dat De Sims 2 alle dingen van het echte leven wel in zich had, vergiste zich volgens de makers van De Sims.

Het derde deel belooft nog levensechter te worden, details worden op grote schaal uitgewerkt en nare wachttijden gelimiteerd. De Sims kunnen in dit deel nu zelfs de wijde wereld gaan ontdekken, of tenminste hun eigen dorp. Nee, in het derde deel blijft het niet alleen maar bij het leven in jou sims zijn huis, maar kan je spontaan gezellig een praatje gaan maken met je buren zonder dat het spel zich opnieuw moet inladen. Ook worden de persoonlijkheden veel complexer en zou je meer moeite moeten doen om je simmetje happy te houden. Al in al belooft het weer een geweldig spel te worden, die zeker het wachten waard is.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!

Red Dead Redemption

Deze uitgebreide, free roaming game uitgebracht in mei 2010 door Rockstar Games heeft zeker niet een paar centjes gekost om te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn! Ik vond het één van de beste spellen die ik in tijden heb gespeeld!

MafiaWars, het meest succesvolle spel op Facebook

Het succes achter online games op netwerksites zoals Facebook, toegepast op het spel MafiaWars van uitgever Zynga

Fight night champion.

Boksspel met een sterk grafische storymode & indrukwekkende spelersinterface