gratis condooms, gratis rubberen preservatieven


Publicatie datum:

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Gesponsorde koppelingen

De eerste condooms die een redelijke mate van bescherming gaven tegen ongewenste zwangerschappen werden gemaakt van materialen die afkomstig waren van dieren. Het meest gebruikte van dieren afkomstige materiaal waren schapendarmen. Condooms gemaakt van schapendarmen brachten namelijk het best het gevoel en de lichaamswarmte over tijdens de geslachtsdaad. Het nadeel was echter dat ze vrij gemakkelijk scheurden en er dus, ondanks het gebruik van een condoom, een grote kans was om zwanger te worden. De bijnaam “kapotje” stamt niet voor niets uit deze tijd.

gratis berichtendiensten

Moderne condoom:
Bijna alle hedendaagse condooms worden gemaakt van latex omdat deze het meeste gebruikscomfort bieden. Slechts een klein percentage van alle verkochte condooms worden vervaardigd van polyetheen of polyurethaan. Deze worden eigenlijk alleen gekocht door mensen met een latexallergie. Al deze condooms zijn bedoeld om voor de geslachtsgemeenschap om de penis heen te doen ter voorkoming van een ongewenste zwangerschap en ter voorkoming van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van een seksuele aandoening zoals Aids, Chlamydiasis, Genitale herpes, Genitale wratten (verorzaakt door HPV-virus = Humaan papillomavirus), Gonorroe, Hepatitis B & C, Syfilis, Trichomoniasis of Trichomonas, Ulcus molle, Bacteriële vaginose en Candida-infectie. Ter voorkoming van ongewenste zwangerschap en SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) kunnen ook zogenaamde vrouwencondooms worden gebruikt maar die worden veel minder vaak gebruikt dan de standaard condoom. De vrouwencondooms zijn namelijk groter, dus duurder, en niet geschikt voor anale seksuele handelingen.

Waarom gratis condooms:
Het hoofddoel van het gratis verstrekken van condooms is het voorkomen van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van seksuele aandoeningen. De oorspronkelijke functie van het condoom, het voorkomen van ongewenste zwangerschappen, speelt tegenwoordig bijna geen rol meer. Bij de meeste copulerende paren gebruikt of de vrouw de pil of is de man gesteriliseerd.

WAAR KUN JE GRATIS CONDOOMS KRIJGEN:
De makkelijkste manier om aan gratis condooms te komen is via internet. Als ik in Google als zoekterm “gratis condooms” intik verschijnen er als resultaten websites als www.condoomfabriek.nl, www.gratiscondoom.com, www.condoomactie.nl waar je volgens de koppen gratis condooms kunt  bestellen.

Controle www.condoomfabriek.nl:
Natuurlijk ben ik gaan controleren of de condooms op www.condoomfabriek.nl echt helemaal gratis zijn en er geen addertjes onder het gras zitten. Op de startpagina zie ik ze niet direct staan maar als je in het zoekvakje bovenaan de pagina “gratis” invult als zoekterm verschijnen de gratis beschikbare condooms. Je kunt kiezen uit de volgende modellen: de Glow in the Dark condoom(Lichtgevend condoom voor fun in het donker. 100% veilig, 200% plezier. CE gecertificeerd, de Piña Colada Condoom (Het veel besproken drank condoom van de Condoomfabriek! Het Piña Colada Condoom!) en de Cola Condoom (Condoomfabriek condoom met Cola smaak. Beste smaak, beste kwaliteit, perfect fit!). Ik besluit van ieder model een gratis verpakking te bestellen. Wat ik ook probeer, iedere keer als ik na het bestellen van één gratis verpakking verder winkel en nog een gratis verpakking probeer toe te voegen lukt dat niet. Ik besluit dus eerst dan maar één verpakking te bestellen.

Ik ga het bijna geloven, er staat toch echt € 0,00 bij de prijs en bij de verzendkosten en ik zet voor de zekerheid ook een 0 in het vakje van de glijmiddel. Als ik echter mijn bestelling wil afronden verschijnt er tot mijn verbazing een pop-up met de melding dat ik voor minimaal € 2,50 moet bestellen om in aanmerking te komen voor de gratis condooms. Dus deze valt af.

Controle www.gratiscondoom.com
Op www.gratiscondoom.com kun je gratis 6 condooms krijgen door een enquête in te vullen. Dat ga ik dus proberen. Ik zoek naar de knop voor de enquête maar kan hem niet vinden. Dan lees ik rechts op de pagina: “Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie”. Ik voel me een beetje genaaid zonder condoom.

Controle www.condoomactie.nl
Als laatste controleer ik www.condoomactie.nl. Hier kun je inderdaad 10 gratis condooms krijgen maar je moet wel € 4,95 verzendkosten betalen. Het gewicht van een standaardcondoom is ± 4 gram. 10 condooms passen in een envelop en kunnen dus gewoon in een envelop verzonden worden. Dit kost € 1,- bij Postnl. Je betaald dus in werkelijkheid € 3,95 voor 10 condooms. Ik heb even gecheckt wat een condoom normaal kost. Als je 100 condooms koopt kost dat € 29.95. Je hebt dus voor 30 cent al een condoom en dan verdient de verkoper er denk ik wel 20 cent per stuk aan. Voor de “gratis” betaal je € 3,95 voor 10 condooms, daar verdiend de verkoper dus 9 cent per stuk aan.

Conclusie:
Gratis condooms moet je maar aan je ouders vragen (ze zullen ze zeker graag voor je kopen) dan weet je zeker dat het je niets kost.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Facebook home: Een nieuwe trend of gaan we te ver?

Facebook home is een nieuwe applicatie van het sociale netwerk Facebook.

Sterrenbeeld: Waterman

Beschrijving van het sterrenbeeld Waterman.

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Westerse astrologie: Schorpioen

Schorpioen als sterrenbeeld

Inspiratie

Inspiratie is een briljante ingeving krijgen

Verlegen kind? Zo gaat u er mee om.

Uw kind is verlegen en stil,een paar tips om uw kind een duwtje in de rug te geven.

De nozems

Hoe word ik beroemd en rijk?

Iedereen kan beroemd worden, lees hier in dit artikel hoe ook jij beroemd en rijk kan worden.

Privacy

onze privacy in gevaar

Westerse astrologie: Maagd

Maagd als sterrenbeeld

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Huiselijk geweld doorbreken

huiselijkgeweld doorbreken, en je leven weer oppakken

Ongewenst gedrag stoppen bij jonge kinderen

Hoe stop ik ongewenst gedrag van mijn kind?

Lucide dromen

Als je lucide droomt, ben je je bewust van het feit dat je droomt en kun je je droom actief beïnvloeden.

Tien formules voor positieve energie : Dr.Judith Orloff (recensie)

Tien formules voor positieve energie. (boekrecensie)

Westerse astrologie: Ram

Het eerste sterrenbeeld in de westerse astrologie

Paniek naar Vrede

Wat er met je gebeurt/ mijn levensverandering

Waarom is slapen zo belangrijk?

Slapen is noodzakelijk voor je gezondheid en je humeur, in dit artikel lees je hier meer over.

Nostalgie of heimwee?

Een ansicht en herinneringen!

Wie zorgt voor je kinderen na je overlijden?

Geeft uitleg wie voor je kinderen zullen zorgen na je overlijden

Het figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

De figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

Goed kunnen luisteren

Luistervaardigheden en inlevingsvermogen

Secret, of logica

Secret, een ophef over logica in een vorm van ongeloof

Goede voornemens, ja of nee?

Hebben goede voornemens nut? Waarom slagen of mislukken ze? Praktische tips om je goede voornemens w�l tot een succes te maken.