Link binnen je eigen artikelen!


Publicatie datum:

Als je meer weet over een onderwerp, schrijf er dan meerdere artikelen over!

Gesponsorde koppelingen

Als je een onderwerp hebt gevonden waar je graag over schrijft, schrijf dan meerdere artikelen in plaats van 1 lang verhaal. Sommige mensen vinden lezen ontzettend leuk maar in deze maatschappij zijn mensen snel naar iets op zoek en vaak lui als ze zien dat een artikel 5 pagina's lang is. 

Ik beschrijf in dit artikel een methode waarin je een aantal verschillende artikelen schrijft met een index. Ik wil iedereen aanraden deze methode eens te proberen en er zelf mee te experimenteren want het is een enorm efficiente manier om hele goede resultaten te krijgen.

Je hebt verstand van voedsel en gezondheid en de effecten van eten op je lichaam en je hebt genoeg kennis om misschien wel 100 artikelen te schrijven. Hoe pak je dat het beste aan? Schrijf je allemaal algemene artikelen over je gezondheid of maak je een heel uitgebreid artikel met allemaal informatie?

Een reeks artikelen met een index schrijven is in deze gevallen precies wat je nodig hebt en je kan deze manier op allerlei manieren zelf een eigen vorm geven.

Je schrijft 5 hoofdstukken waarin je 5 verschillende onderwerpen bij langs gaat. Je schrijft dus 5 artikelen, bijvoorbeeld een artikel over fruit, een artikel over vlees, enzovoort. Je geeft deze artikelen een kort leuke inleiding waarin je begint met een handige tip of een leuk weetje waarin je de aandacht trekt van de lezer. Sluit dit af met wat de bezoeker in dit artikel kan vinden met maximaal 2 zinnen.

Schrijf niet alleen een inleiding waarin je vertelt wat je in het artikel kan vinden, maak gebruik van die ene extra zin om de bezoeker een tip te geven.

Fruit

Fruit heeft een gezonde werking op je lichaam. Als je verkouden bent kan het eten van fruit al binnen een paar uur helpen omdat je lichaam vitamine A en B heel snel opneemt en dat snel bactieren dood maakt. Lees in dit artikel nog enkele tips om je weerstand altijd in orde te houden.

Dit is natuurlijk heel cheesy en dat komt omdat ik van voedsel geen verstand heb. Toch wekt het de interesse van de lezer.

Houd in het artikel en de inleiding nog geen rekening met het feit dat je een reeks van artikelen aan het schrijven bent. Vertel nog niet over de andere artikelen en probeer niet alvast een linkje te plaatsen of een tekst te bedenken waar je later goed een linkje zou kunnen plaatsen. Richt je volledig op dit losse artikel en geheel en zorg dat het er goed uit ziet als bijvoorbeeld een hoofdstuk in een boek, folder of tijdschrift.

Als je 5 artikelen hebt geschreven, bedenk dan voor alle 5 artikelen een inleidende zin of juist een samenvatting van het artikel van maximaal 2 zinnen. 

Maak een nieuw artikel en schrijf een inleiding waarin je algemeen vertelt hoe belangrijk voedsel is en wat de risicos zijn van niet opletten. Gebruik het artikel zelf om van alle losse artikelen die je hebt geschreven een beschrijving en een link te plaatsen.

Gezond eten is belangrijk, dat weet iedereen! Hele kleine gewoontes zoals het drinken van te veel melk of zelfs het drinken van te weinig water kan voor ernstige problemen zorgen! In deze reeks artikelen vind je een korte en goede samenvatting van wat handige informatie en een aantal leuke tips!

Fruit

Wat doet fruit met je lichaam en welke soorten fruiten zijn gezond? In dit artikel lees je alles over de gevolgen en effecten van het eten van de weinig of te veel fruit.

Vlees

Is vlees wel echt gezond? Wat kan er gebeuren als je te veel of te weinig vlees binnen krijgt?

 

Bij elk van deze kopjes plaats je uiteraard een link naar je artikel.

Nu je een index hebt gemaakt is het handig om even een kleine wijziging aan te brengen aan de artikelen die je hebt geschreven. Zorg ervoor dat de titel van je artikel hetzeflde blijft omdat de link naar je artikel dan ook niet wijzigt.

Schrijf aan het einde (of aan het begin) van al je artikelen hetzelfde stukje tekst (of nog beter, steeds een beetje anders) waarin je verwijst naar de index. 

Dit artikel is onderdeel van de reeks "Wat doet eten met je?". Lees hier in 5 korte stukjes alles dat je moet weten over de effecten van eten.

 

Je kan in je artikel ook verwijzen naar de andere artikelen die je hebt geschreven. Ik heb je in eerste instantie afgeraden om je daarmee bezig te houden en dat nu pas te doen. Je zal merken dat je nu heel gemakkelijk een plek vindt om te linken naar je andere artikel. In het artikel groente kan je op die manier verwijzen op de juiste manier naar je artikel over fruit.

Groente bevat net als Fruit de volgende vitaminen...

 

Publiceer de artikelen opnieuw en je hebt een leuke reeks artikelen geschreven die op allemaal leuke manieren naar elkaar verwijzen en ook volgens zoekmachines een goed geheel vormen. Het duurt opnieuw eventjes voordat je artikelen zijn gekeurd.

Tip! Gebruik deze principes in het algemeen! Als jij een artikel schrijft en een goede plek tegen komt,  plaats dan een linkje naar je eigen artikel!

Tip! Maak het woord klikbaar en plaats niet de hele link in je artikel. Dat lijkt netter en is beter voor je artikel!

Tip! Reageer inhoudelijk op een artikel van iemand anders dat te maken heeft met het onderwerp van jouw artikel en plaats er een link bij!


Foobie gebruiker Isabell4

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie intern

Prijswinnaars Oktober 2013

Foobie heeft enkele tegoedbonnen t.w.v. 10.- euro weggegeven aan leden die een grote bijdrage aan Foobie hebben geleverd.

Hoe meld ik me aan bij Google Adsense

Beschrijft waar en hoe u zich kunt aanmelden bij Adsense, het advertentie programma van Google.

Je Foobie artikel hoger in google krijgen (deel 2)

Een vervolg op het artikel: Je Foobie artikel hoger in google krijgen met nogmeer tips. Hoger in google = meer bezoekers = meer inkomsten!

Publicatie - voorbereiding bij foobie

Tips over hoe je de voorbereiding op een publicatie bij foobie het beste kan aanpakken.

Mogen meisjes met grote borsten nu wel bij Google Adsense?

Vorig jaar werden al mijn artikelen waarin meisjes of vrouwen met grote borsten voorkwamen geblokkeerd, nu adverteert Google zelf met meisjes met grote borsten.

Artikelen schrijven voor geld!

Hoe verdien ik geld met het schrijven van artikelen?

Nieuwsbrief 07 februari 2013

Op Foobie kan je geld verdienen met het schrijven van artikelen.

Link binnen je eigen artikelen!

Als je meer weet over een onderwerp, schrijf er dan meerdere artikelen over!

Recensies schrijven

Recensies schrijven en geld verdienen met je recensies

Lijstjes

Geld verdienen met het maken van lijstjes.

Artikelen schrijven: de do's & don'ts

Schrijven is geen gevoel, het is kennis; kennis over de do's & don'ts van het artikel schrijven.

Haal je recht en verdien snel geld met een artikel op Foobie

Dankzij een goed artikel krijg ik 20 euro retour van de “fabrikant “.

Verdien ook veel geld met schrijven op Foobie.

Leer hier hoe je veel geld verdient met schrijven op Foobie.nl

Nieuwsfeed

Belangrijke Informatie over het gebruik van de nieuwsfeed op Foobie.

Hoe verdien je geld met Foobie?

Foobie.nl is een leuke site waarmee je geld kan verdienen, maar hoe gaat dat verdienen nu in zijn werk?

Foobie Tips / Ervaring

Dit artikel is handig als je artikelen schrijft of wil schrijven.

Pluim voor Foobie

Een grote pluim voor Foobie.

Schrijf over goede dingen!

Goede dingen zijn goede intitiatieven, goede doelen en handige informatie.

De deur uit om thuis te werken!

Af en toe een beetje aanrommelen op het internet of ambitieus aan de slag?

Hoe kan ik zien of mijn artikel is afgekeurd?

Als je een artikel hebt geschreven op Foobie dan komt het eerst in de wachtrij om gekeurd te worden.

Geld verdienen in de zomer!

Schrijf met je tijd mee, je ziet het terug in je verdiensten.

Het schrijven van een juist artikel

Hoe kan je een artikel het beste vormgeven als je bezig bent met affiliate marketing?

Foobie.nl met welke artikelen verdien je het meest

Een uitgebreide analyse van de artikelen waar je het meest mee verdiend op Foobie.nl

Tips bij het schrijven van een artikel op Foobie

Handige tips voor het schrijven van artikelen voor Foobie

Ook besmet met het SEO virus?

De afkoring SEO wordt te pas en te onpas gebruikt. De betekenis van deze afkorting is echter geen doel op zich maar een onmisbaar middel.