Sims 3 laat nog langer op zich wachten


Publicatie datum:

Sims 3 release datum opgeschoven naar juni

Gesponsorde koppelingen

Het nieuwste deel van de welbekende Sims reeks heeft zijn lanceerdatum verlaat. Op de officiële website van The Sims 3 werd vorig jaar december bekend gemaakt dat deze eind februari in de winkels zou verschijnen. Echter nu begin maart laten de makers weten dat de release datum is opgeschoven naar 4 juni later dit jaar. Jammer voor de fans dus, die nog even langer moeten wachten.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen heeft vast weleens gehoord van De Sims. Door de jaren heen is dit spel uitgegroeid tot een van de meest gespeelde en verkochte spellen van de wereld. In De Sims speel je God over de zogenoemde Sims. Je creëert ze, bouwt huizen voor ze, laat ze naar school gaan, zet ze aan het werk, geeft ze eten, laat ze slapen en dit alles zodat de simmetjes gelukkig kunnen worden. In het eerste deel van het spel waren de opties zwaar gelimiteerd, het zag er allemaal nog niet zo mooi uit en je Sim werd ook nooit ouder.

Het tweede deel bracht hier verandering in. De Sims konden nu wel oud worden en ook dik als ze niet genoeg beweging kregen of ze teveel eten. Ook de mogelijkheden werden uitgebreider en de graphics verbeterde zich drastisch. Maar wie dacht dat De Sims 2 alle dingen van het echte leven wel in zich had, vergiste zich volgens de makers van De Sims.

Het derde deel belooft nog levensechter te worden, details worden op grote schaal uitgewerkt en nare wachttijden gelimiteerd. De Sims kunnen in dit deel nu zelfs de wijde wereld gaan ontdekken, of tenminste hun eigen dorp. Nee, in het derde deel blijft het niet alleen maar bij het leven in jou sims zijn huis, maar kan je spontaan gezellig een praatje gaan maken met je buren zonder dat het spel zich opnieuw moet inladen. Ook worden de persoonlijkheden veel complexer en zou je meer moeite moeten doen om je simmetje happy te houden. Al in al belooft het weer een geweldig spel te worden, die zeker het wachten waard is.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

ZZ TOP beleeft furore in gaming industrie

Rockband onverslaanbaar. ZZ TOP weerstaat de tand des tijds!

Informatie over World Of Warcraft

informatie over word of warcraft

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Hoe begon de verkoop van Rainbow Loom?

In juli en augustus worden veel braderieën en markten georganiseerd. Wie over zo’n evenement loopt, zal al snel de kraampjes tegenkomen waar loombands worden verkocht.

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation