De Travestiet


Publicatie datum:

Travestiet is een persoon die Mannelijk is bij geboorte en een Vrouweijke Gender Identiteit heeft.

Gesponsorde koppelingen

Gender Identiteit is iemands persoonlijke ervaring van de Eigen Sekse. De vershillende societies hebben een set van Gender Categories die kunnen dienen als Basis Voor De Formatie van een Persoon zijn Social Ident in relatie aan andere members van die specifieke society. In de meeste society is er een fundamenteel onderscheid tussen Mannen en Attributen toegewezen aan Mannen én Vrouwen. Een Gender Binair in welk de meeste mensen zich aan hechten en welk conform dwingt om de idealen te zijn van Mannelijkheid en Vrouwelijkheid in alle aspecten van Sekse en Gender, Biologisch Geslacht, Gender Identiteit en Gender Expressie.

De Travestiet

Bepaalde Societies hebben Derde Gender - Third Gender Categories, maar deze zien hunzelf niet altijd op deze manier. Een meerderheid van de Trans Social Movements en Activisme neigen om de Travesti te erkennen als zowel een mogelijke Gender Identiteit en een mogelijke Socio Politieke Identifiër als Vrouw Zijn maar zijn aangewezen als Man Zijn bij geboorte. Degenen die kennen en erkennen zijn Niet Binaire Geslachten en hebben ook de neiging om Travesti als een mogelijke alles omvattende label voor alle aangewezen mannen bij geboorte van wie de geslachts identiteit Niet Mannelijk Dominant Is. Dit include deze wie in feite Gender Identities hebben als Bi-Gender, Gender-Fluid, A-Gender, Pan-Gender, Tri-Gender en anders. Ook als een Gender waarin men kan Fluctueren - Schommelen in de richting van In Iemands Geslachts Vloeibaarheid.

Travestis Feminine Gender Expression includeerd typies Feminine Dress - Vrouwelijke Kleding, Taal Gebruik en Sociale Rollen. Travestis kunnen hun lichamen modificeren met Industriële Siliconen Injecties, Borst Implantaten of Oestrogeen en of Progestron Hormoon Therapie. Er is een Twee-Deling tussen Travesti en Trans-Seksueel, waarbij de eerste groep géén operatie wil om de genetaliën te wijzigen, terwijl de tweede groep dit wél doet. Toch worden de opvattingen tussen deze twee verschillende groepen Travesti  betwist, omdat hierbij de Persoonlijke Identiteit vervalt van de vele Travestis en Trans-Vrouwen, deze is niet gelijk. Het meten van een Valid Identity - Geldige Identiteit wordt bepaald door iemands mate van Dysphoria en Body Modification liever dan Zelf Identificatie.

Travestis kan zich identificeren op grond van seksuele geaardheid met inbegrip van lesbische geaardheid als identiteit. Onder de aanname van dé Kenmerkende Eigenschap van dé Identiteit die ofwel hun geslacht aangewezen bij de geboorte of hun vrouwelijke sociaal psychologische identiteit aanneemt. In toenemende mate wordt aanbevolen voor mensen die de behandeling Travestis aangaan, dit onder dezelfde taal te behandelen, om het overbrengen van de Vrouwelijke Identiteit de CIS en Trans Alike vast te stellen. Non-Hetero Travestis kunnen zich identificeren als ofwel Femme - Sapathilha of gewoon Femme, Butch - Machorra, Cominhoneira of gewoon Butch, of geen van beide. Recente Rapportages zijn mogelijk aannstootgevend en zéér persoonlijk.

Dit voegt toe aan de toenemende Trans In-Satisfaction - Ontevredenheid met het verhaal van Pathologization van de Algemene True TransSexual Assosiated Gender Identity Disorder / Gender Dysphoria als een Mental Illnes - Geestes Ziekte, versus Transvestic Fetishism als een Paraphilia in het zogenaamde, waarvoor géén Medische Interventie bestaat doormiddel van Hormoon Therapie en Body Modification. De noodzaak bestaat voor een dergelijke diagnose om legaal wijzigingen in iemands lichaam of juridische identiteit markers of medisch te worden aangboden aan de Government voor Sponsership. Er wordt vaak gezegd dat de Harry Benjamin Stijl de Standaard Norm is voor Ideale Sex Transition - Overgang.

                                  

Dual Role Trvestism is de Formele Diagnose die gebruikt wordt door Psychologen en Artsen aan mensen die kleding dragen van het andere geslacht, dit om tijdelijk te ervaren hoe het is om de andere sexe te zijn. Deze beschikken niet over een seksueel motief of zouden een geslachts veranderings chirurgie wilen hebben. De International Classification of Diseases ICD-10 is een lijst die drie diagnostische criteria heeft voor de Dual-Rol Travestiee - F64.1

 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Lachen met open mond wordt meer gewaardeerd.

Als mensen met hun open mond lachen,krijgen ze meer positieve reacties dan dat ze de lippen stijf op elkaar houden.

Wildlife en het gewone leven

Een leven vol passies en keuzes

Tips voor een betere conditie en een gezondere levensstijl

Praktische tips om je conditie en je levensstijl te verbeteren. Een betere gezondheid is een betere kwaliteit van leven!

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Neanderthalers: Bruut en dom?

Neanderthalers staan bekend om hun robuuste, potige bouw en hun manier van overleven in het ijzige klimaat van het prehistorische Europa en delen van Azië. Velen denken dat het slechts domme, brute mensen waren die alleen maar goed waren in het bejagen van de zoogdieren, maar dit was beslist niet zo!

Numerologie en geboortedag: 3, 12, 21 en 30

Geboren zijn op de 3e, 12e, 21e en de 30e van de maand

De voordelen van flesvoeding

Borstvoeding wordt aanbevolen, maar flesvoeding heeft ook voordelen.

Tips voor een goede relatie

Om op te bouwen of te herbouwen.

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.

Bijgeloof

Herkomst van bijgeloof. De belangrijkste bijgelovige symbolen toegelicht.

Kanker, maar dan chronisch...

Ook met kanker kan het leven nog mooi zijn. In mijn geval dan...

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Hoe zorgt het lichaam ervoor dat er meerdere spermacellen een eicel binnendringen?

Kunnen meerdere spermacellen tegelijk een eicel binnendringen? Zo ja, wat gebeurt er dan? Welke mechanismen voorkomen dat er meer dan één spermacel naar binnen gaat?

Westerse astrologie: Maagd

Maagd als sterrenbeeld

Hoe om te gaan met een kind met ODD

In dit artikel gaan we in op de gedragsstoornis ODD en hoe om te gaan met kinderen met ODD

Sterrenbeelden.

Wat is een sterrenbeeld en welke zijn er?

Sterrenbeeld: Waterman

Beschrijving van het sterrenbeeld Waterman.

Een Mirena spiraal voor jonge vrouwen

Maanden achtereen heb ik het Internet afgezocht naar de ervaringen van jongen vrouwen die een Mirena spiraal lieten inbrengen. Er was echter weinig informatie te vinden en aangezien ik de behandeling eenmaal heb gehad, wil ik hier graag meer over vertellen.

Dynamiet

Een explosief goedje dat je vast wel kent. Dynamiet! Uitgevonden door Alfred Nobel en één van de bekendste explosieven.

De versierkunstenaar

Het leven van een versierkunstenaar.

Wat is het geheugen nou precies?

Waarom is het geheugen nou zo belangrijk? En hoe zit het geheugen precies in elkaar? Deze serie artikelen gaan daar proberen antwoord op te geven.

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

Praten

Praten doe je met je mond, maar betrek je hart erbij. Dan zul je echt wijs zijn.

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!