Link binnen je eigen artikelen!


Publicatie datum:

Als je meer weet over een onderwerp, schrijf er dan meerdere artikelen over!

Gesponsorde koppelingen

Als je een onderwerp hebt gevonden waar je graag over schrijft, schrijf dan meerdere artikelen in plaats van 1 lang verhaal. Sommige mensen vinden lezen ontzettend leuk maar in deze maatschappij zijn mensen snel naar iets op zoek en vaak lui als ze zien dat een artikel 5 pagina's lang is. 

Ik beschrijf in dit artikel een methode waarin je een aantal verschillende artikelen schrijft met een index. Ik wil iedereen aanraden deze methode eens te proberen en er zelf mee te experimenteren want het is een enorm efficiente manier om hele goede resultaten te krijgen.

Je hebt verstand van voedsel en gezondheid en de effecten van eten op je lichaam en je hebt genoeg kennis om misschien wel 100 artikelen te schrijven. Hoe pak je dat het beste aan? Schrijf je allemaal algemene artikelen over je gezondheid of maak je een heel uitgebreid artikel met allemaal informatie?

Een reeks artikelen met een index schrijven is in deze gevallen precies wat je nodig hebt en je kan deze manier op allerlei manieren zelf een eigen vorm geven.

Je schrijft 5 hoofdstukken waarin je 5 verschillende onderwerpen bij langs gaat. Je schrijft dus 5 artikelen, bijvoorbeeld een artikel over fruit, een artikel over vlees, enzovoort. Je geeft deze artikelen een kort leuke inleiding waarin je begint met een handige tip of een leuk weetje waarin je de aandacht trekt van de lezer. Sluit dit af met wat de bezoeker in dit artikel kan vinden met maximaal 2 zinnen.

Schrijf niet alleen een inleiding waarin je vertelt wat je in het artikel kan vinden, maak gebruik van die ene extra zin om de bezoeker een tip te geven.

Fruit

Fruit heeft een gezonde werking op je lichaam. Als je verkouden bent kan het eten van fruit al binnen een paar uur helpen omdat je lichaam vitamine A en B heel snel opneemt en dat snel bactieren dood maakt. Lees in dit artikel nog enkele tips om je weerstand altijd in orde te houden.

Dit is natuurlijk heel cheesy en dat komt omdat ik van voedsel geen verstand heb. Toch wekt het de interesse van de lezer.

Houd in het artikel en de inleiding nog geen rekening met het feit dat je een reeks van artikelen aan het schrijven bent. Vertel nog niet over de andere artikelen en probeer niet alvast een linkje te plaatsen of een tekst te bedenken waar je later goed een linkje zou kunnen plaatsen. Richt je volledig op dit losse artikel en geheel en zorg dat het er goed uit ziet als bijvoorbeeld een hoofdstuk in een boek, folder of tijdschrift.

Als je 5 artikelen hebt geschreven, bedenk dan voor alle 5 artikelen een inleidende zin of juist een samenvatting van het artikel van maximaal 2 zinnen. 

Maak een nieuw artikel en schrijf een inleiding waarin je algemeen vertelt hoe belangrijk voedsel is en wat de risicos zijn van niet opletten. Gebruik het artikel zelf om van alle losse artikelen die je hebt geschreven een beschrijving en een link te plaatsen.

Gezond eten is belangrijk, dat weet iedereen! Hele kleine gewoontes zoals het drinken van te veel melk of zelfs het drinken van te weinig water kan voor ernstige problemen zorgen! In deze reeks artikelen vind je een korte en goede samenvatting van wat handige informatie en een aantal leuke tips!

Fruit

Wat doet fruit met je lichaam en welke soorten fruiten zijn gezond? In dit artikel lees je alles over de gevolgen en effecten van het eten van de weinig of te veel fruit.

Vlees

Is vlees wel echt gezond? Wat kan er gebeuren als je te veel of te weinig vlees binnen krijgt?

 

Bij elk van deze kopjes plaats je uiteraard een link naar je artikel.

Nu je een index hebt gemaakt is het handig om even een kleine wijziging aan te brengen aan de artikelen die je hebt geschreven. Zorg ervoor dat de titel van je artikel hetzeflde blijft omdat de link naar je artikel dan ook niet wijzigt.

Schrijf aan het einde (of aan het begin) van al je artikelen hetzelfde stukje tekst (of nog beter, steeds een beetje anders) waarin je verwijst naar de index. 

Dit artikel is onderdeel van de reeks "Wat doet eten met je?". Lees hier in 5 korte stukjes alles dat je moet weten over de effecten van eten.

 

Je kan in je artikel ook verwijzen naar de andere artikelen die je hebt geschreven. Ik heb je in eerste instantie afgeraden om je daarmee bezig te houden en dat nu pas te doen. Je zal merken dat je nu heel gemakkelijk een plek vindt om te linken naar je andere artikel. In het artikel groente kan je op die manier verwijzen op de juiste manier naar je artikel over fruit.

Groente bevat net als Fruit de volgende vitaminen...

 

Publiceer de artikelen opnieuw en je hebt een leuke reeks artikelen geschreven die op allemaal leuke manieren naar elkaar verwijzen en ook volgens zoekmachines een goed geheel vormen. Het duurt opnieuw eventjes voordat je artikelen zijn gekeurd.

Tip! Gebruik deze principes in het algemeen! Als jij een artikel schrijft en een goede plek tegen komt,  plaats dan een linkje naar je eigen artikel!

Tip! Maak het woord klikbaar en plaats niet de hele link in je artikel. Dat lijkt netter en is beter voor je artikel!

Tip! Reageer inhoudelijk op een artikel van iemand anders dat te maken heeft met het onderwerp van jouw artikel en plaats er een link bij!

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Isabell4

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie intern

Mogen meisjes met grote borsten nu wel bij Google Adsense?

Vorig jaar werden al mijn artikelen waarin meisjes of vrouwen met grote borsten voorkwamen geblokkeerd, nu adverteert Google zelf met meisjes met grote borsten.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn artikel

Een aantal tips om meer bezoekers te krijgen op uw artikelen

Gesponsorde (affiliate) links zijn toegestaan

Het is toegestaan om affiliate links te plaatsen op Foobie.

Je foobie artikel hoger in google krijgen!

Wil jij je artikel hoger in google krijgen om zo meer pageviews en meer geld te verdienen? In dit artikel krijg je enkele tips.

Schrijf over goede dingen!

Goede dingen zijn goede intitiatieven, goede doelen en handige informatie.

Lijstjes

Geld verdienen met het maken van lijstjes.

Foobie.nl met welke artikelen verdien je het meest

Een uitgebreide analyse van de artikelen waar je het meest mee verdiend op Foobie.nl

Verdien ook veel geld met schrijven op Foobie.

Leer hier hoe je veel geld verdient met schrijven op Foobie.nl

Wat is online affiliate marketing?

Affiliate marketing is het onder de aandacht brengen van producten en diensten voor een leadvergoeding.

Link binnen je eigen artikelen!

Als je meer weet over een onderwerp, schrijf er dan meerdere artikelen over!

Pluim voor Foobie

Een grote pluim voor Foobie.

Artikelen schrijven: de do's & don'ts

Schrijven is geen gevoel, het is kennis; kennis over de do's & don'ts van het artikel schrijven.

Publicatie - voorbereiding bij foobie

Tips over hoe je de voorbereiding op een publicatie bij foobie het beste kan aanpakken.

Nieuwsbrief 07 februari 2013

Op Foobie kan je geld verdienen met het schrijven van artikelen.

Hoe verdien je geld met Foobie?

Foobie.nl is een leuke site waarmee je geld kan verdienen, maar hoe gaat dat verdienen nu in zijn werk?

Het schrijven van een juist artikel

Hoe kan je een artikel het beste vormgeven als je bezig bent met affiliate marketing?

Haal je recht en verdien snel geld met een artikel op Foobie

Dankzij een goed artikel krijg ik 20 euro retour van de “fabrikant “.

Je Foobie artikel hoger in google krijgen (deel 2)

Een vervolg op het artikel: Je Foobie artikel hoger in google krijgen met nogmeer tips. Hoger in google = meer bezoekers = meer inkomsten!

Foobie uitgever-id is NIET Google Adsense uitgever-id

Als je je pubcode (of uitgever-id) invult op Foobie, let er dan op dat je de juiste invult.

Ook besmet met het SEO virus?

De afkoring SEO wordt te pas en te onpas gebruikt. De betekenis van deze afkorting is echter geen doel op zich maar een onmisbaar middel.

Recensies schrijven

Recensies schrijven en geld verdienen met je recensies

Foobie Tips / Ervaring

Dit artikel is handig als je artikelen schrijft of wil schrijven.

Profiteer van je profiel

Maak gebruik van je persoonlijke profiel om niet alleen in contact te komen met anderen maar ook de prestaties van je artikelen te verbeteren!

Hoe meld ik me aan bij Google Adsense

Beschrijft waar en hoe u zich kunt aanmelden bij Adsense, het advertentie programma van Google.

Artikelen schrijven voor geld!

Hoe verdien ik geld met het schrijven van artikelen?