Geneeskrachtige kruiden die een zwangerschap bevorderen bestaan echt !


Publicatie datum:

Vrouwen bij wie zwanger raken niet vanzelf gaat , geef de moed niet op

Gesponsorde koppelingen

Zwanger raken gaat niet bij iedereen van een leien dakje

Gesponsorde koppelingen

Je kent dat wel de een na de ander raakt zwanger in je omgeving .

Op verjaardagfeestjes gaan de gesprekken alleen maar over kinderen en bolle buikjes .

Je krijgt steeds vaker de vraag wanneer jij nu eindelijk eens begint.

Niet bij iedereen gaat zwanger worden even makkelijk , wanneer je het probleem met je huisarts bespreekt dan kom je meestal bij de gyneacoloog terecht .Vervolgens kom je in de medische malle molen terecht en dan is het een kwestie van heel veel ziekenhuisbezoeken , heel veel echo's en heel veel vragen beantwoorden

Aan de hand van het probleem wordt er vanuit de westerse geneeskunde wel eens een vruchtbaarheidsbehandeling geadviseerd, of medicijnen voorgeschreven die een eisprog kunnen bevorderen of misschien een (kijk)operatie .Maar er zijn heel veel meer mogelijkheden dan men denkt , want naast de reguliere geneeskunde bestaat ook de mogelijkheid om gebruiik te maken van alternatieve geneeskunde . 

Deze vorm van geneeskunde is geen tovermiddel maar dat is de westerse geneeskunde vaak ook niet .Het is wel zo dat de alternatieve geneeskunde veel verder kijkt dan het probleem .Alternatieve geneeskunde pakt het probleem bij de wortel aan , bij problemen met de vruchtbaarheid kan het zijn dat je eerst begint met kruiden die de nier/lever functie in goede banen leiden . En pas daarna kan je kruiden slikken die invloed hebben op de voortplantingsorganen . 

In landen zoals Suriname hebben ze  speciale kruiden om de baarmoeder te reinigen die kruiden drankjes bestaan voor 100% uit kruiden . Het komt heel veek voor dat vrouwen na jarenlang dokteren binnen no time zwanger zijn geraakt na het drinken van kruidendrankjes .

Het is van groot belang dat je niet zomaar gaat expirimenteren met kruiden ( dat doe je bij de reguliere geneeskunde ook niet) bezoek ten alle tijden iemand die in kruiden gespecialiseerd is. Bijv. accupuncturist natuurgenezer, of een fytotherapeut . Het drinken van kruiden is altijd het proberen waard , kruiden kunnen blokkades opheffen waardoor de zaadcel en de eicel erlkaar beter kunnnen bereiken . Verder is het drinken van kruiden ook een aanrader in combinatie met vruchtbaarheidsbehandelingen zoals ivf/ici .Misschien nog even leuk om te vermelden , de altenatieve geneeskunde is niet zo gebrand op de leeftijd van de vrouw .Als vrouw van 42 wordt je in de alternative geneeskunde met open armen ontvangen , terwijl je voor de westerse geneeskunde al snel te oud bent .

 

Dus dames geef de moed niet op er is hoop.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

De behavioristische benadering over persoonlijkheid

In dit artikel wordt besproken hoe de behavioristische benadering over persoonlijkheid denkt

Slapen met rug-, en/of bekkenpijn.

Het vervelende van rug- of bekkenpijn is dat iedere houding pijnlijk is. Maar een goede nachtrust is zó belangrijk! Dus hoe kan je dan het beste liggen om de pijn zo draaglijk mogelijk te houden…

Koolhydraatarm eten, op een natuurlijke manier afvallen en op gewicht blijven XVI

Het Dieet Fase 3

Roken is geestelijk gezond, roken is lekker

In dit artikel wordt met roken het verbranden van bepaalde stoffen en het vervolgens inhaleren van de daarbij ontstane rook van deze stoffen bedoelt. De meest gangbare brandbare stof die hiervoor gebruikt wordt is tabak.

Omgaan met een gekneusde pols

Wat is een gekneusde pols? Wat zijn de klachten? Hoe ga je er mee om?