Nieuwsfeed


Publicatie datum:

Belangrijke Informatie over het gebruik van de nieuwsfeed op Foobie.

Gesponsorde koppelingen

De nieuwsfeed van Foobie is een leuke gezellige nieuwsfeed die je wel vaker tegenkomt op een sociale website. Deze nieuwsfeed wordt ook gebruikt voor diverse andere dingen zoals het plaatsen van een reactie onder een artikel of het antwoorden op een vraag in het onderdeel Vragen. Op deze manier kan je ook een update of een link delen op je profiel.

We verzoeken alle leden om de nieuwsfeed te gebruiken waar hij voor bedoeld is. Het is helaas noodzakelijk dat wij vanaf heden overige berichten gaan verwijderen en maatregelen treffen als dat regelmatig gebeurt. 

Gesponsorde koppelingen

Account

Op de hoofdpagina van je account staat een klein tekstveldje. Bij dat tekstveldje staat dat je een bericht in de nieuwsfeed van je profiel kan plaatsen. Het is niet bedoeld om berichten aan mensen als status op je profiel te plaatsen. Het is geen groepchat.

Als je een nieuw artikel wilt schrijven dan kan dat met de dikke knop "nieuw artikel". Gebruik dat kleine tekstveld niet om een artikel te publiceren.

Het is niet toegestaan om de nieuwsfeed van je profiel alleen maar te gebruiken om reclame te plaatsen. We hebben voor alle leden een extra mogelijkheid gemaakt voor het plaatsen een relevante link. Natuurlijk mag je af en toe een link naar je artikel of website in een reactie plaatsen als dat gepast is want daar is het voor bedoeld.

Artikelen

Bij een reactieformulier onder een artikel staat dat je een reactie kan plaatsen bij dat artikel. Dat wil zeggen dat jij wordt uitgenodigd om inhoudelijk te reageren op het artikel. Als je een vraag hebt (aan de auteur van het artikel) dat niet met het onderwerp van het artikel te maken heeft dan stuur je de auteur  een bericht of plaats je een bericht in het onderdeel vragen. Wie weet is er iemand (zelfs de auteur?) in de chat aanwezig.

Vragen

Je had het misschien niet gedacht maar in het onderdeel vragen kan je vragen stellen. Je kan vragen stellen in ruim 20 rubrieken en ook zoeken naar vragen die in het verleden gesteld zijn. Vragen hoeven niet noodzakelijk Foobie gerelateerd te zijn en het algemene beleid geldt ook in het onderdeel vragen. Lees in ons beleid ook over onderwerpen waar op deze website geen inhoud over mag worden gepubliceerd. (drugs, wapens, seks) ...

Af en toe komt er een categorie bij. Als je een verzoek of idee hebt voor een categorie omdat de categorie nog niet bestaat, doe dan een suggestie en misschien maken we een nieuwe categorie aan. Wij stellen het zeer op prijs als je meedenkt!

Het doel van het onderdeel vragen is dat andere mensen sneller een antwoord kunnen vinden en vragen niet steeds opnieuw gesteld hoeven worden. Neem eerst een kijkje of je vraag misschien al gesteld is voordat je een nieuw bericht plaatst.

Sociale Media

Berichten die worden geplaats als reactie op een artikel kunnen worden gedeeld op de sociale media van Foobie. Op die manier kunnen mensen zien waar zoal over geschreven en gesproken wordt op dit moment. We delen alleen de reacties bij artikelen op onze sociale media en ook daarom daarom is het belangrijk dat je dingen die niks met het artikel te maken hebben niet daar in een bericht plaatst.

Nieuwsfeed in de toekomst

De nieuwsfeed wordt in de toekomst nog veel uitgebreider. Je kan dan gemakkelijker reacties bij jouw artikelen en op jouw profiel beheren en interactiever media delen. Daarom is het van uiterst belang dat de nieuwsfeed op de juiste manier wordt gebruikt.

 

Heel veel succes met het schrijven van artikelen!

 


Foobie gebruiker Foobie

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 42

Meer uit de categorie intern

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn artikel

Een aantal tips om meer bezoekers te krijgen op uw artikelen

Publicatie - voorbereiding bij foobie

Tips over hoe je de voorbereiding op een publicatie bij foobie het beste kan aanpakken.

Artikelen schrijven: de do's & don'ts

Schrijven is geen gevoel, het is kennis; kennis over de do's & don'ts van het artikel schrijven.

Profiteer van je profiel

Maak gebruik van je persoonlijke profiel om niet alleen in contact te komen met anderen maar ook de prestaties van je artikelen te verbeteren!

Artikelen schrijven voor geld!

Hoe verdien ik geld met het schrijven van artikelen?