The Shoot


Publicatie datum:

Een mooie review van de nieuwe game The Shoot

Gesponsorde koppelingen

Playstation Move doet het goed en dat kan je zien aan de mooie resultaten. Alleen al in Europa zijn ar al meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren. Toch zijn de gamers niet helemaal tevreden. Buiten enkele toppers zoals Sports Champions is er maar weinig aanbod van interessante games. Zal hier verandering in komen met The Shoot? Hier heb je alvast een mooie review.

De inhoud van het verhaal van The Shoot is maar magertjes. Je wordt op de set van vijf verschillende films geplaatst. Daar zal je oog in oog komen te staan met schietgrage cowboys, de maffia, en op hol geslagen robots. Ook zal je schatten moeten zoeken op de bodem van de oceaan, of lang moeten ronddwalen in een spookhuis. Het komt er op neer dat je veel zal moeten schieten.

 Let's play

In plaats dat je een health meter krijgt, zal een icoontje rechts bovenaan de tevredenheid van de regisseur aangeven. Als je een burger neerschiet, of je raakt zelf gewond dan zal je regisseur niet tevreden zijn en loop je zelfs het risico om één van je vijf takes te verliezen. Raak je echter de juiste doelwitten en mis je niet, dan stuurt hij je vele complimentjes en zullen je combobonussen sterk stijgen. Het is vrijwel noodzakelijk om weinig te missen, hoe minder je mist hoe meer speciale power-ups je zal krijgen. Het leuke aan de power-ups is dat ze je de mogelijkheid geven om de tijd te vertragen, in één vlaag de vijanden rond je weg te vegen of je vijand volproppen met lood afkomstig uit een machinegeweer. Een klein probleempje voor de luie gamers is dat je 360° zal moeten ronddraaien als je de tijd wilt vertragen.

 

The Shoot reageert zeer goed op de bewegingen die jij maakt. Handelingen als bukken, naar rechts of links leunen om obstakels te ontwijken zijn geen probleem. Het enige probleem blijft nog steeds het ronddraaien voor het activeren van een van de speciale moves. Als je dit te wild doet dan zal het spel dit registreren als een actie van het geven van een klop. Hierdoor zal je dus terug een deel van je combo kwijt zijn.

 

 De ultieme uitdaging?

Het doel van The Shoot is dat je veel zal schieten en daar blijft het ook bij. Je zal buiten het schieten af en toe eens granaten of messen moeten ontwijken of een duel met een vijand aangaan. Als je dit een paar keer doet zal je merken dat het snel vervelend gaat worden. Kortom je hebt weinig uitdaging, dit komt ook doordat de meeste vijanden excacte kopieën van elkaar zijn. Ook zullen ze doorheen de films dezelfde aanvallen steeds weer terug gebruiken. Wat het wel terug wat interessanter maakt is dat je zowel alles kan kapot schieten. Door het raken van bepaalde voorwerpen zal je ook speciale gebeurtenissen activeren en je score nog hoger kunnen maken.

 

The Shoot zou zeker veel meer hebben kunnen doen op visueel gebied. Toch verdient deze game een pluim voor de vijanden die er nog goed uitzien en voor het kunnen kapot schieten van zowat alles. De game heeft wel nog wat kleine problemen. Het zal je opvallen dat het spel zeer veel laadtijd nodig heeft om alles op het beeld te laten verschijnen. De achtergrond muziek is niet super maar past zich wel aan aan de verschillende scènes. Wat zeer irritant is dat de stem van de regisseur voordurend terugkomt met dezelfde zinnen. De game zelf is veel te kort voor zijn prijs. Het bestaat uit vijf verschillende films die elk ongeveer twintig minuten duren.

 

Eindconclusie

The shoot is één van de weinige shooters voor Playstation Move, het reageert goed op je acties maar bevat nog teveel fouten. De gevechten zijn niet uitdagend genoeg en de speelduur is tekort. Toch kan je over het algemeen er toch wel plezier aan beleven, zeker als je streeft naar een hoge score.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Tips pokemon heart gold/soul silver

hierin vind je tips en hints voor het spelen van Pokemon heart gold of soul silver

Call of Duty Black Ops Wapens

Ik ga de beginnende en gevorderde Call of Duty speler leren en helpen hoe je beter kunt worden.

De nieuwe Xbox 360.

De nieuwe Xbox 360 is er! Een grote verbetering, of een stap in de slechte richting ?

World of Warcraft

Een beschrijving van het populaire computerspel World of Warcraft.

Dead Space 2 Recensie

Het gruwelijke horror verhaal in de ruimte gaat verder!

Obscure II

Een horror survival met een humoristische ondertoon.

Call of Duty: Black Ops - Misser of Succes?

Een recensie waarbij alle aspecten van de nieuwste Call of Duty game aanbod komen.

Runescape

Hierbij een korte uitleg over wat het Runescape spel inhoud.

Solitaire

Allles over het leuke online spel Patience Solitaire

Wordfeud installeren

Wordfeud is een spel welke eigenlijk een online versie is van het oude bordspel Scrabble. Wordfeud is gratis te downloaden voor op je tablets, Iphone en al je android toestellen.

Griezelen Met Silent Hill Downpour

Silent Hill Downpour

Best games of 2011 & 2012!

Best games of 2011&2012!

Gran Turismo 5

Gran Turismo 5 (GT5) is een racespel voor de playstation 3. Een van de beste racespellen.

Compleet nieuwe Sims - middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen

WordFeud

Op afstand een oerhollands spel spelen.

Games van 2011 voor de PlayStation 3

De games in dit artikel zijn per maand gesorteerd. Van enkele games zijn de releasedata nog onbekend.

Verantwoord speelgoed, is ook leerzaam

Verantwoord Houten speelgoed en 3d puzzels zijn zeer leerzaam voor kinderen en volwassenen

Tribal Wars: Doden of gedood worden

Kom hier te weten hoe je in de brute wereld van Tribal Wars kan overleven.

Modern warfare - Call of duty Series

Een First Person Shooter (FPS) game. Cod Mw1, Mw2 en Mw3.

Wii Fit

Wii Fit is een videogame voor de Nintendo Wii

Goedkope games, bestaat dat eigenlijk wel?

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om goedkoop aan games te komen, in dit artikel zal ik er een aantal bespreken.

Auto Spelletjes

Auto Spelletjes voor thuis of onderweg

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Everquest 2 Extended nu free to play

Everquest 2 is nu free to play, hier enige informatie na 2 weken spelen.

Candy Crush is de nieuwste verslaving voor gamers

Candy Crush is een nieuw spel wat door veel mensen gespeeld wordt. In dit artikel leer je meer over Candy Crush en hoe het te spelen.