Revalideren voor kinderen


Publicatie datum:

Revalideren saai? Als het aan onderzoekers van Georgia Institute of Technology ligt niet!

Gesponsorde koppelingen

 Revalideren kan erg saai zijn en zeker voor kinderen welke dezelfde lichaamsbeweging lange tijd dienen te doen kan het revalideren dan nog wel eens wat achterblijven. Gelukkig is er een methode bedacht om het revalideren voor kinderen een stuk aangenamer te maken! 

Gesponsorde koppelingen

Deze methode is bedacht door onderzoekers van het Georgia Institute of Technology. Zij koppelden namelijk een robot aan het spelen van het immens populaire spel Angry Birds. Hierbij wordt niet gekeken naar de app Angry Birds maar het spel waar men actief aan deelneemt

 

Deze robot bestudeert de bewegingen die de kinderen maken wanneer zij het spel Angry Birds spelen. Deze robot zorgt er vervolgens voor dat de gegevens worden gecombineerd met een score. Uiteindelijk waagt hij zelf ook een worp en helpt deze om het revalidatieproces minder saai te maken. Robots kunnen dus gewoon meespelen met het spel Angry Birds. Volgens de onderzoekers wordt de volgende stap nu om deze robots ook aan andere actieve spelletjes te koppelen zodat meerdere bewegingen kunnen worden onderzocht en aan spelletjes kunnen worden gekoppeld.


Wie snel wilt revalideren heeft vaak ook goede hulpmiddelen nodig, dit geldt zowel voor kind als volwassene. Wanneer je nog maar pas genezen bent verloopt de revalidatie vaak erg traag, het lichaam dient zich dan ook nog te kunnen herstellen van pijn, ziekte of medicijnen en ook dit vergt energie van je lichaam. Juist daarom is het ook aan te raden om ergens intern te revalideren. Denk bijvoorbeeld aan een Medifit Reha welke een revalidatiecentra aan kunnen bieden in Spanje. Op die manier kan ten volste de tijd in het revalideren worden gestoken in een omgeving welke stimuleert en hier optimaal voor is ingericht. In een revalidatiecentrum volg je een persoonlijk revalidatieplan waarbij je ook nog genoeg tijd krijgt voor jezelf.  Wanneer je gaat revalideren is dit met het doel om uiteindelijk valide te worden en zo veel mogelijk bewegingsvrijheid hebt. Het verbeteren van de mobiliteit is dan ook erg belangrijk. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 37
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Lastige babykwaaltjes en kinderziektes.

Wat heeft mijn kind, en wat nu?!!

De huid

Anatomie van de huid

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven XVIII

Het Koolhydraatarm Dieet Recepten voor fase 1

De 'totale' mens

Over de werking van de homepathie

Chlorella! Het wonder algje!

Chlorella heeft met zijn vele bijzondere eigenschappen een herstellende en reinigende invloed op het menselijk lichaam.