gratis condooms, gratis rubberen preservatieven


Publicatie datum:

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Gesponsorde koppelingen

De eerste condooms die een redelijke mate van bescherming gaven tegen ongewenste zwangerschappen werden gemaakt van materialen die afkomstig waren van dieren. Het meest gebruikte van dieren afkomstige materiaal waren schapendarmen. Condooms gemaakt van schapendarmen brachten namelijk het best het gevoel en de lichaamswarmte over tijdens de geslachtsdaad. Het nadeel was echter dat ze vrij gemakkelijk scheurden en er dus, ondanks het gebruik van een condoom, een grote kans was om zwanger te worden. De bijnaam “kapotje” stamt niet voor niets uit deze tijd.

gratis berichtendiensten

Moderne condoom:
Bijna alle hedendaagse condooms worden gemaakt van latex omdat deze het meeste gebruikscomfort bieden. Slechts een klein percentage van alle verkochte condooms worden vervaardigd van polyetheen of polyurethaan. Deze worden eigenlijk alleen gekocht door mensen met een latexallergie. Al deze condooms zijn bedoeld om voor de geslachtsgemeenschap om de penis heen te doen ter voorkoming van een ongewenste zwangerschap en ter voorkoming van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van een seksuele aandoening zoals Aids, Chlamydiasis, Genitale herpes, Genitale wratten (verorzaakt door HPV-virus = Humaan papillomavirus), Gonorroe, Hepatitis B & C, Syfilis, Trichomoniasis of Trichomonas, Ulcus molle, Bacteriële vaginose en Candida-infectie. Ter voorkoming van ongewenste zwangerschap en SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) kunnen ook zogenaamde vrouwencondooms worden gebruikt maar die worden veel minder vaak gebruikt dan de standaard condoom. De vrouwencondooms zijn namelijk groter, dus duurder, en niet geschikt voor anale seksuele handelingen.

Waarom gratis condooms:
Het hoofddoel van het gratis verstrekken van condooms is het voorkomen van het tijdens de geslachtsgemeenschap overdragen van seksuele aandoeningen. De oorspronkelijke functie van het condoom, het voorkomen van ongewenste zwangerschappen, speelt tegenwoordig bijna geen rol meer. Bij de meeste copulerende paren gebruikt of de vrouw de pil of is de man gesteriliseerd.

WAAR KUN JE GRATIS CONDOOMS KRIJGEN:
De makkelijkste manier om aan gratis condooms te komen is via internet. Als ik in Google als zoekterm “gratis condooms” intik verschijnen er als resultaten websites als www.condoomfabriek.nl, www.gratiscondoom.com, www.condoomactie.nl waar je volgens de koppen gratis condooms kunt  bestellen.

Controle www.condoomfabriek.nl:
Natuurlijk ben ik gaan controleren of de condooms op www.condoomfabriek.nl echt helemaal gratis zijn en er geen addertjes onder het gras zitten. Op de startpagina zie ik ze niet direct staan maar als je in het zoekvakje bovenaan de pagina “gratis” invult als zoekterm verschijnen de gratis beschikbare condooms. Je kunt kiezen uit de volgende modellen: de Glow in the Dark condoom(Lichtgevend condoom voor fun in het donker. 100% veilig, 200% plezier. CE gecertificeerd, de Piña Colada Condoom (Het veel besproken drank condoom van de Condoomfabriek! Het Piña Colada Condoom!) en de Cola Condoom (Condoomfabriek condoom met Cola smaak. Beste smaak, beste kwaliteit, perfect fit!). Ik besluit van ieder model een gratis verpakking te bestellen. Wat ik ook probeer, iedere keer als ik na het bestellen van één gratis verpakking verder winkel en nog een gratis verpakking probeer toe te voegen lukt dat niet. Ik besluit dus eerst dan maar één verpakking te bestellen.

Ik ga het bijna geloven, er staat toch echt € 0,00 bij de prijs en bij de verzendkosten en ik zet voor de zekerheid ook een 0 in het vakje van de glijmiddel. Als ik echter mijn bestelling wil afronden verschijnt er tot mijn verbazing een pop-up met de melding dat ik voor minimaal € 2,50 moet bestellen om in aanmerking te komen voor de gratis condooms. Dus deze valt af.

Controle www.gratiscondoom.com
Op www.gratiscondoom.com kun je gratis 6 condooms krijgen door een enquête in te vullen. Dat ga ik dus proberen. Ik zoek naar de knop voor de enquête maar kan hem niet vinden. Dan lees ik rechts op de pagina: “Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie”. Ik voel me een beetje genaaid zonder condoom.

Controle www.condoomactie.nl
Als laatste controleer ik www.condoomactie.nl. Hier kun je inderdaad 10 gratis condooms krijgen maar je moet wel € 4,95 verzendkosten betalen. Het gewicht van een standaardcondoom is ± 4 gram. 10 condooms passen in een envelop en kunnen dus gewoon in een envelop verzonden worden. Dit kost € 1,- bij Postnl. Je betaald dus in werkelijkheid € 3,95 voor 10 condooms. Ik heb even gecheckt wat een condoom normaal kost. Als je 100 condooms koopt kost dat € 29.95. Je hebt dus voor 30 cent al een condoom en dan verdient de verkoper er denk ik wel 20 cent per stuk aan. Voor de “gratis” betaal je € 3,95 voor 10 condooms, daar verdiend de verkoper dus 9 cent per stuk aan.

Conclusie:
Gratis condooms moet je maar aan je ouders vragen (ze zullen ze zeker graag voor je kopen) dan weet je zeker dat het je niets kost.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Goddelijke trouw

Bijbelstudie over de Trouw van God

Het korte termijn geheugen

Wat is nou precies het korte termijn geheugen? In een serie van artikelen ga ik dieper in op het geheugen.

Hoe betrouwbaar is een ooggetuige verklaring?

Moeten ooggetuige altijd worden geloofd? Zijn zij eigenlijk wel in staat om correct te vertellen wat er op een bewuste dag is gebeurd? In dit artikel ga ik daar dieper op in.

Een goedkope sprookjesbruiloft

Een artikel over het besparen op je droombruiloft.

Inspiratie

Inspiratie is een briljante ingeving krijgen

Brain4Use

Betoog ondermaatse wetenschappelijke onderbouwing jeugdinterventieprogramma Brains 4 Use

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

Kiezen voor jezelf

Welke keuzes moet je maken om gelukkig te worden?

Taalontwikkeling en -stimulering 0 tot 5 jaar

de taalontwikkeling en -stimulering van nul tot vijf jaar in het kort

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Hoe maak je je vriendin of vrouw blij op Valentijnsdag?

Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde te laten blijken dat je van haar houdt.

gratis condooms, gratis rubberen preservatieven

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Op en top Hiphop

Dit artikel beschrijft de jeugdcultuur Hiphop

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!

Leren problemen op te lossen

Leren problemen op te lossen + schema

Positieve Stimulans

Mensen kunnen tot iets moois in staat zijn als ze maar goed worden gestimuleerd. Gebeurt dat voor iets negatiefs dan kan zo iemand in een negatieve spiraal terecht komen

Het figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

De figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

Westerse astrologie: Waterman

Waterman als jouw sterrenbeeld

Scheiden en alimentatie

Als de partners gaan scheiden moeten er afspraken gemaakt worden over de verdeling van de kosten van levensonderhoud van beide partners en van de kinderen.

Wat gelooft een christen?

Wat is het christendom en wat gelooft een christen?

Hoe zorgt het lichaam ervoor dat er meerdere spermacellen een eicel binnendringen?

Kunnen meerdere spermacellen tegelijk een eicel binnendringen? Zo ja, wat gebeurt er dan? Welke mechanismen voorkomen dat er meer dan één spermacel naar binnen gaat?

Tips om energie te besparen

Hoe kan ik geld besparen op mijn energierekening?

Tips voor een betere conditie en een gezondere levensstijl

Praktische tips om je conditie en je levensstijl te verbeteren. Een betere gezondheid is een betere kwaliteit van leven!

Positief denken tips en de voordelen

De gedachten waar je je op focust vormen je realiteit, zowel in het heden als in de toekomst. Daarom is het belangrijk je er bewust van te zijn dat positief denken andere effecten heeft dan negatief denken.

Mijn aftrap in Foobie

Inleiding van hoe ik bij Foobie terecht kwam en de