Kun je met Nontox goedkoop kanker genezen?


Publicatie datum:

Kun je met het anti bacteriële en anti virale desinfectiemiddel Nontox ook goedkoop kanker genezen?

Gesponsorde koppelingen

Kun je met Nontox goedkoop kanker genezen

Ik werk sinds kort weer bij een bedrijf dat leliebollen produceert en verwerkt. Op mijn derde werkdag  maakte ik kennis met het anti bacteriële en anti virale desinfectiemiddel Nontox waar ik een koelcel mee heb ontsmet. Mijn nieuwe werkgever vertelde mij dat hij het middel Nontox niet inkoopt maar met behulp van water, keukenzout en elektriciteit zelf produceert met een gepatenteerd apparaat van het bedrijf Watter BV uit Assen. Hij zei ook dat het mooie van het middel is dat zowel het middel als de restproducten ervan volkomen onschadelijk zijn voor de mens en dat je dus geen beschermende maatregelen hoeft te nemen tijdens het werken ermee.

Gesponsorde koppelingen

Wat is Nontox?
Omdat ik nooit klakkeloos iets aanneem betreffende het werken met chemische middelen ben ik natuurlijk direct dezelfde avond nadat ik met Nontox heb gewerkt op internet gaan kijken of Nontox echt in het geheel niet schadelijk is voor de gezondheid. Als eerste heb ik daarom de website van de producent, Watter BV, bezocht. Op de website van Watter BV wordt ik echter geen steek wijzer omtrent de chemische samenstelling en eigenschappen van Nontox.

Is Nontox wel zo uniek?
De eigenaars van Watter BV hebben naar eigen zeggen een wereldwijd patent op het productieproces van Nontox met behulp behulp van water, keukenzout en elektriciteit. Als je echter Googled naar desinfectant uit water, keukenzout en elektriciteit blijkt dat er veel meer bedrijven zijn iets soortgelijks aanbieden. Bij deze bedrijven staat echter wel gewoon op de website welke chemische samenstelling en eigenschappen de desinfectans bevat die met behulp van  hun aangeboden installaties wordt geproduceerd. In vrijwel alle gevallen blijkt de werkzame stof van de desinfectans Chloordioxide te zijn.

Kun je met Nontox goedkoop kanker genezen?
Als je verder zoekt op internet over de eigenschappen van Chloordioxide kom je ook terecht op de website www.mmsnederland.nl . Daar staat onderaan een opvallende regel omtrent de toepassing van Chloordioxide namelijk; Chloordioxide kan worden ingezet voor drinkwaterreiniging, uitwendige desinfectie en het ontsmetten van voedsel, keukengerei, werkbladen ed. Een andere toepassing wordt beschreven door Jim Humble en betreft het intern reinigen van ons lichaam. Hierover mag MMS Nederland helaas geen details verstrekken en zult u zich op het internet moet begeven om daar de benodigde gegevens te vinden. Als je deze raad opvolgt blijkt dat een heel klein percentage Chloordioxide met azijnzuur opgelost in water bewezen helpt tegen Malaria en heel veel andere ziektes tot kanker aan toe. De reden dat dit bij het grote publiek niet bekend is zou komen doordat het voor de farmaceutische industrie een ramp zou zijn als blijkt dat deze hele goedkope en niet te patenteren Chloordioxide oplossing helpt tegen Malaria en heel veel andere ziektes tot kanker aan toe en daarom zetten zij dus alle middelen in om te voorkomen dat het door de officiële instanties wordt onderzocht zodat het als o.a. goedkoop kankergeneesmiddel kan worden toegelaten.

Kijk maar eens naar deze video en oordeel zelf:

 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Er moet iets gedaan worden aan het overgewicht in Nederland

Nederlanders worden steeds dikker en dit is een ernstig probleem, maar wat zijn nu eigenlijk de oorzaken? Wat kunt u doen om te voorkomen dat u met dit soort problemen komt te zitten? En hoe kunt u die problemen oplossen?

Wat is de goedkoopste ziektekostenverzekering?

De regering heeft ooit bedacht dat we ieder jaar moeten kunnen wisselen van ziektekostenverzekering maar wat is de goedkoopste ziektekostenverzekering?

Posttraumatische stress-stoornis (PTSS) bij burgers en militairen.

PTSS is een angststoornis die ontstaat omdat iemand een bepaald trauma niet kan verwerken. Wat gebeurt er met iemand die PTSS krijgt en kan het iedereen gebeuren? Dat lees je in dit artikel.

Het verleden is passief, de toekomst actief.

Goed omgaan met deze tijdzones en daardoor bewuster en zonder stress verder leven. Dat kan als je door middel van het verleden het heden en toekomst meer in eigen hand neemt.

Mensen met overgewicht of obesitas lopen een hoger risico op een vitamine D tekort.

Mensen met overgewicht hebben vaak een vitamine D tekort. Hoe komt dat?