Nieuwsbrief 07 februari 2013


Publicatie datum:

Op Foobie kan je geld verdienen met het schrijven van artikelen.

Gesponsorde koppelingen

Beste leden,

Je ontvangt emailtje omdat je een account hebt aangemaakt op de website van Foobie. Het is al weer even geleden dat we een nieuwsbrief hebben verstuurd. Op Foobie kan je zoals je weet geld verdienen met het schrijven van artikelen en met behulp van dit bericht laten we je even weten wat zoal het laatste nieuws is! Veel leden zijn al fanatiek aan de slag met de nieuwe mogelijkheden.

Gesponsorde koppelingen

Voorbeeldweergave

Omdat je natuurlijk graag wilt zien hoe je artikel er ongeveer uit komt te zien op de website hebben we nu een voorbeeldweergave. Geef je artikelen een leukere uitstraling door het gebruik van afbeeldingen en bekijk alvast in de voorbeeldweergave hoe dat eruit komt te zien.

Het kiezen van een onderwerp

Als je vast bent gelopen op het kiezen van een onderwerp, neem dan ook eens een kijkje in het Helpcentrum. In het onderdeel Onderwerpen maar ook in de Foobie gerelateerde artikelen vind je allemaal informatie en tips bij het kiezen van een juist onderwerp om over te schrijven. Lees eens ook de artikelen van anderen om te kijken waar anderen zoal over schrijven.

http://www.foobie.nl/help/onderwerpen/

Geld verdienen met het aanbrengen van leden

Zoals je weet kan je ook geld verdienen het met aanbrengen van andere leden! Als jij iemand aanmeldt die artikelen schrijft dan kan jij daar ook geld mee verdienen!

http://www.foobie.nl/help/leden/

Tips

Neem af en toe eens een kijkje op de website voor tips en informatie en bekijk de Foobie nieuwsfeed voor het laatste nieuws.

Beleid

Het kan een tijdje geleden zijn dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en misschien zijn die sinds de laatste keer een klein beetje veranderd. Neem voor de zekerheid nog even ons beleid door voor je verder van start gaat.

http://www.foobie.nl/privacy/

We willen de nieuwsbrief natuurlijk niet al te lang maken dus neem gauw een kijkje op de website en neem gerust contact op met behulp van de website als je vragen hebt!

Succes met schrijven en een fijne dag verder!

Het Foobie Team
Foobie
www.foobie.nl
info@foobie.nl


Foobie gebruiker Foobie

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 42

Meer uit de categorie intern

Profiteer van je profiel

Maak gebruik van je persoonlijke profiel om niet alleen in contact te komen met anderen maar ook de prestaties van je artikelen te verbeteren!

Geld verdienen in de zomer!

Schrijf met je tijd mee, je ziet het terug in je verdiensten.

Publicatie - voorbereiding bij foobie

Tips over hoe je de voorbereiding op een publicatie bij foobie het beste kan aanpakken.

Foobie Tips / Ervaring

Dit artikel is handig als je artikelen schrijft of wil schrijven.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn artikel

Een aantal tips om meer bezoekers te krijgen op uw artikelen