Waar koop je een onbetaalbaar mooi drieluik fotolijst voor nog geen drie euro?


Publicatie datum:

Lees hier hoe ik voor een prikkie aan het mooiste foto drieluik ter wereld ben gekomen.

Gesponsorde koppelingen

de mooiste drieluik fotolijst

In de kunstwereld is een drieluik een regelmatig voorkomend geschilderd object. Het kenmerk van een klassiek drieluik is dat de vorm van beide zijpanelen gelijk  is aan de helft van het middenpaneel waar het betreffende zijpaneel aan bevestigd is maar dan gespiegeld zodat als beide zijpanelen worden dichtgeklapt over het middenpaneel deze tezamen precies dezelfde vorm hebben als het middenpaneel zodat dit onopvallend aan het oog wordt onttrokken.

Waarom een drieluik fotolijst?
De reden dat ik op zoek ben gegaan naar een drieluik fotolijst is dat ik na het overlijden van mijn moeder de drie mijns inziens mooiste foto’s van mijn vader en moeder heb geërfd. Het betreft een close up portret foto van mijn moeder toen ze ongeveer 25 jaar was, een semi close up foto van mijn vader in zijn trouwpak en een foto van mijn vader en moeder als bruidspaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al jaren deze foto van mijn moeder in mijn hoofd had als de mooiste foto in het familie archief. Bij het bespreken van de manier waarop we de inboedel zouden gaan verdelen zei ik dan ook direct dat ik alleen die foto graag wilde hebben en dat de rest voor mij geen waarde had. Mijn nog levende 7 broers en zussen wisten direct welke foto ik bedoelde want die vonden zij ook zo mooi. Ik was daarom oprecht blij verrast dat ik niet alleen de foto van mijn moeder mocht meenemen maar ook die van mijn vader en die van mijn vader en moeder als bruidspaar.

Wat is de waarde van mijn foto drieluik?
De waarde van mijn foto drieluik is niet in geld uit te drukken want het is alleen pure symbolische gevoelswaarde. De foto’s drukken namelijk een universeel verbondenheid gevoel uit tussen mij en mijn ouders. Ik lijk namelijk heel veel op zowel mijn vader als op mijn moeder. Het mooie van deze drie foto’s is dat ze mijn ouders weergeven zoals ik ze hun hele leven gezien heb namelijk mooie innemende mensen zonder poespas maar met een natuurlijke schoonheid die van binnenuit komt en die niet gebaseerd is op dure kleding of ander uiterlijk vertoon.

Waar koop je een onbetaalbaar mooi drieluik fotolijst voor nog geen drie  euro?
Zoals vandaag de dag de eerste manier is om op zoek te gaan naar iets wat je nodig hebt ben ik via Google op zoek  gegaan naar een drieluik fotolijst. Het zoekresultaat viel me echter erg tegen. Er verschenen maar een viertal verschillende soorten drieluik fotolijsten waarvan drie soorten een gladde metalen rand hadden die totaal niet paste bij de 60 jaar oude zwart wit foto’s die ik heb. Met de zoekterm trio drieluik fotolijst had ik meer succes. Op westwing.nl vond ik precies de drieluik fotolijst die bij mijn foto’s paste.

sloophouten drieluik fotolijst

Alleen deed zich het vreemde fenomeen voor dat deze drieluik fotolijst wel op een pagina van deze website staat maar dat je het, ook na registratie, niet bestellen kunt. Omdat ik dat heel vreemd vond wilde ik daarover een vraag stellen. Op de website stond geen echter geen e-mail adres of telefoonnummer dus heb ik op de gok maar een e-mail gestuurd naar standaard e-mail adres wat meestal bij een website geleverd wordt de info met de volgend vraag: op internet vond ik op westwing.nl dit fotolijstje, als ik het na registratie echter bestellen wil in jullie webshop kan ik het niet meer vinden. Ik zou graag willen weten hoe ik het kan bestellen en hoeveel het kost. Ik kreeg als antwoord: Beste meneer Laan, Bedankt voor uw e-mail. Helaas is dit artikel momenteel niet meer verkrijgbaar. Zoals u wellicht weet, werken wij met kortlopende aanbiedingen, die meestal 4 tot 6 dagen gelden. Hierdoor zijn wij in staat om u een scherpe prijs en vaak unieke artikelen uit binnen- en buitenland te bieden. Op het moment dat een aanbieding is afgelopen is het helaas niet meer mogelijk om producten bij- of na te bestellen. De producten die u kunt bestellen ziet u op de website bij 'huidige sales'. Om op de hoogte te blijven van de lopende aanbiedingen raad ik u aan om onze website en nieuwsbrief goed in de gaten te houden. Het komt vaak voor dat aanbiedingen terugkomen op de website! Met vriendelijke groet, Nnnn Nnnn  Medewerker Klantenservice. Omdat we geen idee hadden welke fysieke winkel drieluik fotolijsten verkoopt zijn we eerst maar eens bij de Action gaan kijken. Deze bleek ook geen echte houten drieluik fotolijsten te verkopen maar wel dikke houten fotolijsten die je naast elkaar als een drieluik neer kunt zetten. De prijs bleek ook nog verbluffend laag te zijn, € 0,99 per stuk. Voor nog geen € 3,- zijn we dus nu in het gelukkige bezit het mooiste foto drieluik ter wereld.

goekoop drieluik fotolijstje

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie kunst

Beroemd van het Witte Doek en het Canvas

Sommige acteurs schilderen graag in hun vrije tijd. Enkele worden er zelfs extra beroemd mee.

Symbolisme

Emotie en persoonlijkheid in symbolisme, mijn kijk op deze kunststroming

Boheems lood kristallen wijnglazen

Boheems (lood) kristallen (bewerkte) wijnglazen uit Tsjechie

Het atomium

De geschiedenis van het Atomium.

De plek van het Sint Pietersplein in het oeuvre van Bernini

De bekende kunstenaar Gian Lorenzo Bernini hield zich naast het beeldhouwen ook bezig met architectuur. Zo staan de zogenaamde 'armen van de kerk', beter bekend als het Sint Pietersplein op zijn naam. Een verdieping in dit specifieke project toont aan dat Bernini met recht naast beeldhouwer, ook architect genoemd mag w

Goethe's Kleurenleer

Johann Wolfgang von Goethe was onder andere een Duitse dichter en filosoof. Zijn kleurenleer, een natuurwetenschappelijk fenomeen, verscheen voor het eerst in 1791. Hierna verschenen er nog 2 delen van zijn theorie.

Verhaal schrijven? Geef stem aan je personages!

Verschillende manieren om je personage tekst te geven in een verhaal.

Sprengkoppenkunst op de Hoge Veluwe

Anna Maria Tavares maakte ´Secrets of the waters (for Mnemosyne)'. Dit bestaat uit een serie van vijf stenen geplaatst in de parken Sonsbeek en Zijpendaal, een plattegrond en een vaandel bestaande uit honderden geluksbandjes.

Het verblijf van Fréderic Chopin en George Sand op Mallorca

Mallorca, korte tijd verblijfplaats van Fréderic Chopin en George Sand

Nominaties Libris Literatuurprijs 2009

Shortlist Libris Literatuurlijst 2009 bekendgemaakt

Het atelier van de kunstenaar, gustave courbet

Verdieping en achtergrondinformatie over gustave courbet en het schilderij

Waar komt het mooie zigeuner meisje van Torino vandaan?

Iedereen kent het schilderij “de Zigeunerin van Torino” maar waar komt het mooie zigeuner meisje van Torino vandaan?

Verlichte Genoegens

Een droombeeeld uit de surrealiteit

Popart

Informatie over de kunststroming popart.

De beste schilderijen uit de Renaissance, 2.

Renaissance schilders en hun beroemdste schilderijen

Literatuurgeschiedenis van de Middeleeuwen

Een samenvatting van een aantal belangrijke begrippen die voorkwamen in de literatuurgeschiedenis van de Middeleeuwen.

Kunst in de jaren 80

De massacultuur van de jaren 80 en graffitikunstenaars Jean Michel Basquiat en Keith Haring.

Klassiek ballet

Informatie over het klassieke ballet

Domus Aurea; het Gouden Huis van Nero

De geschiedenis van het gouden huis van Nero in een vogelvlucht

De Barok

De Barok door de jaren heen

Richard Avedon

Het werk van Richard Avedon

Reproduceren van Kunst

Wat zijn de voordelen en nadelen van het reproduceren van Kunst

De duurste badkamers, de mooiste badkamers.

De mooiste badkamers van over de hele wereld voor u verzameld.

Schilderij van Ton Schulten bewijst, toeval bestaat niet.

Een toevallige foto uit een meubelfolder blijkt een schilderij van de bekende schilder Ton Schulten te zijn.

David Teniers de Jonge

David Teniers de Jonge (Amtwerpen, 15 december 1610 - Brussel, 25 april 1690) was een zeventiende eeuwse schilder