Alles over baarmoederhalskanker en hoe het te voorkomen


Publicatie datum:

in dit artikel word verteld wat baarmoederhalskanker is, welke gevolgen het kan hebben en hoe je het heel simpel kan voorkomen doormiddel van 3 gratis prikjes

Gesponsorde koppelingen

Voorkom baarmoederhalskanker doormiddel van 3 simpele prikjes! Wie wil nou het risico lopen om baarmoederhalskanker te krijgen? niemand toch! je kunt je hier heel eenvoudig tegen beschermen, in dit artikel vertel ik hoe, en het is nog gratis ook!

De ziekteverwekker

Baarmoederhalskanker krijg je na een infectie met het humaan papillomavirus, kortweg HPV. Veel vrouwen worden in hun leven besmet met dit virus zonder dat ze het merken. Vaak al als tiener of jonge vrouw. Meestal ruimt het lichaam het virus zelf weer op. Als het virus wel langere tijd in je baarmoederhals zit, kunnen er afwijkende cellen ontstaan. Meestal verdwijnen die afwijkende cellen weer, maar soms ontwikkelen zij zich verder en ontstaat er baarmoederhalskanker.

voor we verder in kunne gaan op hoe je baarmoederhalskanker heel simpel kunt voorkomen geef ik eerst wat informatie over baarmoederhalskanker zelf.

 Verschillende typen

 Er bestaan wel honderd typen van het humaan papillomavirus. Die veroorzaken lang niet allemaal baarmoederhalskanker. Er zijn minstens dertien typen die kanker kunnen veroorzaken. Twee daarvan veroorzaken samen 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker over de hele wereld. Daartegen bestaat nu een inenting.

 Zo kun je het virus oplopen

Het virus wordt meestal tijdens seks overgebracht. Daarbij is huid op huid contact in de schaamstreek al voldoende. Vanaf de huid kan het virus naar je baarmoeder gaan.

 Hoe vaak komt het voor?

HPV komt veel voor. Aangenomen wordt dat meer dan 80% van de mensen die seksueel actief is wel eens een HPV-infectie heeft gehad. Het virus komt het meest voor bij jongere vrouwen en mannen.

Verdwijnen van het virus

Meestal genees je vanzelf van een HPV-infectie en is het virus binnen anderhalf jaar weer uit je lichaam. Als het virus niet vanzelf uit je lichaam verdwijnt, zijn er geen medicijnen om het virus kwijt te raken. Bij sommige vrouwen gaat het virus niet weg. Dan kan baarmoederhalskanker ontstaan. Je weet niet van tevoren bij wie het virus langer blijft zitten en bij wie niet.

Werking van het vaccin

Het vaccin zitten dode stukjes van twee virussen die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. Je lichaam gaat hier afweerstoffen tegen maken. Als het echte virus het lichaam binnen wil dringen, zorgen de afweerstoffen ervoor dat het virus je lichaam uitgewerkt wordt.

Baarmoederhalskanker simpel te voorkomen!

Door 3 prikjes ben je gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker en is de kans op baarmoederhalskanker aanzienelijk verkleind, de reden dat de meeste vrouwen echter niet die gratis prikjes gaan halen komt voornamelijk door fabels die de wereld in zijn gebracht.

Fabels over het vaccin

Er zijn vele artikelen geschreven over het vaccin en er gaan veel verhalen rond die niet kloppen of niet waar zijn. En daar wil ik nu op in gaan. Zo gaat het verhaal rond dat:

Het vaccin onvruchtbaarheid en kanker kanveroorzaken. Dit is absoluutniet waar! De verspreiders van deze fabel zeggen dat het vaccin de menselijke genetische structuur verandert waardoor meisjes onvruchtbaar worden of kanker met abnormale orgaanontwikkeling kunnen krijgen. Het vaccin bevat echter geen erfelijk materiaal van het HPV-virus, maar alleen eiwitdeeltjes. Het is dus onmogelijk dat de menselijke genetische structuur verandert door het vaccin.

Je zou verlamd kunnenraken door het vaccin. In sommige landen zouden meisjes meteen na de vaccinatie verlamd zijn geraakt. Na uitgebreid onderzoek bleek dat echter niet door de vaccinatie te komen. Soms krijgen mensen een bepaalde ziekte of aandoening. Dat kan bij toeval gebeuren na een HPV-vaccinatie, maar dat wil niet zeggen dat het door de vaccinatie komt. In landen waar de vaccinatie al is ingevoerd, zoals Amerika, zijn er geen meisjes ernstig ziek geworden door de prikken. Je kunt dus niet verlamd raken door het vaccin.

Meisjes die al besmet zijn,zouden 44,6% meer kans op baarmoederhalskanker hebben. Meisjes die een HPV-infectie hebben, lopen absoluutNIET méér kans op baarmoederhalskanker als ze gevaccineerd worden. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het percentage van 44,6% is afkomstig van de FDA (Amerikaanse registratieautoriteit). Op hun website wordt één onderzoek aangehaald, maar de studiegroepen uit dat onderzoek waren vóór de behandeling al niet gelijk. Dat wil zeggen dat je de controlegroep niet kunt vergelijken met de groep die HPV-vaccin (Gardasil®) kreeg. Het FDA heeft ook naar andere, goede onderzoeken gekeken. Daaruit blijkt dat jeNIET meer kans op baarmoederhalskanker krijgt door vaccinatie.

In andere landen zouden meisjesgestorven zijndoor de vaccinatie. Er is geen enkel geval bekend dat een meisje is overleden door een HPV-vaccinatie. Natuurlijk is het mogelijk dat iemand overlijdt aan een bepaalde ziekte of aandoening. Dit kan toevallig gebeuren na een HPV-vaccinatie. Maar er is nooit een meisje overleden door de HPV-vaccinatie. Je kunt dus niet overlijden aan het vaccin!

De bijwerking die je kunt krijgen op het moment dat je de prik krijgt zijn een dikke arm, rode plek op de plaats waar je geprikt bent of jeuk. Dit verdwijnt binnen een paar dagen. Als dit de ernstigste gevallen zijn van de bijwerkingen dan stelt het niks voor. Dat je flauw valt door de prik als bijwerking is natuurlijk niet waar, als je bloed laat prikken of andere prikken haalt kun je ook flauw vallen, bijvoorbeeld door de spanning of omdat je niet van naalden houdt. Het is dus onzin dat je flauw kan vallen als bijwerking van deze prik, je krijgt het dan van elke prik.

Voorkomen is beter dan Genezen!

Waarom zou je dus die prik niet halen?

 - Het is gratis, de overheid betaalt het.

 - Het voorkomt dat je baarmoederhalskanker krijgt. De typen HPV waar je voor ingeënt wordt veroorzaken maar liefst 70% van alle keren dat vrouwen baarmoederhalskanker krijgen. Het is dus heel zinvol om die prik te halen.

Dus als de keuze aan jou is en je zelf mag beslissen om deze prik te halen dan zou ik niet twijfelen om het te halen. Je kiest tussen 3 prikjes halen of het risico om een ernstige ziekte te krijgen. Waardoor je bijvoorbeeld geen kinderen kan krijgen omdat de baarmoeder is aangetast door de kanker en verwijderd moet worden. Dit brengt zware operaties met zich mee en veel spanning lichamelijk en geestelijk. De kanker kan zelfs dodelijk zijn. Bijvoorbeeld als het zich uitzaait. Om deze risico’s te verkleinen is het halen van 3 prikjes een kleine moeite!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Thuiszitten met psychische problemen

Wat te doen als je thuiszit met psychische problemen

In 3 stappen op weg naar een slank figuur!

Afvallen is heeft alles te maken met overtuiging en doorzettingsvermogen. Lees hier 3 stappen die je op weg zullen helpen naar een gezond gewicht

Hormonen van de Hypofyse

De Hypofyse zorgt voor de afscheiding van veel hormonen, waaronder het groeihormoon. Maar dit onderdeel van de hersenen werkt niet uit zichzelf, het wordt namelijk aangestuurd door de hypothalamus ( onderdeel van de hersenen).

vitamine D

wat gebeurt er met je als je te weinig vitamine D binnenkrijgt?

Veilig de auto in met baby autostoeltjes

Informatie over autostoeltjes en veiligheid van baby's in de auto

Bloosangst

Bloosangst kan een serieuze belemmering betekenen in iemands leven

Syndroom van Asperger en ADHD, ´Hoe om te gaan, met meerdere speciale kinderen, in één gezin`

Voor gezinnen waar beide autismestoornissen aanwezig zijn is dit een intressant artikel.

Wat is Binge Eating Disorder?

Bijna iedereen eet weleens te veel. Maar er zijn mensen die last hebben van onbeheersbare eetbuien.

Wat te doen tegen symptomen van de overgang?

Ben je vlug geïrriteerd, heb je regelmatig last van hoofdpijn en van vervelende opvliegers? Dan wenkt je overgang en menopauze, een periode waarin het lichaam van iedere vrouw een nieuw lichamelijk en geestelijk evenwicht zoekt.

Wat is apneu?

Wat is apneu, als aandoening of door een andere oorzaak? Is een apneu gevaarlijk en is er een geneesmiddel tegen?

Winterdipje? Zo ga je het tegen!

Kom met een simpele tip van je sombere gevoelens af

Problemen met de stoelgang, waar kan het aan liggen?

Darmstoornissen en problemen met de stoelgang

Hoogbegaafdheid, een aangeboren geschenk of probleem?

Wat de kenmerken, voor- en nadelen zijn van hoogbegaafdheid.

Reiki - De tweede graad : Handboek voor het werken met tweedegraads-Reiki.-Eckart Warnecke (recensie)

suggesties om met Reiki 2 te werken

Suiker, geraffineerde boosdoener

Waarom geraffineerde suiker slecht voor je is en wat je eraan kunt doen

Hoe werkt het landelijk Elektronisch Patiënten Dossier

Er is veel te doen geweest om het landelijk Elektronisch Patiëntendossier maar hoe werkt het landelijk Elektronisch Patiënten Dossier nu eigenlijk?

Wat is een hernia en hoe herken je een hernia?

Opeens heb je last van uitstralende spierpijn in je benen, je rug en je armen. Is dat nou een hernia?

Een lekker kopje koffie

Heerlijke koffie met je dagelijkse voedingstoffen

De kijk op verslaving door de jaren heen

In dit artikel worden de verschillende modellen besproken die men door de jaren heen hanteerde voor het kijken naar verslaving

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven IX

Plateaus en hoe ze te overwinnen

Vitamine B5: Pantotheenzuur

Informatief artikel over Pantotheenzuur (vitamine B5)

Instabiel SI-gewricht

Lage rugpijn met uitstraling naar je been. Talloze onderzoeken, maar niemand kan de oorzaak vinden. Klinkt bekend? Laat eens testen of je een instabiel SI-gewricht hebt!

Tropische ziektes: wat voor voorzorgsmaatregelen neem je voor je op vakantie gaat?

Tropische ziektes: besmettingsweg en verschijnselen. Welke voorzorgsmaatregelen, vaccinaties en bijwerkingen.

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven XIII

Nooit meer honger

Fytotherapie: een geschenk van Moeder Natuur

Dit artikel beschrijft hoe je met een gezonde levenswijze, onder andere gebaseerd op fytotherapie, gewicht en vet zou kunnen kwijtraken.