Beter in je vel in 9 stappen.


Publicatie datum:

Beter in je vel zitten is makkelijker te bereiken dan je zelf denkt.In de volgende 9 stappen leer je hoe je dit het beste kan bereiken.

Gesponsorde koppelingen

Weg met die negatieve gedachtes. Weg met ergenissen en spanningen. Alleen jijzelf bent er voor nodig om je leven weer op het juiste spoor te krijgen. Ga met jezelf aan de slag en je zult zien dat je binnen enkele weken weer prettig in het leven staat. Verbaas je omgeving met de positievitiet die je uitstraalt als je met jezelf aan de slag gaat.

We leven momenteel in een maatschappij waarin van je wordt verwacht dat je presteert en presteert en fouten maken betekend falen. Weten wij nog wel wat het betekend om gelukkig te zijn,om je goed in je eigen vel te voelen. Doorbreek die vicieuze circel en ervaar dat je leeft. In de volgende 9 stappen lees je aanwijzingen om je de goede weg op te helpen.

- Stop met dat gepieker!!!  Piekeren maakt dat je jezelf steeds maar rotter gaat voelen. Dus loop je te piekeren; leidt jezelf dan af met iets leuks. Zet je lievelings muziek op en maak een dansje door je woonkamer. je zult zien dat je hier vrolijker van wordt.

- Stel je doelen bij zodat ze makkelijker te bereiken zijn!!! Het geeft je geen goed gevoel als je te hoge eisen aan jezelf stelt. Dus krijg je je werk vandaag niet af, jammer dan morgen is er weer een dag.

Bedenk waar jij energie van krijgt!!!  Als je het heft in eigen handen neemt krijg je energie. Dus waar krijg jij energie van en ga je daarop richten. Je kan bijvoorbeeld een uurtje gaan sporten,het hoeft echt niet veel langer te zijn.

- Leef je eigen leven!!! Zorg dat je je eigen leven hebt. Zoek iets waar je je zielen zaligheid in kunt leggen. Je hoeft niet altijd je vrienden,familie,partner te betrekken in je leven.iets voor jezelf is heel prettig. Ga bijvoorbeeld samen met je hond een heerlijke strandwandeling maken. Niemand anders om je heen en je zult zien hoe lekker dit aan voelt.

- Toon interesse!!!  Toon interesse in je partner.Praat met elkaar over dingen die je belangrijk vindt. Zo ontstaat er weer contact met elkaar. Zoek hiervoor een rustig moment uit, zodat je beide alle tijd voor elkaar op kunt brengen.

- Leef in het heden!!! Probeer zoveel mogelijk in het heden te leven.Breng je aandacht naar het hier en nu. Ervaar de dingen vanuit je hart in plaats van dat je voorturend in je hoofd zit. Kijk, ruik,luister en voel.

- Zelf acceptatie!!! Probeer jezelf te accepteren met de onvolkomenheden en de kwaliteiten die je hebt. Sta open om je te ontwikkelen. Vraag bijvoorbeeld eens aan familie,vrienden,collega's naar je sterke kanten.Je zult verbaasd staan naar de antwoorden. Of schrijf elke avond iets op dat je de afgelopen dag goed gedaan hebt, door je eens NIET aan te passen. Als je jezelf leuk vindt is dat een grote stap op weg naar geluk.

- Sta stil bij jezelf!!! Probeer geregeld even bij jezelf stil te staan. Hoe gaat het me je? Zit je vo lspanning en ergenis.Waar komen deze gevoelens vandaan? Alleen dan kun je ermee aan de slag.

 


Foobie gebruiker mirake

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Afvallen zonder gewicht kwijt te raken?

een beter figuur krijgen door spiermassa op te bouwen in plaats van strict te lijnen.

Tandpasta: wie gebruikt het niet?

Informatie over tandpasta

Alles over tenniselleboog

Informatie over de tenniselleboog

Hoe reageer jij op stress?

Kan jij stress bij jezelf herkennen? Weet jij hoe je jezelf weer onder controle kan krijgen? In dit artikel leg ik het je uit,

Hoe werkt zonnebrandcreme?

Het mechanisme van zonnebrandcreme

Dromen verklaard; spin

Wat betekend het als jij droomt over spinnen?

PLN-gen Deel 2

Drager PLN-gen en nu?

enkele tips om hoofdpijn te behandelen

tips om de pijn het hoofd te bieden

Een basismodel van het geheugen

In dit artikel wordt een basismodel van het werken van het menselijk geheugen gegeven

Roken, weet wat je rookt.

Over wat je binnen krijgt tijdens het roken van tabak. Hulp en tips bij het stoppen met roken.

Stoppen met roken hoe doe je dat nu het beste

Iedereen wil stoppen met roken maar hoe gaat dat nu het beste en makkelijkste.

Alles over chlamydia

Informatie over chlamydia

Werken in de thuiszorg als bijbaan

Een bijbaan in de thuiszorg, wat kun je ervan verwachten?

Diabetes

Een uitleg over de verschillende typen Diabetes.

GRIEP

Wat is griep, is het ernstig en wat kan je er aan doen.

Diabetes 2

Een heftige stofwisselingsziekte.

Zwanger: wordt het een jongetje of een meisje

zwanger, hoe weet je of het een jongetje of een meisje wordt?

Een bittere smaak in je mond

Is een bittere smaak schadelijk? Waar komt die bittere smaak eigenlijk vandaan en hoe kom ik er vanaf?

Waarom chiropraxie DE oplossing kan zijn

Chiropraxie of chiropractie is een groeiende behandelmethode die misschien nog weinig bekend is onder de meeste mensen. Dit artikel geeft inzicht over het doel van chiropraxie en of het misschien iets voor jou is!

Flesvoeding of Borstvoeding: wat past bij jou

Laat je niet gek maken door je omgeving. Hoe jij je kindje wil voeden is jouw keuze! In dit artikel vind je alle voor- en nadelen op een rij

Hormonen van de Hypofyse

De Hypofyse zorgt voor de afscheiding van veel hormonen, waaronder het groeihormoon. Maar dit onderdeel van de hersenen werkt niet uit zichzelf, het wordt namelijk aangestuurd door de hypothalamus ( onderdeel van de hersenen).

Het elektronisch patiëntendossier

Lees hier alles over het elektronisch patiëntendossier (EPD)

Tips voor een gezond leven

Dit is een artikel die u tips geeft over hoe u gezond kunt leven.

De knie.

De knie en overgewicht een slechte combinatie.

Wat kan je doen als je baby een hoge lichaamstemperatuur heeft?

Je baby zeurt, huilt constant, eet weinig of niet en is minder actief dan normaal. Dan is de kans groot dat het een te hoge lichaamstemperatuur heeft. Wat kan je doen tegen koorts bij baby's?