Hoe krijg ik mijn ex terug?


Publicatie datum:

Ik ga uitleggen hoe je je ex eindelijk terug kunt krijgen.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen kent het wel, verliefd worden op een ex. Het liep niet helemaal zoals je dacht en de vonk was er niet meer. Nu is de vonk weer helemaal terug en vindt je hem of haar leuker dan ooit. Moet je tegen hem of haar praten of juist niet? In de volgende alinea’s beschrijf ik hoe je je ex kan terugwinnen.

 

Gesponsorde koppelingen

Er zijn meerdere manieren om je ex terug te krijgen. Je hebt je ex al eerder verleid en dat wilt je nu anders aan gaan pakken. Wordt bijvoorbeeld heel goede vrienden en luister goed naar de interesses en meningen van je ex. Laat langzaam merken dat je nog steeds iets voor jouw ex voelt. Je moet vooral geduld hebben want haastige spoed is zelden goed. Probeer erachter te komen of je ex jouw nog steeds leuk vindt en probeer hem stiekem te overtuigen hoe goed jullie bij elkaar passen. Geef je ex af en toe een knipoog en lach veel.

 Hoe krijg ik mijn ex terug

Uiteindelijk is het tijd voor een afspraak. Misschien een leuke plek waar jullie vroeger ook waren en waar veel herinneringen zijn op te halen. Hierdoor hebt je veel om over te praten met je ex en voelen jij en jouw ex zich op jullie gemak. Praat over wat er positief aan jou veranderd is en wat je goede voornemens zijn en voor een nieuwe relatie, maar kom niet te gehaast over. Hebt je fouten gemaakt, geef dat dan toe en wees eerlijk en oprecht in je poging om te veranderen.

 

Je ex zit waarschijnlijk niet te wachten op iemand die lichtelijk depressief en wispelturig overkomt. Het beste kun je aan jouw ex laten zien dat je door bent gegaan met jouw leven. Ga bijvoorbeeld voor een restyling. Je ex zal hiervan onder de indruk zijn, waardoor hij of zij kan beseffen dat je toch wel heel erg leuk bent. En onthoud: zelfvertrouwen is aantrekkelijk. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Je huis opdelen in area's voor beter overzicht in je schoonmaakwerkzaamheden

een plan om je huis in minder tijd opgeruimder te houden

Korte beschrijving van de zeven waardensystemen

welke kleur past bij u? een leuk spel om te doen bij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje

Het Veld - De zoektocht naar de geheime kracht van het universum ; Lynne McTaggart (recensie)

Recensie van : Het veld - Lynne McTaggart

Lekker in je vel!

Tips om lekker in mijn vel te zitten en mezelf te zijn!