Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 7 staat voor iemand die diep (na)denkt. Eigenschappen zijn wijs, intuïtief en introspectief. Dit is gerelateerd aan zaken als analyse, begrip, kennis, zelfbewustwording, studie en meditatie. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de zevende, zestiende en de 25e van de maand.

Geboortedag: 7e

Je bezit een hoogontwikkelde gedachtegang. Je bent filosofisch en spiritueel georiënteerd. Je kunt en zou zich moeten specialiseren op een specifiek gebied om volledig gebruik van jouw capaciteiten en jouw intellectuele talenten te kunnen maken. Je hebt de neiging om je relaties op een analytische en rationele manier te benaderen. Emotionele mensen worden soms gezien als onvolwasssen of onvoorspelbaar. Je hebt een uitstekende intuïtie. Je zou kunnen mediteren om jouw intuïtieve talenten te ontwikkelen. Jij hebt de voorkeur om alleen te gaan werken en je eigen tempo te bepalen. Je kunt een project tot een goed einde brengen zodra het begonnen is. Je bent geïnteresseerd in de wetenschappelijke, technische en metafysische aspecten van het leven. Je bent zeer gevoelig en voelt diep, alleen je deelt jouw gevoelens niet goed mee en je uit ze ook niet makkelijk. Je houdt van een tijdje alleen te zijn maar je moet voorzichtig zijn niet te teruggetrokken te worden. Je kunt soms koppig en eigenwijs zijn. Je moet een evenwicht zien te vinden tussen je analytische aard en je emotionele aspecten.

 

Geboortedag: 16e

Je hebt een overweldigende interesse in de filosofische en metafysische aspecten van het leven. Je hebt een goede analytische verstand en je hebt ook een uitstekende concentratievermogen. Onderzoek de onderwerpen waar je geïnteresseerd in bent en je kunt je dan daarin verdiepen. Valkuilen zijn dat je soms afstandelijk, kritisch, dromerig en onpraktisch wordt. Je hebt een uitstekende intuïtie.Vertrouw op jouw intuïtie en gebruik het als gids in het leven. Op elk moment moet je echter praktisch zijn bij het toepassen van je inzichten. Vind concrete middelen om jezelf uit te drukken. Pas op dat je soms niet te dogmatisch wordt en dat je nog altijd moet openstaan om de dingen om je heen. Je hebt de voorkeur om alleen te werk te gaan dan met een groep. Probeer altijd vetrouwen in jezelf te hebben. Je bent heel gevoelig en dingen kunnen jou soms diep raken. Mediteren is goed maar je moet niet te teruggetrokken worden.

 

Geboortedag: 25e

Je bezit een rationele verstand en een scherp inzicht. Je bent logisch en intellectueel in jouw benadering van het leven. Tegelijkertijd heb je een goede intuïtie en als je daarnaar goed kunt luisteren, zal dat jouw leven leiden. Je bent capabel om kwesties grondig te onderzoeken. Je bent geïnteresseerd in vakgebieden als wetenschap, onderwijs, filosofie, metafysica en psychologie. Jouw uitdaging in het leven is terwijl jij jouw analytische verstand gebruikt om kwesties in je je leven te analyseren, moet je de emotionele aspecten daarvan niet vergeten. Als er hiermee een disbalans is, kun je afstandelijk, perfectionistisch, inflexibel, kritisch en cynisch worden. Je hebt de voorkeur om alleen te werken en je eigen tempo te bepalen. Je bent wel gevoelig maar je uit je gevoelens niet gemakkelijk. In vriendschappen ben je voorzichtig en gereserveerd.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Adoptie: de procedure

Hoe ziet een adoptieprocedure er globaal uit? Welke stappen moet je volgen om een kind te kunnen adopteren?

Het korte termijn geheugen

Wat is nou precies het korte termijn geheugen? In een serie van artikelen ga ik dieper in op het geheugen.

gratis condooms, gratis rubberen preservatieven

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Existentialisme en verantwoordelijkheid

Het existentialisme is een filosofie die over de verantwoordelijkheid van de mens gaat.

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Privacy

onze privacy in gevaar

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Oud en Nieuw: tradities

Een artikel over de tradities met oud en nieuw.

Afleren van duimen

Het afleren van duimen is meestal lastig omdat kinderen zich er amper bewust van zijn dat ze het doen Wie strijd hierover wilt voorkomen, geeft zijn duimende of vingerzuigende baby al vroeg een fopspeen.

Hoe ontwikkelt je baby zich van maand 0 tot en met 12?

Een beschrijving van je baby's eerste levensjaar, van maand tot maand.

De eeuwige taal

Door Alle eeuwen heen zijn kinderversjes, sprookjes en legenden middelen geweest om de essentiële levenslessen in het hart van onze kinderen in te planten in te planten.

Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Sterrenbeeld: Stier

Beschrijving van het sterrenbeeld Stier.

Soorten opvoeding

Welke opvoedstijlen bestaan er en welke heb jij gehad?

De Bijbel

Wat is de Bijbel en uit welke boeken bestaat de Bijbel

Kinderen en fantaseren

Fantaseert je kind erop los? Of voert hij hele gesprekken met een onzichtbare vriendje? Geniet ervan! Fantaseren hoort erbij. Het is zelfs een teken van intelligentie en creativiteit.

Vrienden op nummer 1

Zijn vrienden de oorzaak van het gedrag van jou zoon of dochter? Lees dit artikel en kom erachter!

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

Hoe je stress in je leven kunt verminderen

Tips om stress in je leven te verminderen.

Sterrenbeeld: Vissen

Beschrijving van het sterrenbeeld Vissen.

Wat te doen na je pensioen?

Hier lees je leuke tips voor activiteiten na je pensioen.

Kanker, maar dan chronisch...

Ook met kanker kan het leven nog mooi zijn. In mijn geval dan...

Neanderthal in Evolutionary Anthropology

19de Eeuw : De eerste Fossiel werd ontdekt 12 kilometer van Düsseldorf, Duitsland

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

Waarom doen jonge mannen zulke domme dingen?

Soms staat de tijd even stil en vraag je je af, waarom?