Haal je recht en verdien snel geld met een artikel op Foobie


Publicatie datum:

Dankzij een goed artikel krijg ik 20 euro retour van de “fabrikant “.

Gesponsorde koppelingen

Twee weken geleden schreef ik een heel enthousiast artikel over de mobiel die ik voor mijn vrouw heb gekocht. Ik schreef daar in dat je 20 euro retour kreeg van de “fabrikant “. Ik moest hiervoor een uitgebreid formulier invullen en dit ingevulde formulier met de factuur en de streepjescode naar de “fabrikant “ opsturen. Dit heb ik gedaan maar na twee weken kreeg ik een bericht van de “fabrikant “ dat de streepjescode niet juist was en dat ik daarom geen 20 euro retour kreeg. Ik heb daarop geantwoord dat ik een kopie van de beide streepjescodes had meegestuurd en dat dat de enige streepjescodes zijn die er bij zaten. Ik heb vervolgens geen antwoord meer gekregen en ook geen 20 euro retour gekregen.

HAAL  JE RECHT EN VERDIEN GELD MET EEN ARTIKEL OP Foobie

Gesponsorde koppelingen

Haal  je recht en verdien geld met een artikel op foobie:
Een maand geleden heb ik de helft van de reparatiekosten van de 3 jaar oude fiets van mijn dochter teruggekregen door de situatie en de “fabrikant “ met naam en toenaam in een artikel te plaatsen. Ik had in eerste instantie het artikel op Foobie gepubliceerd zonder de naam van de “fabrikant “ te vermelden maar toen ik geen reactie kreeg op mijn verzoek voor een tegemoetkoming in de kosten heb ik de naam en toenaam in mijn artikel geplaatst en de link van het artikel vervolgens doorgegeven aan de “fabrikant “. Toen kreeg ik wel na 3 dagen een bericht dat ze, ondanks dat het buiten de garantietermijn viel, de helft van de reparatiekosten wilden vergoeden.

HAAL  JE RECHT EN VERDIEN GELD MET EEN ARTIKEL OP Foobie

Haal  je recht met een artikel op foobie:

Omdat ik ook in het geval van deze geld terug actie vind dat ik volledig in mijn recht sta, schrijf ik er een artikel over en noem ik de “fabrikant “ met naam en toenaam. Om te bewijzen dat ik aan alle voorwaarden heb voldaan heb ik de factuur en de streepjescodes toegevoegd aan mijn artikel.

HAAL  JE RECHT EN VERDIEN GELD MET EEN ARTIKEL OP Foobie

Werkwijze:
Ik stuur vervolgens de link van dit artikel in het antwoord op bovenstaande e-mail en plaats deze link ook op mijn Facebookpagina.  Ik garandeer je dat de “fabrikant “ mij vervolgens wel heel snel een antwoord zal sturen en hun vergissing zal inzien. Op deze manier verdien ik dus op een eerlijke wijze veel geld met één artikel.

HAAL  JE RECHT EN VERDIEN GELD MET EEN ARTIKEL OP Foobie

Resultaat:
Ik kreeg nog dezelfde dag een e-mail van de “fabrikant “ waarin ze schreven:

Geachte heer Laan,
Bedankt voor uw bericht.
Wij hebben uw aanvraag hiermee alsnog gehonoreerd.
U zult spoedig uw promotie ontvangen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Indien u op deze e-mail wilt reageren, ontvangen wij uw reactie graag binnen 1 week na de verzenddatum van dit bericht. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Anoniem

De “fabrikant “ Consumer Care

Conclusie:
Ik heb dus met het schrijven van 1 artikel in een half uur 20 euro verdiend. Natuurlijk heb ik de naam van de fabrikant direct vervangen door “fabrikant” nadat ik het geld had ontvangen.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie intern

De deur uit om thuis te werken!

Af en toe een beetje aanrommelen op het internet of ambitieus aan de slag?

Hoe meld ik me aan bij Google Adsense

Beschrijft waar en hoe u zich kunt aanmelden bij Adsense, het advertentie programma van Google.

Mogen meisjes met grote borsten nu wel bij Google Adsense?

Vorig jaar werden al mijn artikelen waarin meisjes of vrouwen met grote borsten voorkwamen geblokkeerd, nu adverteert Google zelf met meisjes met grote borsten.

Tips bij het schrijven van een artikel op Foobie

Handige tips voor het schrijven van artikelen voor Foobie

Je foobie artikel hoger in google krijgen!

Wil jij je artikel hoger in google krijgen om zo meer pageviews en meer geld te verdienen? In dit artikel krijg je enkele tips.