Gezonde voeding is een gezonder leven!


Publicatie datum:

Een goede voeding zorgt voor een gezonder leven, ervaar het zelf!

Gesponsorde koppelingen

Wie wil het nu niet, zich fit en gezond voelen, energie hebben om de hele dag goed te presteren en gezond te zijn? Een evenwichtige voeding samen met een goede hydratering en voldoende lichaamsbeweging maakt dit mogelijk. Maar wat is nu precies evenwichtige voeding en hoe krijgen we de juiste vitamines en mineralen binnen? Weet u of u goed eet of valt er wellicht nog iets te verbeteren? Een welzijnscoach of voedingscoach leert u meer over uw voedingspatroon, uw eventuele tekorten en wat u kunt verbeteren.

Goede voeding
Wat is goede voeding? Alleen groenten en fruit leveren wel veel vitamines en mineralen, maar dat is niet voldoende. Alleen vlees levert weer ijzer en eiwitten, maar ook dat is niet voldoende. Een goede voeding is ten eerste een combinatie van alle produkten die goed voor ons zijn en voldoende vitamines en mineralen bevatten. Maar hoe weet je dat? En waar haal ik die voeding vandaan? En heb ik daar wel tijd voor? Dit zijn allemaal vragen van mensen die bezig zijn met gezond leven, maar niet precies weten hoe en wat. Het voedingscentrum adviseert 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag te eten, maar dat is allang niet meer voldoende om alle voedingsstoffen die we nodig hebben, binnen te krijgen. De laatste 10 jaar is de voedingswaarde van fruit en groente namelijk met 50% afgenomen! Mede door gebruik van allerlei kunstmest, door luchtvervuiling, door groeiversnellers en andere zaken zitten er tegenwoordig minder vitamines in de aardbeien, spinazie en appels dan vroeger. Wist u dat? U maar denken dat u gezond eet met uw fruit en groenten, maar dat is dus maar de vraag.

Energie
Als u gezond eet, dus voldoende fruit en groente, niet te veel alcohol en suikers en zich toch niet fit voelt, kan het dus zijn dat u door de teruglopende hoeveelheid vitamines in de groentes toch een tekort heeft in uw lichaam aan essentiële mineralen en vitamines. Dit kan vermoeidheid, lusteloosheid en depressiviteit veroorzaken. U voelt zich moe, slap en nergens toe in staat. Als u niet gezond eet, of niet gezond genoeg, kunt u uiteraard dezelfde klachten ervaren en daar is iets aan te doen.

Supplementen
Er zijn produkten op de markt die uw voeding aanvullen met de juiste hoeveelheden vitamines, mineralen en vezels. Door deze produkten te gebruiken merkt u binnen enkele dagen tot weken al een verbetering van uw kwaliteit van leven. U voelt zich fitter, minder moe en/of lusteloos, minder opgeblazen, enthousiaster, beter in staat om om te gaan met stress, kortom: uw kwaliteit van leven is merkbaar toegenomen! Wilt u dit ook ervaren, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Herbalife distributeur en laat hem of haar de welzijnscheck bij u uitvoeren. Samen kunt u dan een op maat gemaakt voedingsschema samenstellen wat ook u laat ervaren dat uw prestaties kunnen verbeteren!

Welzijnscheck
Tijdens de welzijnscheck wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon, uw eventuele (lichamelijke) klachten en natuurlijk uw wensen. Dit kan variëren van een paar kilo gewicht kwijtraken tot een zich algemeen fitter voelen. Of van meer uithoudingsvermogen tot een stabieler energieniveau gedurende de dag. Kortom, voor ieders persoonlijke wensen zijn er speciale supplementen. Herbalife levert alleen kwaliteit en alleen rechtstreeks aan de consument zonder tussenkomst van arts of apotheek. Geen potje snel over de toonbank, maar altijd een persoonlijk contact en advies. Geen 'slik maar iets', maar een advies dat bij uw leven en uw voedingspatroon past. 

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 33
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Extra vitamines tijdens de zwangerschap

Heb ik tijdens mijn zwangerschap extra vitamines nodig? Welke vitamines heb ik nodig?

Ziekte en gezondheid

Lichtwerkers deel 2 verschillende oorzaken van ziekte

De cyclus en symptomen van Binge Eating Disorder

Artikel over de cyclus van BED en de tekenen en symptomen van binge- eating.

Wat kun je doen tegen een koortslip?

Wat is een koortslip (herpes labialis) en hoe kom je er weer vanaf?

Alles over prolaps

Informatie over prolapsen in het genitale gebied

Wat zijn de oorzaken van Anorexia?

Er is niet zomaar een oorzaak aan te wijzen voor het ontwikkelen van Anorexia Nervosa. Wel zijn er factoren die het risico op het krijgen van de ziekte kunnen vergroten.

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven XVII

Het Koolhydraatarm Dieet Fase 4

Dromen verklaard; je ex

Wat betekent het als je droomt over je ex partner of geliefde?

Psychiatrie

informatie over Psychiatrie

Alles over de maagband

Informatie over de maagband

Massage zin en onzin

Massage en het nut ervan

Detoxen,ontslakken lichaam reinigen

informatie over het steeds bekender wordende detoxen.

Alles over ADHD

Informatie over ADHD

Een bittere smaak in je mond

Is een bittere smaak schadelijk? Waar komt die bittere smaak eigenlijk vandaan en hoe kom ik er vanaf?

Een vrouw met lipoedeem is dik met een reden...en die reden is niet te veel eten!

Wat is lipoedeem?

Aambeien

Hoe je met de aanpassing van je voeding aambeien kunt vermijden / genezen

Het gevaar van spastische darm klachten

tot wat de klachten van een spastische darm kunnen leiden

behandeling hoog cholesterol

informatie over de behandeling van cholesterol

Neulasta

Bij chemotherapie ter bestrijding van verschillende soorten kanker word vaak Neulasta toegediend. Wat doet Neulasta en wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Hoe werkt het landelijk Elektronisch Patiënten Dossier

Er is veel te doen geweest om het landelijk Elektronisch Patiëntendossier maar hoe werkt het landelijk Elektronisch Patiënten Dossier nu eigenlijk?

De behavioristische benadering over persoonlijkheid

In dit artikel wordt besproken hoe de behavioristische benadering over persoonlijkheid denkt

Innerlijke rust

Hoe kun je innerlijke rust bereiken?

Is suiker verboden bij een dieet?

Uit onderzoek blijkt dat je zelfs bij het gebruik van suiker ook kan afvallen.

Runners high bij de oermens

Dat er bij het sporten een hormoon vrijkomt waardoor je je goed voelt, horen we tegenwoordig wel vaker. Maar waarom komt het dat er tijdens het hardlopen meer van dit hormoon vrijkomt dan bij andere sporten?

Top vijf redenen voor het innemen van vitamine C

vitamine C voor je gezondheid