Hoe word ik beroemd en rijk?


Publicatie datum:

Iedereen kan beroemd worden, lees hier in dit artikel hoe ook jij beroemd en rijk kan worden.

Gesponsorde koppelingen

Het is de droom van heel veel mensen, beroemd en rijk worden. De snelste manieren om beroemd te worden is met acteren, als zanger, topsporter, fotomodel of als songwriter. Beroemd worden moet je helemaal zelf doen. Het is een kwestie van gewoon een keer beginnen en er vervolgens helemaal voor gaan. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kans om beroemd te worden, te vergoten. 

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Hoe moet je beginnen:

Zodra je bepaald hebt wat je talent is moet je je talent verder ontwikkelen. Hier moet je op zo jong mogelijke leeftijd mee beginnen. Het maakt niet uit of je zanger, topsporter, fotomodel, songwriter  of wat dan ook wilt worden. Zoek de allerbeste leraar of lerares in jouw vakgebied en huur die in om jou het vak goed te leren. De beste manier om de allerbeste leraar of lerares in jouw vakgebied te vinden is contact te leggen met een beroemdheid in jouw vakgebied. Dit zal niet eenvoudig zijn maar is het allerbelangrijkste dus zet door. Je kunt beter een paar maanden langer tijd besteden aan contacten leggen en zoeken dan met een minder goede leraar of lerares genoegen te nemen Een goede basis is namelijk bepalend voor de rest van je carrière.

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Oefening baart kunst:

Investeer al je tijd in je droom. Ga dus naast je lessen actief aan de gang om je talenten samen met professionals of top amateurs te trainen en te ontwikkelen. Ga bijvoorbeeld in je woonplaats of regio, bij een toneelclub, toneelvereniging, sportclub of wat bij jouw bezigheid van toepassing is.

Hoe kan ik trainen voor acteur of model:
Ook voor acteren en modellenwerk geldt dat je naast goede lessen ook veel in de praktijk moet trainen. Schrijf je daarom in bij een paar castingbureaus en modellenbureaus? Deze bureaus werven, selecteren en leveren mensen, van jong tot oud, voor een rol in een film, een toneelstuk, een musical, een spotje op TV of voor reclamefoto’s. Hoe meer werk je zo kunt doen hoe beter. Het zorgt ervoor dat je naast ervaring opdoen ook aan andere geïnteresseerde partijen kunt laten zien wat je al bereikt hebt. Denk hierbij aan foto’s (voor modellenwerk en acteerwerk) en aan ervaring op het gebied van acteren als acteur wilt worden. Zodra je gevraagd wordt voor een rol in een film moet je dan eerst auditie doen. Bij een auditie moet je voor de regisseur en zijn assistentie een klein stukje toneel moet spelen. Je moet dan een aantal regels acteren. Er wordt dan door de camera gekeken of je geschikt bent voor de rol en hoe je overkomt op de film, maar natuurlijk ook of je durft te acteren en of je goed bent in acteren. 

Inschrijven bij een castingbureau:
Zorg voor goede professionele foto’s van topkwaliteit als je je in gaat schrijven bij een castingbureau. Het liefst een aantal duidelijke portretfoto’s, en een aantal foto’s waarop je van top tot teen staat. Zorg ook dat je er zwart wit versies van hebt om mee te sturen. Zorg altijd voor recente foto’s. Castingbureaux zoeken mensen van alle leeftijden. Je kunt je dus altijd inschrijven bij een castingbureau. Werk alleen met erkende en bekende castingbureaus en overleg altijd eerst met je ouders als je nog  minderjarig bent. Ga alleen auditie doen, als je ouders het hebben goedgekeurd. Auditie doen is naast heel leerzaam ook leuk en spannend.

Hoe vindt je een goed castingbureau:
Als je minderjarig bent moet je samen met je ouders een bureau zoeken. Een eerlijk castingbureau vraagt geen geld voor inschrijving, of slechts een piepklein bedrag van een paar euro. Er zijn castingbureaus voor: toneelspelers (acteurs/actrices), reclamefoto’s zingen, dansen, filmrollen, figuranten., TV spotjes, Musical, enzovoorts. De meeste castingbureaus casten ook voor figuranten voor films.

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Curriculum vitae:
Zorg voor een goede CV beschrijf je persoonlijkheid en je leven tot nu toe. In je CV schrijf je je adresgegevens, je geboortedatum, je lengte en je gewicht, je kleur ogen, je kleur haar, je huidskleur, en eventueel bijzondere kenmerken van jouw uiterlijk en innerlijk. Beschrijf ook alle relevante informatie over jou en de ervaringen die je hebt opgedaan op het gebied van, bijvoorbeeld acteren of modellenwerk, cursussen die je gedaan hebt, enzovoorts. Verder beschrijf je naast de opleidingen die je volgt zoals toneellessen, zang of danslessen etcetera en hoelang je daar al les volgt, alle ervaringen die je hebt opgedaan. Relevante ervaringen zijn bijvoorbeeld acteerervaring bij een toneelclub of een jeugdtheater of ervaring die je hebt opgedaan als figurant in een toneelstuk, film of musical. Ook bijvoorbeeld filmpjes van jou die op Youtube staat, kun je vermelden.

Persoonsbeschrijving:
Zorg voor een goede duidelijke beschrijving van jezelf. Waar ben je goed in? Ben je verlegen of juist heel vrijpostig? Wat zijn je goede eigenschappen en wat zijn je minder goede eigenschappen? Wat zijn je talenten. Speel je een instrument, kun je goed dansen of acteren, kun je zelf muziek en/of teksten schrijven, kun je zingen etcetera? 

Inschrijving:
Vul het inschrijfformulier volledig in en stuur deze gegevens samen met een paar duidelijke foto’s zoals hierboven beschreven staan, naar castingbureaus.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

De oorsprong van Valentijnsdag

Valentijnsdag is een geliefd feest van ons, maar hoe zijn wij op deze traditie gekomen?

Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Organiseer een top moederdag voor de kersverse moeder!

Je eerst kind is geboren en daarmee een nieuw gezin. Moederdag leent zich uitstekend om dat heugelijke feit te vieren. Plan een onvergetelijke dag voor de nieuwe moeder!

Grenzen stellen bij kinderen

Als ouders het gedrag van kinderen vervelend vinden, moeten ze grenzen stellen.

Wat is autisme en wat heeft de theorie of mind er mee te maken?

Wat is autisme en wat zijn de kenmerken van autisme, en wat is de thoerie of mind en wat heeft dat met autisme te maken.

De geboortehoroscoop: een spiegel van je persoonlijkheid

Uitleg over de tekens van de dierenriem, planeten en aspecten

Omarm je woede - Thich Nhat Hanh (recensie)

Hoe op een Boeddhistische manier om te gaan met woede

Sterrenbeeld: Ram

Beschrijving van het sterrenbeeld Ram.

Op tijd opstaan, hoe doe je dat

Opstaan, terwijl je nergens heen moet, hoe doe je dat?

Scheiden en alimentatie

Als de partners gaan scheiden moeten er afspraken gemaakt worden over de verdeling van de kosten van levensonderhoud van beide partners en van de kinderen.

Is er een hiernamaals of is de dood het einde?

Iedere keer als er mensen in je directe omgeving overlijden stel je jezelf weer de vraag, “is er een hiernamaals of is de dood het einde?”

Beoordelingsfouten

Hoe beoordelen wij als mensen anderen en situaties.

De illusie van de prins op het witte paard

Veel vrouwen dromen van hun prins op het witte paard. Maar bestaan die eigenlijk nog wel?

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

Ontwikkeling baby eerste maand

Hoe ontwikkelt een baby zich in de eerste maand?

Westerse astrologie: Schorpioen

Schorpioen als sterrenbeeld

Hephaistos

Wie was de Griekse god Hephaistos en waar stond hij voor?

Mijn homohuwelijk(3)…de kledingkeuze.

In dit artikel vertel ik over het maken van de juiste kledingkeuze voor mijn homohuwelijk. Daarmee probeer ik antwoord te geven op de vraag of er verschillen zijn tussen het hetero- en homohuwelijk.

Chanoeka

Het joodse feest chanoeka wordt elk jaar gevierd op de 24e dag van de maand kislev. Bij het feest horen een paar bijzondere symbolen en rituelen.

Slecht nieuws? Doe er wat aan!

Hoe ik met de wet van Murphy geconfronteerd werd.

Op slag verliefd worden overkomt je maar hoe kun je verliefd blijven (deel 2)

Verliefd wordt je op het eerste gezicht, helaas gaat die eerste verliefdheid altijd voorbij, hoe kan je dan verliefd blijven.

co-sleeping in context

literatuuronderzoek naar de effecten van co-sleeping

Kaizen: Een japanse methode om in kleine stapjes grote veranderingen te kunnen maken

Kaizen is een van oorsprong japanse methode om in kleine stapjes je doel te bereiken

Domestic Violence

Huishoudelijk Geweld, Huwlijkse Mishandeling is een Legale Mishandeling binnen het Legale Huwlijk

De jeugdbeweging anno 2010

jeugdbeweging anno 2010