Gezonde voeding is een gezonder leven!


Publicatie datum:

Een goede voeding zorgt voor een gezonder leven, ervaar het zelf!

Gesponsorde koppelingen

Wie wil het nu niet, zich fit en gezond voelen, energie hebben om de hele dag goed te presteren en gezond te zijn? Een evenwichtige voeding samen met een goede hydratering en voldoende lichaamsbeweging maakt dit mogelijk. Maar wat is nu precies evenwichtige voeding en hoe krijgen we de juiste vitamines en mineralen binnen? Weet u of u goed eet of valt er wellicht nog iets te verbeteren? Een welzijnscoach of voedingscoach leert u meer over uw voedingspatroon, uw eventuele tekorten en wat u kunt verbeteren.

Goede voeding
Wat is goede voeding? Alleen groenten en fruit leveren wel veel vitamines en mineralen, maar dat is niet voldoende. Alleen vlees levert weer ijzer en eiwitten, maar ook dat is niet voldoende. Een goede voeding is ten eerste een combinatie van alle produkten die goed voor ons zijn en voldoende vitamines en mineralen bevatten. Maar hoe weet je dat? En waar haal ik die voeding vandaan? En heb ik daar wel tijd voor? Dit zijn allemaal vragen van mensen die bezig zijn met gezond leven, maar niet precies weten hoe en wat. Het voedingscentrum adviseert 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag te eten, maar dat is allang niet meer voldoende om alle voedingsstoffen die we nodig hebben, binnen te krijgen. De laatste 10 jaar is de voedingswaarde van fruit en groente namelijk met 50% afgenomen! Mede door gebruik van allerlei kunstmest, door luchtvervuiling, door groeiversnellers en andere zaken zitten er tegenwoordig minder vitamines in de aardbeien, spinazie en appels dan vroeger. Wist u dat? U maar denken dat u gezond eet met uw fruit en groenten, maar dat is dus maar de vraag.

Energie
Als u gezond eet, dus voldoende fruit en groente, niet te veel alcohol en suikers en zich toch niet fit voelt, kan het dus zijn dat u door de teruglopende hoeveelheid vitamines in de groentes toch een tekort heeft in uw lichaam aan essentiële mineralen en vitamines. Dit kan vermoeidheid, lusteloosheid en depressiviteit veroorzaken. U voelt zich moe, slap en nergens toe in staat. Als u niet gezond eet, of niet gezond genoeg, kunt u uiteraard dezelfde klachten ervaren en daar is iets aan te doen.

Supplementen
Er zijn produkten op de markt die uw voeding aanvullen met de juiste hoeveelheden vitamines, mineralen en vezels. Door deze produkten te gebruiken merkt u binnen enkele dagen tot weken al een verbetering van uw kwaliteit van leven. U voelt zich fitter, minder moe en/of lusteloos, minder opgeblazen, enthousiaster, beter in staat om om te gaan met stress, kortom: uw kwaliteit van leven is merkbaar toegenomen! Wilt u dit ook ervaren, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Herbalife distributeur en laat hem of haar de welzijnscheck bij u uitvoeren. Samen kunt u dan een op maat gemaakt voedingsschema samenstellen wat ook u laat ervaren dat uw prestaties kunnen verbeteren!

Welzijnscheck
Tijdens de welzijnscheck wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon, uw eventuele (lichamelijke) klachten en natuurlijk uw wensen. Dit kan variëren van een paar kilo gewicht kwijtraken tot een zich algemeen fitter voelen. Of van meer uithoudingsvermogen tot een stabieler energieniveau gedurende de dag. Kortom, voor ieders persoonlijke wensen zijn er speciale supplementen. Herbalife levert alleen kwaliteit en alleen rechtstreeks aan de consument zonder tussenkomst van arts of apotheek. Geen potje snel over de toonbank, maar altijd een persoonlijk contact en advies. Geen 'slik maar iets', maar een advies dat bij uw leven en uw voedingspatroon past. 

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 33
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Tandpasta: wie gebruikt het niet?

Informatie over tandpasta

Gezondheidsgeheimen uit Okinawa

De inwoners van Okinawa leven gemiddeld genomen langer dan waar ook ter wereld. Dit artikel onthult hun geheimen!

Het voorkomen en de vermindering van gehoorverlies

Wat kan men doen ter voorkoming en vermindering van gehoorverlies?

Angststoornissen

alles over angsstoornissen en fobiën

Hoe kom ik los van de negatieve invloed van mijn ouders nu ik volwassen ben?

In dit christelijke artikel wordt vermeld waarom je als volwassene los zou moeten komen van de negatieve invloed van je ouders. Daarnaast helpt dit artikel je om die stap in liefde te zetten.

Hoofdluis

Wat is hoofdluis en hoe behandel je hoofdluis?

Stoppen met roken, gaat vanzelf door dit geheime plan.

Stoppen met roken wordt in de toekomst heel gemakkelijk, lees hier hoe.

Goede nachtrust

tips voor een goede nachtrust

Vitamine B5: Pantotheenzuur

Informatief artikel over Pantotheenzuur (vitamine B5)

Het einde van kanker en het begin van het eeuwige leven, of is dat iets te optimistisch? Wat is de rol van de telomeren en telomerase in ons genoom?

Er is steeds meer bekend over telomeren en telomerase en hun rol bij celveroudering.

Snel afvallen, top dieet en ideaal gewicht bereiken en behouden

Overgewicht is een groot probleem, hier een aantal tips om goed af te vallen.

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Prikkelbare Darm Sydroom, wat is dit nu precies??

De huid.

De huid eens nader beschreven

Hoe kun je Ebola snel de wereld uit helpen?

Zolang Ebola alleen in een paar landen in Afrika voorkomt grijpt de wereld niet doortastend in. Hoe kun je Ebola snel de wereld uit helpen?

GRIEP

Wat is griep, is het ernstig en wat kan je er aan doen.

Eerste trimester zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap van week tot week

Wat zijn E-nummers, en wat doen ze in mijn eten?

Informatief artikel over het gebruik van E-nummers.

Primaire efflorescenties

Een overzicht van de primaire efflorescenties (dermatologie)

Alles over tetanus

Informatie over tetanus en tentanusvaccinatie

Afvallen door water te drinken

Afvallen met water. Hoe doe je dat nu precies?

Last van chronische vermoeidheid of andere vage klachten? Misschien heb je een vitamine D tekort!

Veel mensen hebben last van vage klachten zoals chronische vermoeidheid en spierklachten. Een groot deel van de bevolking heeft de laatste jaren een vitamine D tekort!

Klierkoorts

Een brede waaier over klierkoorts.

Klimaatbeheersing in huis

Lees hier alles over klimaatbeheersing in huis.

Kindermishandeling, een levenslange beschadiging

In dit artikel wordt besproken hoe de psychodynamische en humanistische benadering in de psychologie het fenomeen kindermishandeling verklaren en zouden willen oplossen

Kruidenthee en zijn toepassingen voor de gezondheid

Kruidenthee heeft heilzame eigenschappen en smaakt verrassend lekker van smaak