Gratis internet daten, gratis daten, gratis e-date, Gratis dating


Publicatie datum:

Alle gratis dating mogelijkheden voor jouw verzameld op op één pagina.

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen heeft voor het eerst een gratis date met iemand waar hij of zij mee op school zit. De allereerste gratis date vindt meestal al plaats op de basisschool. Uit deze eerste gratis date ontstaat meestal, in de ogen van de betreffende dating partners, een serieuze langdurige liefdesrelatie. Deze liefdesrelatie gaat echter, meestal, niet verder als elkaars hand vasthouden en af en toe een spannende zoen. In de meeste gevallen gaat deze liefdesrelatie pas weer over als de betreffende dating partners naar het voortgezet onderwijs gaan. Op het voortgezet onderwijs neemt het daten vervolgens sterk toe en met veel  wisselende partners. De eerste tijd lijken de ontstane liefdesrelaties nog sterk op die van de basisschoolperiode maar als de leeftijd van zo rond het 14de jaar wordt bereikt krijgen de door de gratis dating ontstane liefdesrelaties ook een meer seksuele lading. Vanaf die leeftijd gaan veel kinderen na een paar dates al met elkaar naar bed. Echt blijvende liefdesrelaties onstaan er echter niet zoveel op het voortgezet onderwijs. Er zijn maar weinig relaties die, nadat de betreffende partners het einddiploma hebben behaald, nog lang voortduren.

Gratis dating

Gratis daten op vakantie:
Heel veel gratis dates ontstaan ook spontaan tijdens de vakantie. Vooral op jongerencampings en goedkope appartementencomplexen en de daarbij in de buurt liggende uitgaansgelegenheden volgt de ene gratis date de andere gratis date in een snel tempo op. Onder invloed van het vrije vakantiegevoel en stimulerende middelen als alcohol, tabak, cannabis enzovoorts lopen de meeste gratis dates meteen uit op seksuele activiteiten. Uit de meeste van deze gratis dates, die tijdens de vakantie ontstaan, volgt een zeer korte, hoofdzakelijk op wederzijdse lust gebaseerde liefdesrelatie die dan ook meestal van korte duur is. Een heel enkele keer ontstaat er een blijvende liefdesrelatie uit een vakantie date.

Gratis daten tijdens het uitgaan:
Ook tijdens het uitgaan, vooral in de weekends, in eigen land ontstaan er heel veel gratis dates. Ook hierbij wordt dit sterk bevordert door het gebruik van stimulerende middelen als alcohol, tabak, cannabis enzovoorts. Ook uit het grootste deel van deze gratis dates, die tijdens het uitgaan in eigen land ontstaan, volgt een zeer korte, hoofdzakelijk op wederzijdse lust gebaseerde liefdesrelatie die  meestal van korte duur is. Iets vaker als bij de vakantie dates ontstaat er een blijvende liefdesrelatie uit een tijdens het uitgaan in eigen land onstane date.

Gratis daten tijdens het werk:
Op het werk ontstaan minder gratis dates als bij het uitgaan en vakantie maar de gratis dates die er wel ontstaan leiden vaker tot een blijvende liefdesrelatie. Van de uit de gratis dates op het werk ontstane blijvende liefdesrelaties worden er een behoorlijk percentage uiteindelijk omgezet in een vorm van blijvend partnerschap zoals trouwen of samenwonen.

Gratis dating

Gratis daten via het internet:
De laatste jaren neemt het gratis daten via internet heel sterk toe. De meest geëigende manier van het verkrijgen van een gratis date via internet is via één van de bekende sociale netwerken als Facebook, Twitter, Hyves of Messenger. Het voordeel van deze manier van gratis daten is dat je van te voren al vrijblijvend kunt zien hoe je gratis dating partner eruit ziet. Vervolgens kun je makkelijk contact met hem of haar contact zoeken en als jouw foto hem of haar aanstaat kan hij of zij je accepteren als contact of “vriend”. Vervolgens kun je zijn of haar profiel en posts bestuderen zodat je al een veel bredere indruk krijgt van de persoon waar jij of die met jouw contact zoekt. In de onderlinge directe online contacten kun je elkaar nog beter leren kennen voordat je daawerkelijk overgaat tot een fysieke gratis date. Uit deze uiteindelijke fysieke gratis dates ontstaan tegenwoordig de meeste blijvende liefdesrelaties. Een groot percentage van deze door gratis internet daten onstane liefdesrelaties worden uiteindelijk omgezet in een vorm van blijvend partnerschap zoals trouwen of samenwonen.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Magisch denken in kindertijd en adolescentie: ontwikkeling en relatie met obsessieve compulsie

Magisch denken in kindertijd en adolescentie: ontwikkeling en relatie met obsessieve compulsie

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

Het korte termijn geheugen

Wat is nou precies het korte termijn geheugen? In een serie van artikelen ga ik dieper in op het geheugen.

De Gay of ook wel De Homo

A Gay Woman was een Prostitute maar een Gay Man was een Womanizer

Wanneer koop je de eerste babyschoentjes en wat is belangrijk bij de aanschaf hiervan?

Dit artikel beschrijft waar je op moet letten bij de aanschaf van de eerste schoentjes voor je baby of dreumes

De invloed van het slankheidideaal op meisjes en jonge vrouwen

De invloed van het slankheidideaal op meisjes en jonge vrouwen

Intermezzo - appartementencomplex Tilburg

Appartmentencomplex in Tilburg-West met koopwoningen en huurwoningen voor studenten.

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Het Veld - De zoektocht naar de geheime kracht van het universum ; Lynne McTaggart (recensie)

Recensie van : Het veld - Lynne McTaggart

Protestantisme en katholicisme in Nederland

De belangrijkste verschillen tussen deze twee hoofdstromen binnen het christendom.

Het Oosten en het Westen

Boedha en de nederlandse nuchterheid

De sociale emotionele ontwikkeling van kind naar volwassen persoon

hoe een kind zich sociaal ontwikkelt

Existentialisme en verantwoordelijkheid

Het existentialisme is een filosofie die over de verantwoordelijkheid van de mens gaat.

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Een goed hoofdkussen vinden

Slapeloze nachten, pijnlijke schouders, nekklachten en hoofdpijn kunnen allemaal veroorzaakt worden door een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen. Een goed hoofdkussen met de juiste ondersteuning is daarom ook van groot belang voor een gezonde, goede nachtrust.

Hoe betrouwbaar is een ooggetuige verklaring?

Moeten ooggetuige altijd worden geloofd? Zijn zij eigenlijk wel in staat om correct te vertellen wat er op een bewuste dag is gebeurd? In dit artikel ga ik daar dieper op in.

Westerse astrologie: Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen

Waarom is slapen zo belangrijk?

Slapen is noodzakelijk voor je gezondheid en je humeur, in dit artikel lees je hier meer over.

Westerse astrologie: Kreeft

Kreeft als sterrenbeeld

The LDS Church informeel benoemd The Mormon Church

The Church of Jesus Christ, The Latter Day Saint Movement or The United Order

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Carriere of thuisblijfmoeder?

Carriere of thuisblijfmoeder? waar dien je rekening mee te houden?

Bedelaars

Beggars of terwijl Bedelaars bestaan al in de Human Society sedert het Daglicht van Geregistreerde Geschiedenis

Wat is autisme en wat heeft de theorie of mind er mee te maken?

Wat is autisme en wat zijn de kenmerken van autisme, en wat is de thoerie of mind en wat heeft dat met autisme te maken.