Neanderthals


Publicatie datum:

Neanderthals een species van de Mens in de klasse Homo

Gesponsorde koppelingen

Neanderthalers zijn een soortgenoot van de Mens in het geslacht Homo, deze zijn uitgestorven rond 40.000 jaar geleden en herkent zijn verwantschap aan de moderne mens. Neanderthalers zijn over het algemeen geclassificeerd door Paleontologen als het soort Homo Neanderthalensis. Een minderheid is van mening dat deze een ondersoort zijn van de Homo Sapiens.

                                           Neanderthals aan het werk

De Neanderthal Genome Project publiceerde artikelen in de jaren 2010 en 2014, waaruit blijkt dat Neanderthalers hebebn bijgedragen aan het DNA van de Moderne Mens, de gelijkenis is 99.5 %. Onder de Europeesche en Afrikaanse Populatie ontstaat een nieuwe soort genoot doormiddel van Inter-Breeding - Kruising.

De Species is vernoemd naar één van de eerste plaatsen waar de fossielen werden ontdekt in de 19e Eeuw. Ongeveer 12 kilometer ten Oosten van Düsseldorf, Duitsland in de Feldhover Cave gelegen op de Vallei Neander River Dussel's.

Neanderthaler Schedels werd voor het eerst gevonden in Engis Caves, France het gebied wat nu Belgie is sedert 1829. Zowel voor de type Specimen ontdekkingen in een Kalksteengroeve in de Neander Vallei van de Erkrath bij Düsseldorf in Augustus 1856, drie jaar voordat Charles Darwin's On The Origin of Species was gepubliceerd.

     Neanderthaler Schedel gevonden in Europe  Neanderthaler Schedel gevonden in Europe

Epigenetics

In April 2014 heeft men een eerste kijk in de Epigenetics van de Neanderthalers, deze werd bereikt met de publicatie van de volledige DNA Methylation van de Neanderthaler en de Denisovan. De gereconstructueerde DNA Methylation Map stond de Wetenschappers toe om de activiteit niveaus van Genen gedurende de Neanderthaler Genome te vergelijken met de Moderne Mens. Één van de belangrijkste bevindingen gericht op het onderdeel Morphology van Neanderthals. Gokhman heeft bevonden dat de veranderingen in de activiteit van het HOX Cluster of Genes echter veel van de Morfologische Verschillen tussen Neanderthalers en de Moderne Mens hebben, waaronder kortere Ledematen, Botten en Gebogen Houdingen hebben.

Vroegere artistieke reconstructies presenteerde Neanderthalers veelal als Beestachtige Wezens, met nadruk op de Ruwe Beharing en een Donkere Huidskleur. Meer recente reconstructies erkennen dat als gevolg van de Evolutie in de Europeese Afkomst in de Latitude van de Aarde (Wereldbol - Planeet). Er is reden genoeg om te geloven dat de Neanderthaler een Lichte Huidskleur heeft en Méér Gezichts Vermogen heeft dan de Moderne Mens. Archeologische bewijzen tonen aan, dat deze door Spraak en Tools Communniceren.

                                              Neanderthaler aan het werk

Moustrian Tools die in Europa zijn gevonden werden duidelijk gemaakt door Neanderthalers en dateren tussen de 600.000 en 40.000 BP. Sommige assemblages, namelijk die van Pech de l'Aze, inclusief uitzonderlijk kleine punten, deze zijn opgesteld volgens de Levallois Techniek, onder andere de Core Types, waardoor sommige onderzoekers suggereren dat deze Flakes profiteren van een grotere grijpkracht in handen van de Neanderthaler.

Mousterian Tools werden ook geproduceerd door de Moderne Mens. In de Levant bijvoorbeeld de geproduceerde assemblages door de Neanderthaler, deze zijn niet te onderscheiden van die  die door de Moderne Mens zijn gemaakt. Het kan een voorbeeld zijn van een acculturatie van de Neanderthalers door de Moderne Mens. In Europa verschijnt de éérste Mousterian Industrie 200.000 BP en de Moderne Mens van het Qafzeh type mens verschijnt in de Levant nog 100.000 jaar later.

Mogelijke varianten zijn Denticulate, Charentian (Ferrassie & Quina) genaamd aan de Charente Regio. Typisch zijn de Archeulean Tradition de MTA - Type A en Type B. De Industrie ging verder naast de New Chätelperronian Industry gedurende de 45.000 - 40.000 BP Periode.


Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Gezicht gymnastiek

Tegen rimpels is op een eenvoudige manier zelf iets te doen.

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Numerologie en geboortedag: 3, 12, 21 en 30

Geboren zijn op de 3e, 12e, 21e en de 30e van de maand

Lichtwerkers deel 1 - enkele basisideeen

Lichtwerkers: Met een nieuw spiritueel bewustzijn naar een nieuwe wereld

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

Voorlezen schept een band

Voorlezen wordt te weinig gedaan, we hebben het tegenwoordig veel drukker dan vroeger. Maar wist je dat voorlezen een goed moment van rust en regelmaat is. En dat het een goede band schept tussen ouders en kind.

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

De 3 soorten Joden

Informatie over 3 soorten Jode

DNA ontrafeld

De opbouw en structuur van DNA.

Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Echtscheiden en alimentatie

Dit artikel beschrijft waarom alimentatie moet worden betaalt en wat het precies inhoudt..

Mam, Pap...Ik ben homo!

In dit artikel vertel ik iets over de seksuele ontwikkeling van jongeren, homoseksualiteit, de coming out en waar u als ouders mee te maken kunt krijgen.

Een avond met een prostituee (escort meisje)meelopen.

Ze wist niet wat ze zag, al die koppen voor het raam. Wat een eitje, dat karweitje haha.

Ontwikkeling baby vijf maanden

ontwikkeling van een baby van vijf maanden

Narcistische stoornis

Hoe herken je iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Doelgroep tienermoeders

Tienermoeder in de huidige maatschappij

Ontwikkeling baby eerste maand

Hoe ontwikkelt een baby zich in de eerste maand?

De verplichtingen van de Islam

Informatie over de verplichtingen van de Islam

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.

Op en top Hiphop

Dit artikel beschrijft de jeugdcultuur Hiphop

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Evolutie van de Mens

Een onderzoek naar de evolutie van de Mens

De sociale emotionele ontwikkeling van kind naar volwassen persoon

hoe een kind zich sociaal ontwikkelt