Het gevaar van spastische darm klachten


Publicatie datum:

tot wat de klachten van een spastische darm kunnen leiden

Gesponsorde koppelingen

Steeds meer mensen hebben te maken met darmklachten. Indien deze chronisch zijn krijgt de persoon de diagnose spastische darm. Verder wordt er geen behandeling gesteld en kunnen de spastische darm klachten vrij uitgroeien tot wanneer deze mogelijk uw leven beheren. Ontdek het gevaar van spastische darm klachten en behandel deze aan de hand van gezonde voeding

Gesponsorde koppelingen

Wat zijn spastische darm klachten precies?


Dit zijn klachten die veroorzaakt worden door een spastische darm. Buiten de meest voorkomende klachten spastische darm zoals opgeblazen gevoel, krampen en stoelgangsklachten zijn er nog heel wat andere klachten die opduiken indien je een spastische darm hebt.


Het zit zo dat ieder verschillende klachten heeft waardoor de lijst van klachten bij een spastische darm gigantisch kan worden. Dit schept ook verwarring aangezien 2 verschillende individuen volledig verschillende spastische darm klachten kunnen hebben terwijl ze dezelfde aandoening hebben, namelijk een spastische darm.


Erger zelf, indien je al een hele tijd last hebt van een spastische darm, dan kan het zijn dat je een bom aan klachten ongerelateerd met je darmen ontvangt. Klachten die op het eerste niet ontstaan door een spastische darm zoals chronische vermoeidheid, hoofdpijn, longklachten, gewrichtspijnen, rugpijn, zure spieren, blaasontstekingen… kunnen allemaal het resultaat zijn van een spastische darm!


Waarom ontstaan er zo veel klachten bij een spastische darm?


In de eerste maanden dat je een spastische darm hebt zullen de klachten zich beperken tot de beperkte groep zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, krampen, steken en stoelgangsproblemen zoals constipatie en diarree.


Echter, als je al enkele maanden, als niet jaren een spastische darm hebt, dan zal je darmwand en de darmstructuur zo beschadigd zijn dat deze minuscule gaatjes zullen vertonen. Die minuscule gaatjes zullen er voor zorgen dat onverteerde voeding, bacteriën en gist door de darmwand kan vallen en vervolgens voor heel wat klachten en ontsteking zorgen.


Onverteerde voeding en bacteriën die in de bloedbaan terecht komen worden hard aangepakt door het lichaam. Die horen daar overigens niet te zijn! Het lichaam zal het immuunsysteem tot hulp vragen waardoor deze antilichamen zullen produceren. Dit zorgt voor ontstekingen die door de bloedbaan kunnen circuleren waardoor je zowat overal een ontstekingsreactie kunt krijgen.

Dit is het gevaarlijke aan klachten spastische darm, dat ze steeds erger worden. Heb je dus vaak last van hevige/brandende pijnen in je linker schouder, dan kan het goed zijn dat dit veroorzaakt wordt door onverteerde voeding, bacterie of gist die door je darmwand valt en vervolgens voor ontsteking zorgt…


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Slapen met rug-, en/of bekkenpijn.

Het vervelende van rug- of bekkenpijn is dat iedere houding pijnlijk is. Maar een goede nachtrust is zó belangrijk! Dus hoe kan je dan het beste liggen om de pijn zo draaglijk mogelijk te houden…

De oorzaken van een hartinfarct

Wanneer iemand een hartinfarct krijgt betekent dit dat er een deel van het hart afsterft. Dit veroorzaakt een verminderde pompkracht, soms zoveel dat je eraan kunt overlijden.

Alles over aambeien

Informatie over aambeien, de oorzaken, de symptomen en de behandeling

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven XI

Metabolisch voordeel

De geschiedenis van de keizersnede

De geschiedenis van de keizersnede hier beschreven