Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29


Publicatie datum:

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Het getal 2 staat voor een drang naar harmonie. Eigenschappen zijn zachtaardig, vredelievend en gevoelig. Dit is gerelateerd aan zaken als samenwerking, aanpassingsvermogen, attentie, partnerschap en bemiddeling. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de tweede, elfde, 20ste en de 29ste van de maand.

Geboortedag: 2e

Je bent zeer gevoelig, intuïtief, en diplomatiek. Je bent je bewust van jouw omgeving en kunt makkelijk worden beïnvloed. Je houdt van schoonheid en aandacht. Je gevoeligheid maakt jou hoogst emotioneel en kunt snel gekwetst worden. Je kunt lijden aan depressie en hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Jouw talenten liggen in persoonlijke relaties en diplomatieke vaardigheden. Je bent je scherp bewust van andermans meningen en kunt gewoonlijk aanpassen om vrede en harmonie met anderen tot stand te brengen. Je kunt ook artistieke en muzikale capaciteit hebben. Je bent warm en hartelijk en hebt hetzelfde van jouw goede vrienden en naasten nodig. Jij houdt van het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Jouw intuïtie geeft je de capaciteit om de behoeften van anderen aan te voelen. Jij bent goed met het voortzetten van een project en je bent aandachtig voor details. Je hebt harmonische en vreedzame omgeving nodig. Hoewel jij de eer niet krijgt die je verdient, ben je nog steeds onontbeerlijk op welke inspanning of moeilijkheid dan ook.

 

Geboortedag: 11e

Jij bent zeer idealistisch en bezit heel wat intuïtie. Jouw intuïtie is zo scherp, in feite, dat u een fijne adviseur en/of een healer zou kunnen worden. Je bent hoogst gevoelig, emotioneel, en reactief. Jij wordt gemakkelijk gekwetst van de kritiek van anderen, en je hebt de tijd nodig om dat te verwerken. Jij kunt zeer inspirerend zijn. Jouw intuïtie en gevoeligheid leiden jou naar filosofische en idealistische bezigheden. Je hebt de neiging om mensen te inspireren te laten transformeren. Je hebt ook heel wat leidingscapaciteit. Jouw leven betekent echter meer als een voorbeeld voor anderen eerder dan een aanhoudende leiding. Jij hebt heel wat toewijding. Zodra jij jouw mening op je doel plaatst, zul je je volledig daaraan richten. Je gevoeligheid, echter, maakt tot je leven af en toe een hobbelige rit. U bent zich hoogst bewust van wat anderen denken en of u geeft om het toe te laten of niet, de gedachten van anderen kunnen jou wel raken. Je bent meer een dromer dan een doener. Je verkent en lost voornamelijk je problemen op door je intuïtie. Je bent betrokken met de welzijn van de mensheid en wil van de wereld een goede plek maken om te leven.

 

Geboortedag: 20e

Jij bent sensitief en zeer ontvankelijk. Jij bezit bewustwording en kunt het gevoel van anderen goed waarnemen. Je wordt snel beïnvloed door je omgeving en door je emotionele aard kun je makkelijk de veranderende sferen in je omgeving oppikken. Hierdoor heb je een grote behoefte om uw eigen ‘kern' te ontwikkelen en te handhaven. Zodra je deze taak hebt verwezenlijkt, zal het leven handelbaarder en makkelijker worden. Je waardeert schoonheid, harmonie en liefde. Jij geeft veel genegenheid en heeft dat ook zelf nodig. Jij houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Jij bent een behulpzame partner en vindt niet leuk om alleen te zijn. Jouw talent ligt in jouw scherpe inzicht en jouw gewilligheid als adviseur. Je bent iemand die meer een project tot een goede kan brengen dan iemand die veel initiatieven neemt. U hebt de capaciteit om anderen aan uw standpunt te overreden door gebruik te maken van jouw zachtheid. Je moet voor jezelf opkomen wanneer het noodzakelijk is maar leer ook om stil te werk te gaan over uw zaken en je moet zelfverzekerd staan dat je vrijwel alles tot een goed einde kunt brengen.

 

Geboortedag: 29e

Jij bent hoogst intuïtief en creatief. Jij wordt zo gedreven door geestelijke bezigheden dat wat ongeacht wat jij in het dagelijkse leven doet, je dat met filosofische en spirituele belangen probeert te benaderen. Jij hebt een goed oordeel en een scherp inzicht maar deze komen niet uit logica of rationele gedachtes. Je zult eerder je leven leiden door inspiratie. Je moet je karakter dieper proberen te graven om tot zelfbewustwording te komen. Jouw hoogontwikkelde intuïtie maakt tot u een prachtige adviseur, een healer, of een gezondheidsvakman. Jij hebt een gift voor het inspireren van mensen. Vele mensen bewonderen jou zonder dat u dat zelf in de gaten hebt. U bent een ziener en anderen nemen uw wijsheid waar. Je kunt zeer emotioneel zijn, vaak ervaart u de extremen van geluk en droevigheid. Je wordt gewoonlijk te gemakkelijk gekwetst. Je wordt gemakkelijk gedeprimeerd en voelt het gebrek aan vertrouwen tijdens negatieve stemmingen. Ondanks jouw gevoeligheid bezit u leidingscapaciteiten. U hebt de capaciteit te overhalen en kunt vrij sterk zijn.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Ontwikkeling baby vijf maanden

ontwikkeling van een baby van vijf maanden

Huis kopen in Belgie, Ja, Nee?

Je wilt graag een huis kopen, is Belgie een goede optie? en waar moet je op letten?

Privacy

onze privacy in gevaar

6 goedkope moederdag ideeën

6 Moederdag cadeau ideeën om je moeder te verwennen met Moederdag

Veilig & slim op netwerksites

Twaalf tips om veilig en overzichtelijk op netwerksites te staan!

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Vrienden op nummer 1

Zijn vrienden de oorzaak van het gedrag van jou zoon of dochter? Lees dit artikel en kom erachter!

Mantelzorg

Functioneel gezondheidspatroon:mantelzorg

Verslaafd aan drugs

Hoe ontstaat een drugsverslaving? Dit artikel gaat daar dieper op in.

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

Je huis en de omgeving

Je huis en de omgeving

10 gratis tips voor valentijnsdag

10 gratis tips voor Valentijnsdag om je partner mee te verassen

Hoe kan ik zien dat iemand verliefd op mij is?

Dat kan natuurlijk nog best een lastige vraag zijn. Wanneer kunt u nu zien en weten dat iemand verliefd op u is?

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

De oorsprong van Valentijnsdag

Valentijnsdag is een geliefd feest van ons, maar hoe zijn wij op deze traditie gekomen?

Schulden

Schulden, en niet de juiste hulp

De geboortehoroscoop: een spiegel van je persoonlijkheid

Uitleg over de tekens van de dierenriem, planeten en aspecten

Het Veld - De zoektocht naar de geheime kracht van het universum ; Lynne McTaggart (recensie)

Recensie van : Het veld - Lynne McTaggart

Tweetaligheid lijkt Alzheimer te vertragen

De ziekte van Alzheimer lijkt later op te treden bij mensen die zich in twee talen kunnen uitten.

Wat kun je zelf tegen botontkalking doen?

Wat kun je doen om de kans op botontkalking te verkleinen?

Je verjaardag vieren

feest vieren

De beste coach ben je zelf : personal coaching aan de hand van het chakramodel.- Pam Comijs (recensie)

personal coaching aan de hand van het chakramodel

De voordelen van flesvoeding

Borstvoeding wordt aanbevolen, maar flesvoeding heeft ook voordelen.

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld