Gratis internet daten, gratis daten, gratis e-date, Gratis dating


Publicatie datum:

Alle gratis dating mogelijkheden voor jouw verzameld op op één pagina.

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen heeft voor het eerst een gratis date met iemand waar hij of zij mee op school zit. De allereerste gratis date vindt meestal al plaats op de basisschool. Uit deze eerste gratis date ontstaat meestal, in de ogen van de betreffende dating partners, een serieuze langdurige liefdesrelatie. Deze liefdesrelatie gaat echter, meestal, niet verder als elkaars hand vasthouden en af en toe een spannende zoen. In de meeste gevallen gaat deze liefdesrelatie pas weer over als de betreffende dating partners naar het voortgezet onderwijs gaan. Op het voortgezet onderwijs neemt het daten vervolgens sterk toe en met veel  wisselende partners. De eerste tijd lijken de ontstane liefdesrelaties nog sterk op die van de basisschoolperiode maar als de leeftijd van zo rond het 14de jaar wordt bereikt krijgen de door de gratis dating ontstane liefdesrelaties ook een meer seksuele lading. Vanaf die leeftijd gaan veel kinderen na een paar dates al met elkaar naar bed. Echt blijvende liefdesrelaties onstaan er echter niet zoveel op het voortgezet onderwijs. Er zijn maar weinig relaties die, nadat de betreffende partners het einddiploma hebben behaald, nog lang voortduren.

Gratis dating

Gratis daten op vakantie:
Heel veel gratis dates ontstaan ook spontaan tijdens de vakantie. Vooral op jongerencampings en goedkope appartementencomplexen en de daarbij in de buurt liggende uitgaansgelegenheden volgt de ene gratis date de andere gratis date in een snel tempo op. Onder invloed van het vrije vakantiegevoel en stimulerende middelen als alcohol, tabak, cannabis enzovoorts lopen de meeste gratis dates meteen uit op seksuele activiteiten. Uit de meeste van deze gratis dates, die tijdens de vakantie ontstaan, volgt een zeer korte, hoofdzakelijk op wederzijdse lust gebaseerde liefdesrelatie die dan ook meestal van korte duur is. Een heel enkele keer ontstaat er een blijvende liefdesrelatie uit een vakantie date.

Gratis daten tijdens het uitgaan:
Ook tijdens het uitgaan, vooral in de weekends, in eigen land ontstaan er heel veel gratis dates. Ook hierbij wordt dit sterk bevordert door het gebruik van stimulerende middelen als alcohol, tabak, cannabis enzovoorts. Ook uit het grootste deel van deze gratis dates, die tijdens het uitgaan in eigen land ontstaan, volgt een zeer korte, hoofdzakelijk op wederzijdse lust gebaseerde liefdesrelatie die  meestal van korte duur is. Iets vaker als bij de vakantie dates ontstaat er een blijvende liefdesrelatie uit een tijdens het uitgaan in eigen land onstane date.

Gratis daten tijdens het werk:
Op het werk ontstaan minder gratis dates als bij het uitgaan en vakantie maar de gratis dates die er wel ontstaan leiden vaker tot een blijvende liefdesrelatie. Van de uit de gratis dates op het werk ontstane blijvende liefdesrelaties worden er een behoorlijk percentage uiteindelijk omgezet in een vorm van blijvend partnerschap zoals trouwen of samenwonen.

Gratis dating

Gratis daten via het internet:
De laatste jaren neemt het gratis daten via internet heel sterk toe. De meest geëigende manier van het verkrijgen van een gratis date via internet is via één van de bekende sociale netwerken als Facebook, Twitter, Hyves of Messenger. Het voordeel van deze manier van gratis daten is dat je van te voren al vrijblijvend kunt zien hoe je gratis dating partner eruit ziet. Vervolgens kun je makkelijk contact met hem of haar contact zoeken en als jouw foto hem of haar aanstaat kan hij of zij je accepteren als contact of “vriend”. Vervolgens kun je zijn of haar profiel en posts bestuderen zodat je al een veel bredere indruk krijgt van de persoon waar jij of die met jouw contact zoekt. In de onderlinge directe online contacten kun je elkaar nog beter leren kennen voordat je daawerkelijk overgaat tot een fysieke gratis date. Uit deze uiteindelijke fysieke gratis dates ontstaan tegenwoordig de meeste blijvende liefdesrelaties. Een groot percentage van deze door gratis internet daten onstane liefdesrelaties worden uiteindelijk omgezet in een vorm van blijvend partnerschap zoals trouwen of samenwonen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

De trappisten

Het ontstaan van de monniken die uw trappist, die u op een zomerse namiddag op en gezellig terrasje zit te drinken, hebben gebrouwen.

Alles voor een goede hechtingsrelatie.

Hechting is nodig voor een goede relatie tussen kind en verzorger. Hieronder de 5 factoren voor een goede hechtingsrelatie.

Vrouwen fantaseren vanaf jonge leeftijd over bruiloft

Vrijgezelle vrouwen denken er op jonge leeftijd al over na hoe hun toekomstige bruiloft er uit moet gaan zien.

Hephaistos

Wie was de Griekse god Hephaistos en waar stond hij voor?

Westerse astrologie: Weegschaal

Weegschaal als sterrenbeeld

Kiezen voor jezelf

Welke keuzes moet je maken om gelukkig te worden?

Christelijke rouwverwerking voor kinderen

Christelijke rouwverwerking voor kinderen. Hoe verloopt rouwvverwerking bij kinderen.

De beste coach ben je zelf : personal coaching aan de hand van het chakramodel.- Pam Comijs (recensie)

personal coaching aan de hand van het chakramodel

Wat te doen na je pensioen?

Hier lees je leuke tips voor activiteiten na je pensioen.

Wat de meeste mensen niet weten over scheidingen

Een aantal feiten over scheidingen

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Wat gelooft een christen?

Wat is het christendom en wat gelooft een christen?

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Een cadeautje vinden

Vind het perfecte cadeautje voor je partner, je ouders of je vrienden.

Je huis en de omgeving

Je huis en de omgeving

Hou van, leef en deel het (love, live and share)

Wat is er mooier dan kunnen genieten van het leven en het te kunnen delen.

De voordelen van flesvoeding

Borstvoeding wordt aanbevolen, maar flesvoeding heeft ook voordelen.

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Sterrenbeeld: Kreeft

Beschrijving van het sterrenbeeld Kreeft.

Oud en Nieuw: tradities

Een artikel over de tradities met oud en nieuw.

De Travestiet

Travestiet is een persoon die Mannelijk is bij geboorte en een Vrouweijke Gender Identiteit heeft.

Wat is de beste gratis dating site?

De meeste nieuwe relaties ontstaan tegenwoordig via een internet date maar wat is de beste gratis dating site?

Sterrenbeeld: Schorpioen

Beschrijving van het sterrenbeeld Schorpioen.

Carriere of thuisblijfmoeder?

Carriere of thuisblijfmoeder? waar dien je rekening mee te houden?