gratis condooms, gratis rubberen preservatieven


Publicatie datum:

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Gesponsorde koppelingen

De eerste condooms die een redelijke mate van bescherming gaven tegen ongewenste zwangerschappen werden gemaakt van materialen die afkomstig waren van dieren. Het meest gebruikte van dieren afkomstige materiaal waren schapendarmen. Condooms gemaakt van schapendarmen brachten namelijk het best het gevoel en de lichaamswarmte over tijdens de geslachtsdaad. Het nadeel was echter dat ze vrij gemakkelijk scheurden en er dus, ondanks het gebruik van een condoom, een grote kans was om zwanger te worden. De bijnaam “kapotje” stamt niet voor niets uit deze tijd.

gratis berichtendiensten

Moderne condoom:
Bijna alle hedendaagse condooms worden gemaakt van latex omdat deze het meeste gebruikscomfort bieden. Slechts een klein percentage van alle verkochte condooms worden vervaardigd van polyetheen of polyurethaan. Deze worden eigenlijk alleen gekocht door mensen met een latexallergie. Al deze condooms zijn bedoeld om voor de geslachtsgemeenschap om de penis heen te doen ter voorkoming van een ongewenste zwangerschap en ter voorkoming van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van een seksuele aandoening zoals Aids, Chlamydiasis, Genitale herpes, Genitale wratten (verorzaakt door HPV-virus = Humaan papillomavirus), Gonorroe, Hepatitis B & C, Syfilis, Trichomoniasis of Trichomonas, Ulcus molle, Bacteriële vaginose en Candida-infectie. Ter voorkoming van ongewenste zwangerschap en SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) kunnen ook zogenaamde vrouwencondooms worden gebruikt maar die worden veel minder vaak gebruikt dan de standaard condoom. De vrouwencondooms zijn namelijk groter, dus duurder, en niet geschikt voor anale seksuele handelingen.

Waarom gratis condooms:
Het hoofddoel van het gratis verstrekken van condooms is het voorkomen van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van seksuele aandoeningen. De oorspronkelijke functie van het condoom, het voorkomen van ongewenste zwangerschappen, speelt tegenwoordig bijna geen rol meer. Bij de meeste copulerende paren gebruikt of de vrouw de pil of is de man gesteriliseerd.

WAAR KUN JE GRATIS CONDOOMS KRIJGEN:
De makkelijkste manier om aan gratis condooms te komen is via internet. Als ik in Google als zoekterm “gratis condooms” intik verschijnen er als resultaten websites als www.condoomfabriek.nl, www.gratiscondoom.com, www.condoomactie.nl waar je volgens de koppen gratis condooms kunt  bestellen.

Controle www.condoomfabriek.nl:
Natuurlijk ben ik gaan controleren of de condooms op www.condoomfabriek.nl echt helemaal gratis zijn en er geen addertjes onder het gras zitten. Op de startpagina zie ik ze niet direct staan maar als je in het zoekvakje bovenaan de pagina “gratis” invult als zoekterm verschijnen de gratis beschikbare condooms. Je kunt kiezen uit de volgende modellen: de Glow in the Dark condoom(Lichtgevend condoom voor fun in het donker. 100% veilig, 200% plezier. CE gecertificeerd, de Piña Colada Condoom (Het veel besproken drank condoom van de Condoomfabriek! Het Piña Colada Condoom!) en de Cola Condoom (Condoomfabriek condoom met Cola smaak. Beste smaak, beste kwaliteit, perfect fit!). Ik besluit van ieder model een gratis verpakking te bestellen. Wat ik ook probeer, iedere keer als ik na het bestellen van één gratis verpakking verder winkel en nog een gratis verpakking probeer toe te voegen lukt dat niet. Ik besluit dus eerst dan maar één verpakking te bestellen.

Ik ga het bijna geloven, er staat toch echt € 0,00 bij de prijs en bij de verzendkosten en ik zet voor de zekerheid ook een 0 in het vakje van de glijmiddel. Als ik echter mijn bestelling wil afronden verschijnt er tot mijn verbazing een pop-up met de melding dat ik voor minimaal € 2,50 moet bestellen om in aanmerking te komen voor de gratis condooms. Dus deze valt af.

Controle www.gratiscondoom.com
Op www.gratiscondoom.com kun je gratis 6 condooms krijgen door een enquête in te vullen. Dat ga ik dus proberen. Ik zoek naar de knop voor de enquête maar kan hem niet vinden. Dan lees ik rechts op de pagina: “Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie”. Ik voel me een beetje genaaid zonder condoom.

Controle www.condoomactie.nl
Als laatste controleer ik www.condoomactie.nl. Hier kun je inderdaad 10 gratis condooms krijgen maar je moet wel € 4,95 verzendkosten betalen. Het gewicht van een standaardcondoom is ± 4 gram. 10 condooms passen in een envelop en kunnen dus gewoon in een envelop verzonden worden. Dit kost € 1,- bij Postnl. Je betaald dus in werkelijkheid € 3,95 voor 10 condooms. Ik heb even gecheckt wat een condoom normaal kost. Als je 100 condooms koopt kost dat € 29.95. Je hebt dus voor 30 cent al een condoom en dan verdient de verkoper er denk ik wel 20 cent per stuk aan. Voor de “gratis” betaal je € 3,95 voor 10 condooms, daar verdiend de verkoper dus 9 cent per stuk aan.

Conclusie:
Gratis condooms moet je maar aan je ouders vragen (ze zullen ze zeker graag voor je kopen) dan weet je zeker dat het je niets kost.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Dino & Mens: Leefden samen?

Men is druk aan het zoeken naar bewijzen voor levende dinosauriërs, vooral de creationisten om de evolutietheorie te ontkrachten. Maar zijn er bewijzen voor het bestaan van dino's tijdens het mensentijdperk?

Ontwikkeling baby vijf maanden

ontwikkeling van een baby van vijf maanden

Hoe kan ik zien dat iemand verliefd op mij is?

Dat kan natuurlijk nog best een lastige vraag zijn. Wanneer kunt u nu zien en weten dat iemand verliefd op u is?

Belangrijke ontwikkelingen in de adolescentie

De adolescentie is een belangrijke periode in het leven van de mens, gekenmerkt door vele ontwikkelingen.

De allerbeste ideeen voor een geslaagd Valentijnsdag

De allerbeste tips voor een geslaagd Valentijnsdag

De rechten van de moslimvrouw

Beschrijving van de rechten van de moslimvrouw

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

Leren problemen op te lossen

Leren problemen op te lossen + schema

Help! Ik ben onzeker!

In dit artikel staan tips om met onzekerheid om te gaan en er af te komen

Wat kun je zelf tegen botontkalking doen?

Wat kun je doen om de kans op botontkalking te verkleinen?

Bijgeloof

Herkomst van bijgeloof. De belangrijkste bijgelovige symbolen toegelicht.

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Kaizen: Een japanse methode om in kleine stapjes grote veranderingen te kunnen maken

Kaizen is een van oorsprong japanse methode om in kleine stapjes je doel te bereiken

Waarom is het leven zo belangrijk voor de mens en het grote geheel?

Je leven is je alles waard, je werkt er voor, je vecht er voor maar waarom?

Mijn homohuwelijk(2)...in ondertrouw bij de weigerambtenaar?

Nu is de grote vraag gesteld en begint het regelen van mijn huwelijk. Tijdens het regelen van alle zaken kijk ik of er verschillen zijn met een heterohuwelijk.

Een goedkope sprookjesbruiloft

Een artikel over het besparen op je droombruiloft.

Sterrenbeeld: Schorpioen

Beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen.

Sterrenbeeld: Leeuw

Beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Wat gelooft een christen?

Wat is het christendom en wat gelooft een christen?

ADD, wat is dat ook alweer?

Wat is ADD, geschreven door een ADD'er

Huiselijk geweld doorbreken

huiselijkgeweld doorbreken, en je leven weer oppakken

Waarom doen jonge mannen zulke domme dingen?

Soms staat de tijd even stil en vraag je je af, waarom?

Praten

Praten doe je met je mond, maar betrek je hart erbij. Dan zul je echt wijs zijn.

Op slag verliefd worden overkomt je maar hoe kun je verliefd blijven (deel 2)

Verliefd wordt je op het eerste gezicht, helaas gaat die eerste verliefdheid altijd voorbij, hoe kan je dan verliefd blijven.