Hoe kan ik zien of mijn artikel is afgekeurd?


Publicatie datum:

Als je een artikel hebt geschreven op Foobie dan komt het eerst in de wachtrij om gekeurd te worden.

Gesponsorde koppelingen

Als je een artikel hebt geschreven op Foobie en je klikt op publiceren dan komt het artikel in de wachtrij om door een beheerder gekeurd te worden. Dit kan een paar uurtjes duren maar vaak is dit in een half uurtje wel gebeurd. Als je artikel is goedgekeurd dan wordt het automatisch op de website gepubliceerd.

Gesponsorde koppelingen

Als je artikel is afgekeurd dan vind je op de hoofdpagina van je account boven de nieuwsfeed een oranje blokje met een melding. Deze melding geeft aan dat er nog ongelezen systeemberichten van Foobie zijn. Deze berichten hebben te maken met het keuren van je artikelen.

 

Je kan klikken op dat oranje blokje om direct een overzicht te zien van alle systeemberichten. Berichten die nieuw zijn worden met een kleurtje gemarkeerd. Als je de pagina met systeemberichten hebt bezocht dan zijn alle berichten op die pagina gemarkeerd als gelezen.

Berichten die Foobie in het verleden heeft verstuurd over de status van je artikel kan je altijd nog steeds zien. Als je bezig bent met je artikel en je weet eventjes niet meer wat er verder nog aan tips in de reden van afkeur stond dan kan je dus zo weer even kijken.

Als er geen ongekeurde artikelen zijn dan verschijnt er boven de nieuwsfeed geen gekleurd blokje met een notificatie. Je kan aan de rechterkant van je pagina onder het knopje "artikelen beheren" op elk moment van de dag deze berichten zien door te klikken op het knopje berichten.

Als jullie nog vragen hebben, stel die gerust onder dit artikel of probeer het nieuwe onderdeel vragen. Vragen over wanneer je artikel gekeurd wordt en waarom het is afgekeurd natuurlijk niet, daarvoor moet je bij Foobie zijn.


Foobie gebruiker LeXus

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie intern

Tips bij het schrijven van een artikel op Foobie

Handige tips voor het schrijven van artikelen voor Foobie

Pluim voor Foobie

Een grote pluim voor Foobie.

Artikelen schrijven voor geld!

Hoe verdien ik geld met het schrijven van artikelen?

Foobie uitgever-id is NIET Google Adsense uitgever-id

Als je je pubcode (of uitgever-id) invult op Foobie, let er dan op dat je de juiste invult.

Het schrijven van een juist artikel

Hoe kan je een artikel het beste vormgeven als je bezig bent met affiliate marketing?