Numerologie en geboortedag: 3, 12, 21 en 30


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 3e, 12e, 21e en de 30e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 3 staat voor iemand als een levensgenieter en heeft een goed humor. Eigenschappen zijn gezellig, vriendelijk, rusteloos en optimistisch. Dit is gerelaterd aan zaken als expressie, verwoording, socialisatie, de kunst en het genieten voor het leven. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de derde, twaalfde, 21e en de 30e van de maand.

Geboortedag: 3e

Geboren zijn op de derde dag van de maand zal waarschijnlijk een beetje meer vitaliteit aan jouw leven toevoegen. Hiermee kun je snel herstellen van lichamelijke en geestelijke tegenslagen. Je hebt een hoogontwikkeld creatief talent. In zijn hart is hij een echte artiest. Jij kunt uitblinken op het gebied van kunst: schriftelijk, visueel, of op het poduim. Als jj niet professioneel bij betrokken bent op één van deze gebieden, zou je dat kunnen beschouwen als jouw hobby. Jij bent fantasierijk, slim, en kan uitstekend babbelen. Jij bezit veel enthousiasme. Anderen vinden jou inspirerend en charmant. Jij bent hartelijk en liefhebbend. Jij bezit ook heel wat charisma. Je kunt snel humeurig worden en hebt veel emotionele ups and downs. Jij hebt een goed gevoel voor harmonie en kunst in alles wat je doet. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties. Houd uw prioriteiten op lange termijn in perspectief.

 

Geboortedag: 12e

Je bezit een hoge graad van artistieke talent dat in vrijwel alles te voorschijn komt, in jouw huis, jouw kookkunst, de manier waarop jij je uitdrukt, en om welke artistieke inspanning dan ook die je begaat. Jij bent fantasierijk en slim. Jij kunt een feest gezellig houden, mensen vermaken met verhalen, grappen, of met gevatte opmerkingen. Jij hebt een overvloed van vitaliteit. Je bent vooral begaafd in de mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Jij hebt heel wat enthousiasme en kan een uitstekende verkoper zijn. Je kunt het beste uit een bepaalde situatie maken en bent gemakkelijk tevreden. Je bent emotioneel, vriendschappelijk, gezellig, en hartelijk. Jij kunt ook humeurig, depressief en soms zelfmedelijdend zijn. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties en probeer jouw prioriteiten in perspectief te houden. De sleutels tot uw succes zijn verplichting en discipline. Jij moet leren om uw aanzienlijke creativiteit op een bepaald gebied te concentreren.

 

Geboortedag: 21e

Jij bent hoogst creatief met een sterke wil om te slagen.Jij hebt een sociale gift. Jij kunt goed omgaan met anderen en kunt genieten met allerlei mensen om je heen. Je bezit veel verbeeldingskracht. Het openbaart zich in alles wat je uitvoert, bij het gesprek voeren tot aan jouw meest gewaardeerde projecten. Zowel je geest als je lichaam stralen levendigheid uit. Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden. U bent inspirerend en enthousiast. Jouw uitdaging is jouw energie op een specifiek gebied te richten. Je moet jouw talenten ontwikkelen om iets groots uit het leven te halen. Anders kun jij je charme en verstand gemakkelijk laten voor een opmerkelijke werk waarbij jouw talenten worden verspild. Pas op dat je soms niet te nerveus of bezorgd wordt om gewone dingen. In het liefdesgebied kun je hartstochtelijk zijn.

 

Geboortedag: 30e

Geboren zijn op de 30ste dag van de maand laat zien dat individuele zelfuitdrukking noodzakkelijk is voor jouw geluk. Je kunt goed omgaan met woorden als jij jezelf uitdrukt, zeker op een manier die duidelijk en begrijpelijk is. Je hebt een goede kans op succes op gebieden die vaardigheid met woorden vereisen. Je kunt in jouw presentatie zeer dramatisch zijn en je kunt een goede acteur of iemand die een ander goed kan imiteren. Je hebt een levendige verbeelding die jou helpt om een goede schrijver of een verteller te worden. Je staat sterk met je mening en hebt de neiging vaak te denken dat je ook gelijk hebt. Je kunt jouw talent door te veel te socialiseren verspillen. Probeer gefocust en gedisciplineerd te blijven. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties. Houd uw prioriteiten op lange termijn in perspectief.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Grenzen stellen bij kinderen

Als ouders het gedrag van kinderen vervelend vinden, moeten ze grenzen stellen.

Het Veld - De zoektocht naar de geheime kracht van het universum ; Lynne McTaggart (recensie)

Recensie van : Het veld - Lynne McTaggart

Nostalgie of heimwee?

Een ansicht en herinneringen!

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.

Bouwstenen van de astrologie

Bouwstenen van de astrologie; astrologie voor beginners.

Sterrenbeelden.

Wat is een sterrenbeeld en welke zijn er?

Vergeven

Wat is vergeving en hoe kun je iemand vergeven?

Hoe je stress in je leven kunt verminderen

Tips om stress in je leven te verminderen.

Positieve Stimulans

Mensen kunnen tot iets moois in staat zijn als ze maar goed worden gestimuleerd. Gebeurt dat voor iets negatiefs dan kan zo iemand in een negatieve spiraal terecht komen

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Hoe maak je je vriendin of vrouw blij op Valentijnsdag?

Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde te laten blijken dat je van haar houdt.

Lachen met open mond wordt meer gewaardeerd.

Als mensen met hun open mond lachen,krijgen ze meer positieve reacties dan dat ze de lippen stijf op elkaar houden.

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

Brain4Use

Betoog ondermaatse wetenschappelijke onderbouwing jeugdinterventieprogramma Brains 4 Use

Op en top Hiphop

Dit artikel beschrijft de jeugdcultuur Hiphop

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

Je verjaardag vieren

feest vieren

Hoe kijken buitenlanders naar Nederland ?

Het is interessant af en toe te ervaren hoe ze in het buitenland naar nederland(ers) kijken. Een impressie vind je in dit artikel

Handleeskunde

Kun je aan je handen zien wanneer je laatste uur slaat? Of je binnenkort een nieuwe liefde vindt? Of je rijk wordt?

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.

Westerse astrologie: Waterman

Waterman als jouw sterrenbeeld

Eetproblemen bij kinderen

Opvoeden in de nieuwe tijd

Trap en traplopen

Veiligheid bij trap en traplopen

Hoe kan ik zien dat iemand verliefd op mij is?

Dat kan natuurlijk nog best een lastige vraag zijn. Wanneer kunt u nu zien en weten dat iemand verliefd op u is?