Geld verdienen in de zomer!


Publicatie datum:

Schrijf met je tijd mee, je ziet het terug in je verdiensten.

Gesponsorde koppelingen

Als je artikelen schrijft voor Foobie dan is het onderwerp waar je over schrijft natuurlijk erg belangrijk, het ene onderwerp verdient beter dan het andere. Sommige gebruikers merken dat ze iets minder bezoekers krijgen in bijvoorbeeld de zomervakantie of tijdens de feestdagen. Speel daar gewoon eens op in en zie wat er mogelijk is!

Gesponsorde koppelingen

De zomer

Waar zoeken mensen op als de zon weer voor de deur staat? Als je veel geld hebt verdiend met het schrijven van leuke artikelen over Kerst dan zal je minder bezoekers hebben dan je gewend bent. Dit is natuurlijk hartstikke logisch en hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Je kan schrijven over vakanties, over strandhanddoeken, zonnebrandcreme en reisverzekeringen om mee te beginnen. In de zomer vinden mensen het fijn om lekker samen te gaan BBQen, waarom zou je niet een paar heerlijke recepten voor iemand zijn volgende tuinfeest schrijven?

Je zal merken dat je in December minder bezoekers krijgt op je artikelen over zonnebrandcreme, maar je artikel over schaatsen slijpen of Kerststukjes kan ineens opnieuw razend populair zijn!

Als je het schrijven over actuele dingen een beetje door hebt dan kan dat een enorm positieve invloed hebben op wat je verdient met Foobie.

Winter, Herfst, Lente, Nieuws!

Voor elke tijd van het jaar zijn er ontzettend veel onderwerpen die zich daar uitstekend voor lenen. Je kan ook constant blijven schrijven over actualiteiten (nieuws, politiek, sport) voor een leuk resultaat. Houd er echter rekening mee dat nieuwsitems na verloop van tijd weinig tot niet meer gelezen worden omdat het "oud nieuws" is.

Zie ook


Foobie gebruiker J. Stoel

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 14
Leden aangebracht: 8

Meer uit de categorie intern

Wat is online affiliate marketing?

Affiliate marketing is het onder de aandacht brengen van producten en diensten voor een leadvergoeding.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn artikel

Een aantal tips om meer bezoekers te krijgen op uw artikelen

Hoe verdien je geld met Foobie?

Foobie.nl is een leuke site waarmee je geld kan verdienen, maar hoe gaat dat verdienen nu in zijn werk?

Pluim voor Foobie

Een grote pluim voor Foobie.

Hoe meld ik me aan bij Google Adsense

Beschrijft waar en hoe u zich kunt aanmelden bij Adsense, het advertentie programma van Google.