Numerologie en geboortedag: 1, 10, 19 en 28


Publicatie datum:

De betekenis van de getallen 1, 10, 19 en 28 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Numerologie is al eeuwenlang een deel van onze wereld. Hiermee worden algemene karakteristieken van een persoon in verband gebracht met allerlei getallen. De geboortedag is ook zo'n voorbeeld. Er worden eigenschappen aan elke geboortedag toegekend. Hieronder staan de eigenschappen van iemand die geboren is op de eerste, tiende, negentiende en de 28ste van de maand.

Geboortedag: 1

Het getal 1 wordt gerelateerd aan zaken als initiatieven nemen, pioneersethiek, leiderschap, zelfstandigheid en individualisme. Iemand die geboren is op de eerste dag van de maand bezit veel uitvoerende capaciteit en leidinggevende kwaliteiten. Ze hebben veel ambitie en heeft veel drive voor succes. Ze worden snel teleurgesteld door routine. Ze zijn creatief en ze hebben ook veel wilskracht en zelfvertrouwen en heeft een originele beandering op dingen. Ze zijn over het algemeen open aan de ideeën van anderen maar u kunt uiterst koppig zijn zodra ze aan uw plannen helemaal gefocust staan. Vermijd luiheid en uitstel. Woede en frustratie kunnen zomaar gaan losbarsten en ze hebben de neiging om een kwestie af en toe te dwingen wanneer de dingen zich niet zo snel ontwikkelen als ze hadden gehoopt.

 

Geboortedag: 10

Iemand die geboren is op de tiende van de maand is ambitieus en verlangt naar zelfstandigheid. Ze bezitten ook leidinggevende kwaliteiten en een sterke drive voor succes. Uw levensles is vanuit uw eigen droom te leven en het waarmaken, dat wil zeggen de moed en het uithoudingsvermogen hebben om hindernissen te overwinnen en de onafhankelijkheid te hebben die u zo graag wilt. U bezit een scherpe mening en fijne analytische vaardigheden. U kunt verveeld raken en zelfs gedeprimeerd worden als u aan de kleinere details van het leven te strak verbonden bent. Om van de routine af te komen, zal het noodzakelijk zijn om voorzichtige risico's te nemen. U moet leren assertief te zijn. U bent loyaal, affectief en een toegewijde vriend. Door je creativiteit en toewijding kun je succesvol worden.

 

Geboortedag: 19

U bent een doorzetter en iemand die vecht voor zijn of haar onafhankelijkheid en kan een aanzienlijke frustratie verdragen om onafhankelijkheid te bereiken. Er is een centrale les in uw leven: om het verschil tussen de droom van onafhankelijkheid en de werkelijkheid van onderlinge afhankelijkheid te leren. Uw uitdaging is een bredere graad van perspectief op zichzelf en op anderen te bereiken. U kunt hoogst koppig zijn, wat van vrees afkomstig is. U bent ook hoogst ambitieus en hebt een sterke drive voor succes en macht. Hoewel u zelfverzekerd bent, houdt u om aangemoedigd te worden. U bent bereid om risico's te nemen om te krijgen wat u wenst. U bent affectief en bereid om voor anderen te offeren. U bent idealistisch maar als uw idealen ontbreken, kunt u bitter en negatief worden. U bent zeer gevoelig met veel emotionele ups and downs.

 

Geboortedag: 28

U bezit een gift voor leiding, maar het is het best aangewend door behulpzame inspanning. Uw middelen zijn over het algemeen zachte overtuiging, eerder dan openlijke vertoningen van macht. U bent idealistisch en onafhankelijk. U hebt een uitzonderlijk analytische en rationele mening. U bent een uitstekende planner met een talent voor het leiden en het beheren van groep mensen. U bent bereid om risico's te nemen. Zodra een project is begonnen, echter, laat het u aan een ander om het over te nemen. U bent een groot aanzet maar bent niet veel geinteresseerd in het gaande houden van een project. U kunt zeer koppig en rigide zijn zodra u geëngageerd bent aan een idee, iets meer dan u zou realiseren. u kunt gemakkelijk geïrriteerd en boos worden en kan woedeaanvallen hebben.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Het ontstaan van de sauna

Lees hier alles over de geschiedenis van de sauna

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Een relatie aangaan is makkelijker dan er één onderhouden.

Na wat spannende afspraakjes met je nieuwe partner, begint de echte uitdaging. Enkele aanwijzingen voor een kans op slagen.

Gezicht gymnastiek

Tegen rimpels is op een eenvoudige manier zelf iets te doen.

Je verjaardag vieren

feest vieren

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

Waarom doen jonge mannen zulke domme dingen?

Soms staat de tijd even stil en vraag je je af, waarom?

Domestic Violence

Huishoudelijk Geweld, Huwlijkse Mishandeling is een Legale Mishandeling binnen het Legale Huwlijk

Een rugzakje vol met verdriet

Jouw verleden, die voor meer verdriet zorgt dan je toegeeft.

Beoordelingsfouten

Hoe beoordelen wij als mensen anderen en situaties.

Sterrenbeeld: Steenbok

Beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok.

Carriere of thuisblijfmoeder?

Carriere of thuisblijfmoeder? waar dien je rekening mee te houden?

Is er een hiernamaals of is de dood het einde?

Iedere keer als er mensen in je directe omgeving overlijden stel je jezelf weer de vraag, “is er een hiernamaals of is de dood het einde?”

De Bijbel

Wat is de Bijbel en uit welke boeken bestaat de Bijbel

Sterrenbeeld: Maagd

Beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

Kaizen: Een japanse methode om in kleine stapjes grote veranderingen te kunnen maken

Kaizen is een van oorsprong japanse methode om in kleine stapjes je doel te bereiken

De Dictator

Tiran is in mindere mate autocraat waarbij Dictator niet titulair gebruikt wordt

Narcistische stoornis

Hoe herken je iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Lachen met open mond wordt meer gewaardeerd.

Als mensen met hun open mond lachen,krijgen ze meer positieve reacties dan dat ze de lippen stijf op elkaar houden.

ADD, ADHD, de verschillen, belemmeringen en uitdagingen

ADD kent vele belemmeringen en onbegrip maar biedt al dan niet met een omweg tevens kansen.

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Let op je privacy!

Ben jij je bewust van wat er met al jou gegevens gebeurd?

Oorzaak van crisis? CORRUPTIE!

Elke dag worden al die mensen bedrogen door de politiek, grote machtige organisaties en niet te vergeten de media en de samenwerking tussen boven genoemden.

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?