Eenvoudig ontgiften


Publicatie datum:

Met eenvoudige olie een goede gezondheid bekomen

Gesponsorde koppelingen

Velen onder ons willen ontgiften. Maar hoe begin je eraan? En hoe hou je het vol? Lees verder en je komt het te weten.

Gesponsorde koppelingen

Velen onder ons willen ontgiften, wat nodig is want we krijgen allerlei stoffen naar binnen die slecht zijn voor ons, denk maar aan uitlaatgassen, kleurstoffen, bewaarmiddelen, geurstoffen. Kijk maar eens op een etiket van voedingswaren...

Er zijn 101 manieren om te ontgiften. Van gezond leven tot darmspoelingen. Daartussen zitten ook de drankjes en pleisters die toch wel veel kosten en doorzettingsvermogen vragen.

Wel, ik heb een bijzonder gemakkelijke en efficiënte manier gevonden, namelijk oil-pulling. In India is dit de normaalste zaak van de wereld. Bij ons is ze uit de vergeetput gehaald door de oncoloog Karach die na een kuur genezen was van een bloedziekte.

Hoe doe je het?

Simpel. Je neemt een eetlepel "koudgeperste" (dit staat op het etiket) olie en houdt die 15-20 minuten in je mond. Beweeg de olie langzaam overal in je mond. Ga niet als een gek spoelen zoals wanneer je je tanden poetst, want dan houd je het geen 5 minuten vol. Gewoon rustig aan. Duwen, zuigen, knabbelen, maar niet gorgelen!

Hoe werkt het?

Door het spoelen met de olie zet je je stofwisseling in gang. Daardoor komen er gifstoffen in je mond via de slijmviezen en speeksel, maar ook via de ader onder je tong (daarom moet je daar smelttabletten leggen, omdat dat snel wordt opgenomen). Die viezigheid vermengt zich met de olie. Dus zeker de olie niet inslikken!

Wanneer je het uit spuugt zal de olie witter zijn dan voordien. Dat is een teken dat je veel viezigheid uit je lijf hebt gehaald.

De eerste tekenen van goede ontgifting zijn wittere tanden, gezonder tandvlees dat minder bloedt, betere bloedsomloop en meer energie.

 

Tips:

koudgeperste olie van zonnebloem, sesam of olijf.

Kokosvet is ook goed

Is een kwartier te lang? Spuug het dan uit, rust even en neem nieuwe olie

In het begin kan je het vies vinden, maar adem rustig door je neus en het gevoel gaat over.

Spoel daarna je mond goed met water zodat alle viezigheid en ook de smaak weg is.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Overgewicht/obestitas bij kinderen: wat kan je eraan doen? (2)

Enkele tips voor hoe je iets kan doen aan het overgewicht van je kind.

Eenvoudig ontgiften

Met eenvoudige olie een goede gezondheid bekomen

Dyslexie en nevenproblematiek

Dit artikel bespreekt de hoofdkenmerken en symptomen van dyslexie, en gaat daarnaast in op veelvoorkomende nevenproblematiek bij kinderen met dyslexie, zoals ADHD en sociale problemen.

Fit met Manon 2 - Platte buik

Oefeningen voor thuis, voor een strakke, platte buik

ME CVS

ME CVS onderzoek klachten diagnose myalgische ecefalomyelitis chronisch vermoeidheidssyndroom vermoeidheid klachten ontsteking immuunsysteem neurologisch patient cognitieve gedragstherapie wetenschappelijk psychologisch geestelijk lichamelijk oorzaak erkenning ziek klachtenpatroon onbegrip controverse stromingen onzeke