Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29


Publicatie datum:

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Het getal 2 staat voor een drang naar harmonie. Eigenschappen zijn zachtaardig, vredelievend en gevoelig. Dit is gerelateerd aan zaken als samenwerking, aanpassingsvermogen, attentie, partnerschap en bemiddeling. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de tweede, elfde, 20ste en de 29ste van de maand.

Geboortedag: 2e

Je bent zeer gevoelig, intuïtief, en diplomatiek. Je bent je bewust van jouw omgeving en kunt makkelijk worden beïnvloed. Je houdt van schoonheid en aandacht. Je gevoeligheid maakt jou hoogst emotioneel en kunt snel gekwetst worden. Je kunt lijden aan depressie en hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Jouw talenten liggen in persoonlijke relaties en diplomatieke vaardigheden. Je bent je scherp bewust van andermans meningen en kunt gewoonlijk aanpassen om vrede en harmonie met anderen tot stand te brengen. Je kunt ook artistieke en muzikale capaciteit hebben. Je bent warm en hartelijk en hebt hetzelfde van jouw goede vrienden en naasten nodig. Jij houdt van het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Jouw intuïtie geeft je de capaciteit om de behoeften van anderen aan te voelen. Jij bent goed met het voortzetten van een project en je bent aandachtig voor details. Je hebt harmonische en vreedzame omgeving nodig. Hoewel jij de eer niet krijgt die je verdient, ben je nog steeds onontbeerlijk op welke inspanning of moeilijkheid dan ook.

 

Geboortedag: 11e

Jij bent zeer idealistisch en bezit heel wat intuïtie. Jouw intuïtie is zo scherp, in feite, dat u een fijne adviseur en/of een healer zou kunnen worden. Je bent hoogst gevoelig, emotioneel, en reactief. Jij wordt gemakkelijk gekwetst van de kritiek van anderen, en je hebt de tijd nodig om dat te verwerken. Jij kunt zeer inspirerend zijn. Jouw intuïtie en gevoeligheid leiden jou naar filosofische en idealistische bezigheden. Je hebt de neiging om mensen te inspireren te laten transformeren. Je hebt ook heel wat leidingscapaciteit. Jouw leven betekent echter meer als een voorbeeld voor anderen eerder dan een aanhoudende leiding. Jij hebt heel wat toewijding. Zodra jij jouw mening op je doel plaatst, zul je je volledig daaraan richten. Je gevoeligheid, echter, maakt tot je leven af en toe een hobbelige rit. U bent zich hoogst bewust van wat anderen denken en of u geeft om het toe te laten of niet, de gedachten van anderen kunnen jou wel raken. Je bent meer een dromer dan een doener. Je verkent en lost voornamelijk je problemen op door je intuïtie. Je bent betrokken met de welzijn van de mensheid en wil van de wereld een goede plek maken om te leven.

 

Geboortedag: 20e

Jij bent sensitief en zeer ontvankelijk. Jij bezit bewustwording en kunt het gevoel van anderen goed waarnemen. Je wordt snel beïnvloed door je omgeving en door je emotionele aard kun je makkelijk de veranderende sferen in je omgeving oppikken. Hierdoor heb je een grote behoefte om uw eigen ‘kern' te ontwikkelen en te handhaven. Zodra je deze taak hebt verwezenlijkt, zal het leven handelbaarder en makkelijker worden. Je waardeert schoonheid, harmonie en liefde. Jij geeft veel genegenheid en heeft dat ook zelf nodig. Jij houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Jij bent een behulpzame partner en vindt niet leuk om alleen te zijn. Jouw talent ligt in jouw scherpe inzicht en jouw gewilligheid als adviseur. Je bent iemand die meer een project tot een goede kan brengen dan iemand die veel initiatieven neemt. U hebt de capaciteit om anderen aan uw standpunt te overreden door gebruik te maken van jouw zachtheid. Je moet voor jezelf opkomen wanneer het noodzakelijk is maar leer ook om stil te werk te gaan over uw zaken en je moet zelfverzekerd staan dat je vrijwel alles tot een goed einde kunt brengen.

 

Geboortedag: 29e

Jij bent hoogst intuïtief en creatief. Jij wordt zo gedreven door geestelijke bezigheden dat wat ongeacht wat jij in het dagelijkse leven doet, je dat met filosofische en spirituele belangen probeert te benaderen. Jij hebt een goed oordeel en een scherp inzicht maar deze komen niet uit logica of rationele gedachtes. Je zult eerder je leven leiden door inspiratie. Je moet je karakter dieper proberen te graven om tot zelfbewustwording te komen. Jouw hoogontwikkelde intuïtie maakt tot u een prachtige adviseur, een healer, of een gezondheidsvakman. Jij hebt een gift voor het inspireren van mensen. Vele mensen bewonderen jou zonder dat u dat zelf in de gaten hebt. U bent een ziener en anderen nemen uw wijsheid waar. Je kunt zeer emotioneel zijn, vaak ervaart u de extremen van geluk en droevigheid. Je wordt gewoonlijk te gemakkelijk gekwetst. Je wordt gemakkelijk gedeprimeerd en voelt het gebrek aan vertrouwen tijdens negatieve stemmingen. Ondanks jouw gevoeligheid bezit u leidingscapaciteiten. U hebt de capaciteit te overhalen en kunt vrij sterk zijn.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Westerse astrologie: Schorpioen

Schorpioen als sterrenbeeld

Wat kun je zelf tegen botontkalking doen?

Wat kun je doen om de kans op botontkalking te verkleinen?

Relaties en het spreken van de waarheid.

Hoewel het spreken van de waarheid in een relatie soms moeilijk is het altijd beter dan te liegen.

Reptieleneieren en babyaapjes

Wie zal er het eerste – ik – zeggen?

Handleeskunde

Kun je aan je handen zien wanneer je laatste uur slaat? Of je binnenkort een nieuwe liefde vindt? Of je rijk wordt?

Een avond met een prostituee (escort meisje)meelopen.

Ze wist niet wat ze zag, al die koppen voor het raam. Wat een eitje, dat karweitje haha.

gratis condooms, gratis rubberen preservatieven

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Hoe om te gaan met peuterpuberteit

Opvoeding van peuters in de peuterpuberteit

Westerse astrologie: Steenbok

Steenbok als jouw sterrenbeeld

Seksualiteit

het gedrag dat direct of indirect met de paring samenhangt

jong en zwanger.

je bent jong en onverwacht zwanger, wat moet je nu doen?

18 jaar en zwanger, hoe moet dat nu?

Je bent 18 jaar en zwanger. Hoe gaat dit met je opleiding? Geld? een huis? hoe vertel je het aan je ouders?

Vriendschap

Zoals in mijn vorige artikel is aangegeven, zijn er verschillende sociale vaardigheden nodig om een normale relatie met leeftijdsgenoten te ontwikkelen.

Datingprofielen vol onwaarheden

Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis datingsites op beoordeling, prijs en meer.

Marilyn Monroe

Historische celebrity's hebben soms broers of zussen, vaders en moeders die compleet anders deden dan zij.

Moeder in je eentje

Moeder zijn in je eentje

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Jef Geeraerts: van koloniaal ambtenaar tot Vlaamse schrijver

Lichtwerkers deel 1 - enkele basisideeen

Lichtwerkers: Met een nieuw spiritueel bewustzijn naar een nieuwe wereld

Je verjaardag vieren

feest vieren

Een manier om je liefste wensen te vervullen!

In dit artikel krijg je een goede manier aangereikt om je wensen en je verlangen uit te laten komen!

Hephaistos

Wie was de Griekse god Hephaistos en waar stond hij voor?

Hoe zorgt het lichaam ervoor dat er meerdere spermacellen een eicel binnendringen?

Kunnen meerdere spermacellen tegelijk een eicel binnendringen? Zo ja, wat gebeurt er dan? Welke mechanismen voorkomen dat er meer dan één spermacel naar binnen gaat?

ADD, ADHD, de verschillen, belemmeringen en uitdagingen

ADD kent vele belemmeringen en onbegrip maar biedt al dan niet met een omweg tevens kansen.

Welk cadeau geef je een voetbalfanaat?

Ideeën voor het geven van een cadeau aan iemand die van voetbal houdt.

Huiselijk geweld doorbreken

huiselijkgeweld doorbreken, en je leven weer oppakken