Levende bloed analyse


Publicatie datum:

Op zoek naar een alternatieve manier van genezing van gezondheidsklachten?

Gesponsorde koppelingen

Iedereen kent het wel. Gezondheidsklachten die regelmatig terug blijven komen, ondanks de behandeling met reguliere medicijnen. Het lijkt wel of de klachten samenhangen met de seizoenen, het weer of dagen van de week. Zo is er vrijwel ieder jaar een griepepidemie in ons land. Hoe is dat toch mogelijk? Bent u ook zo benieuwd naar dat antwoord? Wilt u ook van het naadje van de kous weten? Stopt u niet voordat u het tot op de bodem hebt uitgezocht? Nou, u bent hierin niet de enige.

 

Gesponsorde koppelingen

Om een wat meer volledigere blik op uw gezondheidsklachten te werpen, kan de levende bloedanalyse uitkomst bieden. De levende bloedanalyse klinkt misschien eng. Levend bloed, dat is immers niet iets dat we graag voor de geest halen. En het associeert al snel met doktoren, ziekenhuizen en naalden. Bloed hoort immers door uw aderen te stromen.

Wat men bij de levende bloedanalyse in feite doet, is het bloed onder een microscoop leggen, waar u bijzit. Door middel van een miniscuul speldenprikje(haast niet voelbaar) wordt een druppeltje bloed uit een vinger onttrokken en geanalyseerd.

Deze methode kan niet alleen gezondheidsklachten aan het licht brengen waar u al van op de hoogte was, maar ook waar u niets van merkt. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan de oorzaak van uw klachten, wat bij de reguliere geneeskunde nogal eens ontzien wordt. Symptoombestrijding maakt immers geen deel uit van het genezingsproces.

Het bloed toont zich als bloedcellen. Rode bloedcellen, witte bloedcellen, bloedplaatjes. Aan de hand hiervan kan vastgesteld worden of er een tekort ergens aan is. Misschien zelfs een overschot van een bepaalde stof, element waardoor de balans is verstoortd. De conditie van organen en hun functies komen ook uitgebreid aan het licht. Bloed is een uitermate betrouwbare bron aan informatie, het verteld het verhaal van uw lichaam. Het druk zogezegd de woorden in het boek dat u en uw lichaam aan het schrijven zijn.

Nadat de mogelijke oorza(a)k(en) van uw klachten zijn bepaald wordt besproken wat u daar het beste aan kunt doen. Dat betekent, een volledig vrijblijvend advies waarbij u zelf kunt beslissen over het wel of niet aanpakken van uw klachten. Meestal wordt hierbij gebruik gemaakt van een Bach bloesem therapie, maar dit kan gecombineerd worden met kleurentherapie, homeophatie, en andere vormen van alternatieve geneeskunde.

Bent u klaar om uw gezondheidsklachten bij de oorzaak aan te pakken?


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie gezondheid

Steeds meer tieners zoeken de oplossing voor hun overgewicht in een operatie terwijl ze junkfood blijven eten.

Een operatie ondergaan om gewicht te verliezen wordt onder jongeren steeds populairder, maar is dit wel veilig voor hun?

Vaginisme

Wat is vaginisme, de oorzaken en behandeling ervan.

Diabetes type I en diabetes type 2; de verschillen!

Media misleidend over diabetes! Lees over de verschillen!

Basispakket Nederlandse zorgverzekering

Wat zit er in het basispakket van de Nederlandse zorgverzekering? Kun je voor de zorgverzekering geweigerd worden? En zoja, wat dan? Dat lees je in dit artikel!

De donkere kant van wetenschap

Er is een discussie over de wetenschappers, zijn ze verantwoordelijk voor de negatieve gevolgen voor hun werk?