De Travestiet


Publicatie datum:

Travestiet is een persoon die Mannelijk is bij geboorte en een Vrouweijke Gender Identiteit heeft.

Gesponsorde koppelingen

Gender Identiteit is iemands persoonlijke ervaring van de Eigen Sekse. De vershillende societies hebben een set van Gender Categories die kunnen dienen als Basis Voor De Formatie van een Persoon zijn Social Ident in relatie aan andere members van die specifieke society. In de meeste society is er een fundamenteel onderscheid tussen Mannen en Attributen toegewezen aan Mannen én Vrouwen. Een Gender Binair in welk de meeste mensen zich aan hechten en welk conform dwingt om de idealen te zijn van Mannelijkheid en Vrouwelijkheid in alle aspecten van Sekse en Gender, Biologisch Geslacht, Gender Identiteit en Gender Expressie.

De Travestiet

Bepaalde Societies hebben Derde Gender - Third Gender Categories, maar deze zien hunzelf niet altijd op deze manier. Een meerderheid van de Trans Social Movements en Activisme neigen om de Travesti te erkennen als zowel een mogelijke Gender Identiteit en een mogelijke Socio Politieke Identifiër als Vrouw Zijn maar zijn aangewezen als Man Zijn bij geboorte. Degenen die kennen en erkennen zijn Niet Binaire Geslachten en hebben ook de neiging om Travesti als een mogelijke alles omvattende label voor alle aangewezen mannen bij geboorte van wie de geslachts identiteit Niet Mannelijk Dominant Is. Dit include deze wie in feite Gender Identities hebben als Bi-Gender, Gender-Fluid, A-Gender, Pan-Gender, Tri-Gender en anders. Ook als een Gender waarin men kan Fluctueren - Schommelen in de richting van In Iemands Geslachts Vloeibaarheid.

Travestis Feminine Gender Expression includeerd typies Feminine Dress - Vrouwelijke Kleding, Taal Gebruik en Sociale Rollen. Travestis kunnen hun lichamen modificeren met Industriële Siliconen Injecties, Borst Implantaten of Oestrogeen en of Progestron Hormoon Therapie. Er is een Twee-Deling tussen Travesti en Trans-Seksueel, waarbij de eerste groep géén operatie wil om de genetaliën te wijzigen, terwijl de tweede groep dit wél doet. Toch worden de opvattingen tussen deze twee verschillende groepen Travesti  betwist, omdat hierbij de Persoonlijke Identiteit vervalt van de vele Travestis en Trans-Vrouwen, deze is niet gelijk. Het meten van een Valid Identity - Geldige Identiteit wordt bepaald door iemands mate van Dysphoria en Body Modification liever dan Zelf Identificatie.

Travestis kan zich identificeren op grond van seksuele geaardheid met inbegrip van lesbische geaardheid als identiteit. Onder de aanname van dé Kenmerkende Eigenschap van dé Identiteit die ofwel hun geslacht aangewezen bij de geboorte of hun vrouwelijke sociaal psychologische identiteit aanneemt. In toenemende mate wordt aanbevolen voor mensen die de behandeling Travestis aangaan, dit onder dezelfde taal te behandelen, om het overbrengen van de Vrouwelijke Identiteit de CIS en Trans Alike vast te stellen. Non-Hetero Travestis kunnen zich identificeren als ofwel Femme - Sapathilha of gewoon Femme, Butch - Machorra, Cominhoneira of gewoon Butch, of geen van beide. Recente Rapportages zijn mogelijk aannstootgevend en zéér persoonlijk.

Dit voegt toe aan de toenemende Trans In-Satisfaction - Ontevredenheid met het verhaal van Pathologization van de Algemene True TransSexual Assosiated Gender Identity Disorder / Gender Dysphoria als een Mental Illnes - Geestes Ziekte, versus Transvestic Fetishism als een Paraphilia in het zogenaamde, waarvoor géén Medische Interventie bestaat doormiddel van Hormoon Therapie en Body Modification. De noodzaak bestaat voor een dergelijke diagnose om legaal wijzigingen in iemands lichaam of juridische identiteit markers of medisch te worden aangboden aan de Government voor Sponsership. Er wordt vaak gezegd dat de Harry Benjamin Stijl de Standaard Norm is voor Ideale Sex Transition - Overgang.

                                  

Dual Role Trvestism is de Formele Diagnose die gebruikt wordt door Psychologen en Artsen aan mensen die kleding dragen van het andere geslacht, dit om tijdelijk te ervaren hoe het is om de andere sexe te zijn. Deze beschikken niet over een seksueel motief of zouden een geslachts veranderings chirurgie wilen hebben. De International Classification of Diseases ICD-10 is een lijst die drie diagnostische criteria heeft voor de Dual-Rol Travestiee - F64.1

 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Bouwstenen van de astrologie

Bouwstenen van de astrologie; astrologie voor beginners.

Een relatie aangaan is makkelijker dan er één onderhouden.

Na wat spannende afspraakjes met je nieuwe partner, begint de echte uitdaging. Enkele aanwijzingen voor een kans op slagen.

Slecht nieuws? Doe er wat aan!

Hoe ik met de wet van Murphy geconfronteerd werd.

De trappisten

Het ontstaan van de monniken die uw trappist, die u op een zomerse namiddag op en gezellig terrasje zit te drinken, hebben gebrouwen.

The LDS Church informeel benoemd The Mormon Church

The Church of Jesus Christ, The Latter Day Saint Movement or The United Order

Eerste stapjes -waar blijven die?

de eerste stapjes van uw baby z

Stoppen met roken

In dit artikel lees je wat de gevolgen van roken zijn en waar je hulp kan vinden.

Chinees Nieuwjaar

Chinees Nieuwjaar duurt 15 dagen en wordt door de Chinezen gevierd van de eerste tot de vijftiende dag van de eerste maand op de chinese kalendar.

Stijlvolle herenhorloges voor elk budget

Voor ieder budgeet bestaat er een goed horlogemerk

De eeuwige taal

Door Alle eeuwen heen zijn kinderversjes, sprookjes en legenden middelen geweest om de essentiële levenslessen in het hart van onze kinderen in te planten in te planten.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Ik ga uitleggen hoe je je ex eindelijk terug kunt krijgen.

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!

Kanker, maar dan chronisch...

Ook met kanker kan het leven nog mooi zijn. In mijn geval dan...

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

Als je vastloopt in je gedachten,gevoel en gedrag: Schema therapie

De werking van schematherapie

Op slag verliefd worden overkomt je maar hoe kun je verliefd blijven (deel 2)

Verliefd wordt je op het eerste gezicht, helaas gaat die eerste verliefdheid altijd voorbij, hoe kan je dan verliefd blijven.

Op zoek naar romantiek?

Enkele tips om gegarandeerd tot romantiek te komen!

Tweetaligheid lijkt Alzheimer te vertragen

De ziekte van Alzheimer lijkt later op te treden bij mensen die zich in twee talen kunnen uitten.

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

Oud en Nieuw: tradities

Een artikel over de tradities met oud en nieuw.

10 gratis tips voor valentijnsdag

10 gratis tips voor Valentijnsdag om je partner mee te verassen

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Woordspelingen: Wat zijn het precies?

Woordspelingen hebben vaak een komisch effect. Tenminste dat is de bedoeling want sommige zetten je echt aan het denken...

Je huis opdelen in area's voor beter overzicht in je schoonmaakwerkzaamheden

een plan om je huis in minder tijd opgeruimder te houden