Lijstjes


Publicatie datum:

Geld verdienen met het maken van lijstjes.

Gesponsorde koppelingen

Niet iedereen is geschikt om geld te verdienen met artikelen schrijven. Een alternatieve aanpak is het maken van lijstjes. Op Foobie kan je ook geld verdienen met het maken van lijstjes maar je lijstjes moeten wel aan een aantal eisen voldoen.

Gesponsorde koppelingen

Wat voor lijstjes?

Het onderwerp van je lijstje kan van alles zijn. Denk hierbij aan een lijst van acteurs die hebben gespeeld in The Matrix. Een ander voorbeeld is een lijst van boeken geschreven door Carry Slee. Een lijst van supermarkten in jouw woonplaats of een lijst van de beltarieven bij verschillende providers.

Eisen

Als je wilt dat je lijstje wordt goedgekeurd en je geeft een lijst van alle films waar een acteur in heeft gespeeld dan verwachten we bij elke film een beschrijving van 1 zin. Het liefste zien we dat je het jaar van de film erbij zet. De fanatiekeling zou zelfs bij elke film een plaatje kunnen doen maar dat is niet nodig.

Je lijstje is niet slechts een opsomming, er is tijd en aandacht aan besteed. Net als bij een artikel want dit is een aanpak en geen aparte manier van geld verdienen. Tevens is je lijstje voorzien van een korte inleiding. Als je in je inleiding alleen maar vertelt waar je een lijstje van hebt gemaakt is dat al voldoende.

Het is alleen maar toegestaan om lijstjes te publiceren in de categorie lijstjes. Het is niet toegestaan om lijstjes letterlijk over te nemen van een andere website en als je dat wel probeert dan volgen er vrij snel maatregelen.

Voor lijstjes geldt ook dat het ene onderwerp een stuk beter verdient dan het andere. Verdiep je daar een beetje in en haal twee keer zo veel uit je lijstjes!

Wat is het verschil?

Misschien vraag je je af waarom het maken van lijstjes anders is dan het schrijven van artikelen. Sommige mensen willen best thuis werken maar hebben geen zin of vinden het moelijk om telkens maar een onderwerp te bedenken en een lopend allesomvattend artikel over te schrijven. Voor die mensen is het maken van lijstjes misschien leuker om te doen, Net als dat je overal artikelen over kan schrijven kan je overal lijstjes van maken, wees creatief!

Succes iedereen :)

 

 


Foobie gebruiker J. Stoel

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 14
Leden aangebracht: 8

Meer uit de categorie intern

Nieuwsfeed

Belangrijke Informatie over het gebruik van de nieuwsfeed op Foobie.

Link binnen je eigen artikelen!

Als je meer weet over een onderwerp, schrijf er dan meerdere artikelen over!

Profielafbeelding wijzigen

Waar wordt je profielafbeelding getoond en hoe kan je deze wijzigen?

Schrijf over goede dingen!

Goede dingen zijn goede intitiatieven, goede doelen en handige informatie.

Hoe kan ik zien of mijn artikel is afgekeurd?

Als je een artikel hebt geschreven op Foobie dan komt het eerst in de wachtrij om gekeurd te worden.