Manieren om van je buikvet af te komen


Publicatie datum:

Als je een dikke buik die wordt dit normaal gesproken beschouwd als ongezond. En dat is ook zo wat buikvet zorgt voor verhoogde risico’s bij bepaalde ziekten.

Gesponsorde koppelingen

Als eerste truc kan je proberen te leren genieten van biologische appel cider azijn. Het zal u helpen om je bierbuik te verminderen. Het reinigt ook het bloed, helpt met hormoon regelgeving, helpt om je pH en hoge bloeddruk te reguleren. Je moet 1 theelepel azijn per glas water drinken over een periode van een paar uur.

Gesponsorde koppelingen

Het uitvoeren van crunches en het gebruik van die ‘wonder ab machines’ zijn volkomen nutteloos in de strijd om je buikvet te verliezen. Deze werken alleen om sterkere buikspieren te krijgen, maar doen helemaal niets om hardnekkige buikvet te verbranden!

Je krijgt erg goede resultaten met behulp van de maaltijd generator dit doe je voor 11 dagen daarna stop je voor 3 dagen om te eten wat je jij wilt. Dan moet je gewoon opnieuw beginnen om weer minder gewicht te krijgen.

Het is helemaal niet goed om snel gewicht te verliezen. Er zijn veel snelle gewichtsverlies diëten maar die zorgen er ook weer voor dat je snel aankomt.

Het is niet goed voor je lichaam en zorgt er na een tijdje ook voor dat je lichaam meer zuinig met energie omgaat. Dus als je dan weer normaal eet, zal je lichaam minder calorieën verbranden als voorheen en kom je extra aan.

Spieren wegen meer dan vet. Dus, wees niet ontmoedigd als je spieropbouwende oefeningen en geen effect op het gewicht wordt waargenomen. Spier is belangrijk omdat het helpt vet te verbranden door middel van een verhoogd metabolisme. Dit betekent dat je meer calorieën verbrandt, zelfs als je rust zal je door de extra massa meer vet verbranden.

Om de eiwitbehoefte van het lichaam aan te vullen, kan je eiwit shakes nemen, verkrijgbaar in drogisterijen. Eiwitrijke dranken bevatten soja-eiwit, ei-albumine en ook een tal van vitaminen en mineralen. Ze zijn perfect drankjes voor mensen die willen buikvet snel te verminderen.

Ook kun je bij je bestaande voedingspatroon kip, vis en magere melk opnemen.

U kunt ook consumeren natuurlijke ei-albumine, kip, vis en magere melk. Beperken consumptie van kalium en natrium zoveel mogelijk.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Hoe voorkom je rugproblemen met een waterbed

Heb je ook last van je rug door het slapen op een waterbed? Meestal komen deze rugklachten door bepaalde slaapposities, vooral het buigen van je rug terwijl je slaapt.

Leven met epilepsie

Het leven met epilepsie, epilepsie en beperkingen

Obesitas bij kinderen - een gevolg van te weinig bewegen?

leidt een inactieve levensstijl tot obestias of juist andersom?

Depressief?

Voelen we ons een beetje down of depressief worden? Hier enkele tips

Mag Ik Mijn Puisten Uitknijpen?

Mijn naam is Lieven Nouwynck. Mijn doel is de mensen te laten kennismaken met onze fantastische productlijn! Huidverzorging, parfum, minerale make-up enzovoort....