Hoe word ik beroemd en rijk?


Publicatie datum:

Iedereen kan beroemd worden, lees hier in dit artikel hoe ook jij beroemd en rijk kan worden.

Gesponsorde koppelingen

Het is de droom van heel veel mensen, beroemd en rijk worden. De snelste manieren om beroemd te worden is met acteren, als zanger, topsporter, fotomodel of als songwriter. Beroemd worden moet je helemaal zelf doen. Het is een kwestie van gewoon een keer beginnen en er vervolgens helemaal voor gaan. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kans om beroemd te worden, te vergoten. 

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Hoe moet je beginnen:

Zodra je bepaald hebt wat je talent is moet je je talent verder ontwikkelen. Hier moet je op zo jong mogelijke leeftijd mee beginnen. Het maakt niet uit of je zanger, topsporter, fotomodel, songwriter  of wat dan ook wilt worden. Zoek de allerbeste leraar of lerares in jouw vakgebied en huur die in om jou het vak goed te leren. De beste manier om de allerbeste leraar of lerares in jouw vakgebied te vinden is contact te leggen met een beroemdheid in jouw vakgebied. Dit zal niet eenvoudig zijn maar is het allerbelangrijkste dus zet door. Je kunt beter een paar maanden langer tijd besteden aan contacten leggen en zoeken dan met een minder goede leraar of lerares genoegen te nemen Een goede basis is namelijk bepalend voor de rest van je carrière.

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Oefening baart kunst:

Investeer al je tijd in je droom. Ga dus naast je lessen actief aan de gang om je talenten samen met professionals of top amateurs te trainen en te ontwikkelen. Ga bijvoorbeeld in je woonplaats of regio, bij een toneelclub, toneelvereniging, sportclub of wat bij jouw bezigheid van toepassing is.

Hoe kan ik trainen voor acteur of model:
Ook voor acteren en modellenwerk geldt dat je naast goede lessen ook veel in de praktijk moet trainen. Schrijf je daarom in bij een paar castingbureaus en modellenbureaus? Deze bureaus werven, selecteren en leveren mensen, van jong tot oud, voor een rol in een film, een toneelstuk, een musical, een spotje op TV of voor reclamefoto’s. Hoe meer werk je zo kunt doen hoe beter. Het zorgt ervoor dat je naast ervaring opdoen ook aan andere geïnteresseerde partijen kunt laten zien wat je al bereikt hebt. Denk hierbij aan foto’s (voor modellenwerk en acteerwerk) en aan ervaring op het gebied van acteren als acteur wilt worden. Zodra je gevraagd wordt voor een rol in een film moet je dan eerst auditie doen. Bij een auditie moet je voor de regisseur en zijn assistentie een klein stukje toneel moet spelen. Je moet dan een aantal regels acteren. Er wordt dan door de camera gekeken of je geschikt bent voor de rol en hoe je overkomt op de film, maar natuurlijk ook of je durft te acteren en of je goed bent in acteren. 

Inschrijven bij een castingbureau:
Zorg voor goede professionele foto’s van topkwaliteit als je je in gaat schrijven bij een castingbureau. Het liefst een aantal duidelijke portretfoto’s, en een aantal foto’s waarop je van top tot teen staat. Zorg ook dat je er zwart wit versies van hebt om mee te sturen. Zorg altijd voor recente foto’s. Castingbureaux zoeken mensen van alle leeftijden. Je kunt je dus altijd inschrijven bij een castingbureau. Werk alleen met erkende en bekende castingbureaus en overleg altijd eerst met je ouders als je nog  minderjarig bent. Ga alleen auditie doen, als je ouders het hebben goedgekeurd. Auditie doen is naast heel leerzaam ook leuk en spannend.

Hoe vindt je een goed castingbureau:
Als je minderjarig bent moet je samen met je ouders een bureau zoeken. Een eerlijk castingbureau vraagt geen geld voor inschrijving, of slechts een piepklein bedrag van een paar euro. Er zijn castingbureaus voor: toneelspelers (acteurs/actrices), reclamefoto’s zingen, dansen, filmrollen, figuranten., TV spotjes, Musical, enzovoorts. De meeste castingbureaus casten ook voor figuranten voor films.

Hoe word ik beroemd, hoe kun je beroemd worden

Curriculum vitae:
Zorg voor een goede CV beschrijf je persoonlijkheid en je leven tot nu toe. In je CV schrijf je je adresgegevens, je geboortedatum, je lengte en je gewicht, je kleur ogen, je kleur haar, je huidskleur, en eventueel bijzondere kenmerken van jouw uiterlijk en innerlijk. Beschrijf ook alle relevante informatie over jou en de ervaringen die je hebt opgedaan op het gebied van, bijvoorbeeld acteren of modellenwerk, cursussen die je gedaan hebt, enzovoorts. Verder beschrijf je naast de opleidingen die je volgt zoals toneellessen, zang of danslessen etcetera en hoelang je daar al les volgt, alle ervaringen die je hebt opgedaan. Relevante ervaringen zijn bijvoorbeeld acteerervaring bij een toneelclub of een jeugdtheater of ervaring die je hebt opgedaan als figurant in een toneelstuk, film of musical. Ook bijvoorbeeld filmpjes van jou die op Youtube staat, kun je vermelden.

Persoonsbeschrijving:
Zorg voor een goede duidelijke beschrijving van jezelf. Waar ben je goed in? Ben je verlegen of juist heel vrijpostig? Wat zijn je goede eigenschappen en wat zijn je minder goede eigenschappen? Wat zijn je talenten. Speel je een instrument, kun je goed dansen of acteren, kun je zelf muziek en/of teksten schrijven, kun je zingen etcetera? 

Inschrijving:
Vul het inschrijfformulier volledig in en stuur deze gegevens samen met een paar duidelijke foto’s zoals hierboven beschreven staan, naar castingbureaus.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

DNA ontrafeld

De opbouw en structuur van DNA.

Het ontstaan van de sauna

Lees hier alles over de geschiedenis van de sauna

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Wat gelooft een christen?

Wat is het christendom en wat gelooft een christen?

Gedragsproblemen bij pleegkinderen

Hoe ga je om met gedragsproblemen van je pleegkind

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

Laat andere je leven niet meer bepalen met deze leiderschap-tips

Leiderschap is belangrijk. Het is belangrijk dat u zelf uw leven bestuurt als leider. Volg deze tips dan op!

Westerse astrologie: Stier

Stier als sterrenbeeld

Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Hoe je stress in je leven kunt verminderen

Tips om stress in je leven te verminderen.

Neanderthalers: Bruut en dom?

Neanderthalers staan bekend om hun robuuste, potige bouw en hun manier van overleven in het ijzige klimaat van het prehistorische Europa en delen van Azië. Velen denken dat het slechts domme, brute mensen waren die alleen maar goed waren in het bejagen van de zoogdieren, maar dit was beslist niet zo!

Dino & Mens: Leefden samen?

Men is druk aan het zoeken naar bewijzen voor levende dinosauriërs, vooral de creationisten om de evolutietheorie te ontkrachten. Maar zijn er bewijzen voor het bestaan van dino's tijdens het mensentijdperk?

Stoppen met roken

In dit artikel lees je wat de gevolgen van roken zijn en waar je hulp kan vinden.

Numerologie en geboortedag: 8, 17 en 26

Geboren zijn op de 8e, 17e en 26e van de maand

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.

Doelgroep tienermoeders

Tienermoeder in de huidige maatschappij

Sociale en specifieke fobie

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

10 gratis tips voor valentijnsdag

10 gratis tips voor Valentijnsdag om je partner mee te verassen

Intermezzo - appartementencomplex Tilburg

Appartmentencomplex in Tilburg-West met koopwoningen en huurwoningen voor studenten.

Wat de meeste mensen niet weten over scheidingen

Een aantal feiten over scheidingen

Cognitieve ontwikkeling bij kinderen

De cognitieve ontwikkelingsstadia bij kinderen en babies

De versierkunstenaar

Het leven van een versierkunstenaar.

Hoe help ik mijn kind om 's nachts zindelijk te worden?

Een artikel over hoe je je kind 's nachts zindelijk krijgt.