Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29


Publicatie datum:

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Het getal 2 staat voor een drang naar harmonie. Eigenschappen zijn zachtaardig, vredelievend en gevoelig. Dit is gerelateerd aan zaken als samenwerking, aanpassingsvermogen, attentie, partnerschap en bemiddeling. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de tweede, elfde, 20ste en de 29ste van de maand.

Geboortedag: 2e

Je bent zeer gevoelig, intuïtief, en diplomatiek. Je bent je bewust van jouw omgeving en kunt makkelijk worden beïnvloed. Je houdt van schoonheid en aandacht. Je gevoeligheid maakt jou hoogst emotioneel en kunt snel gekwetst worden. Je kunt lijden aan depressie en hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Jouw talenten liggen in persoonlijke relaties en diplomatieke vaardigheden. Je bent je scherp bewust van andermans meningen en kunt gewoonlijk aanpassen om vrede en harmonie met anderen tot stand te brengen. Je kunt ook artistieke en muzikale capaciteit hebben. Je bent warm en hartelijk en hebt hetzelfde van jouw goede vrienden en naasten nodig. Jij houdt van het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Jouw intuïtie geeft je de capaciteit om de behoeften van anderen aan te voelen. Jij bent goed met het voortzetten van een project en je bent aandachtig voor details. Je hebt harmonische en vreedzame omgeving nodig. Hoewel jij de eer niet krijgt die je verdient, ben je nog steeds onontbeerlijk op welke inspanning of moeilijkheid dan ook.

 

Geboortedag: 11e

Jij bent zeer idealistisch en bezit heel wat intuïtie. Jouw intuïtie is zo scherp, in feite, dat u een fijne adviseur en/of een healer zou kunnen worden. Je bent hoogst gevoelig, emotioneel, en reactief. Jij wordt gemakkelijk gekwetst van de kritiek van anderen, en je hebt de tijd nodig om dat te verwerken. Jij kunt zeer inspirerend zijn. Jouw intuïtie en gevoeligheid leiden jou naar filosofische en idealistische bezigheden. Je hebt de neiging om mensen te inspireren te laten transformeren. Je hebt ook heel wat leidingscapaciteit. Jouw leven betekent echter meer als een voorbeeld voor anderen eerder dan een aanhoudende leiding. Jij hebt heel wat toewijding. Zodra jij jouw mening op je doel plaatst, zul je je volledig daaraan richten. Je gevoeligheid, echter, maakt tot je leven af en toe een hobbelige rit. U bent zich hoogst bewust van wat anderen denken en of u geeft om het toe te laten of niet, de gedachten van anderen kunnen jou wel raken. Je bent meer een dromer dan een doener. Je verkent en lost voornamelijk je problemen op door je intuïtie. Je bent betrokken met de welzijn van de mensheid en wil van de wereld een goede plek maken om te leven.

 

Geboortedag: 20e

Jij bent sensitief en zeer ontvankelijk. Jij bezit bewustwording en kunt het gevoel van anderen goed waarnemen. Je wordt snel beïnvloed door je omgeving en door je emotionele aard kun je makkelijk de veranderende sferen in je omgeving oppikken. Hierdoor heb je een grote behoefte om uw eigen ‘kern' te ontwikkelen en te handhaven. Zodra je deze taak hebt verwezenlijkt, zal het leven handelbaarder en makkelijker worden. Je waardeert schoonheid, harmonie en liefde. Jij geeft veel genegenheid en heeft dat ook zelf nodig. Jij houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Jij bent een behulpzame partner en vindt niet leuk om alleen te zijn. Jouw talent ligt in jouw scherpe inzicht en jouw gewilligheid als adviseur. Je bent iemand die meer een project tot een goede kan brengen dan iemand die veel initiatieven neemt. U hebt de capaciteit om anderen aan uw standpunt te overreden door gebruik te maken van jouw zachtheid. Je moet voor jezelf opkomen wanneer het noodzakelijk is maar leer ook om stil te werk te gaan over uw zaken en je moet zelfverzekerd staan dat je vrijwel alles tot een goed einde kunt brengen.

 

Geboortedag: 29e

Jij bent hoogst intuïtief en creatief. Jij wordt zo gedreven door geestelijke bezigheden dat wat ongeacht wat jij in het dagelijkse leven doet, je dat met filosofische en spirituele belangen probeert te benaderen. Jij hebt een goed oordeel en een scherp inzicht maar deze komen niet uit logica of rationele gedachtes. Je zult eerder je leven leiden door inspiratie. Je moet je karakter dieper proberen te graven om tot zelfbewustwording te komen. Jouw hoogontwikkelde intuïtie maakt tot u een prachtige adviseur, een healer, of een gezondheidsvakman. Jij hebt een gift voor het inspireren van mensen. Vele mensen bewonderen jou zonder dat u dat zelf in de gaten hebt. U bent een ziener en anderen nemen uw wijsheid waar. Je kunt zeer emotioneel zijn, vaak ervaart u de extremen van geluk en droevigheid. Je wordt gewoonlijk te gemakkelijk gekwetst. Je wordt gemakkelijk gedeprimeerd en voelt het gebrek aan vertrouwen tijdens negatieve stemmingen. Ondanks jouw gevoeligheid bezit u leidingscapaciteiten. U hebt de capaciteit te overhalen en kunt vrij sterk zijn.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Inspiratie

Voor velen een mysterie, voor andere iets waar ze dagelijks toegang tot hebben: Inspiratie

Verstandig Zonnen

Tips voor een goede bescherming tegen de zon

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Veilig & slim op netwerksites

Twaalf tips om veilig en overzichtelijk op netwerksites te staan!

Positieve Stimulans

Mensen kunnen tot iets moois in staat zijn als ze maar goed worden gestimuleerd. Gebeurt dat voor iets negatiefs dan kan zo iemand in een negatieve spiraal terecht komen

Interpersoonlijke aantrekkingskracht

Interpersoonlijke aantrekkingskracht

De gevolgen van kindermishandeling

Wat is kindermishandeling en wat doet het met een kind?

18 jaar en zwanger, hoe moet dat nu?

Je bent 18 jaar en zwanger. Hoe gaat dit met je opleiding? Geld? een huis? hoe vertel je het aan je ouders?

Münchausen by Proxy

Informatief artikel over Munchausen by Proxy

Een goedkope sprookjesbruiloft

Een artikel over het besparen op je droombruiloft.

Wie zorgt voor je kinderen na je overlijden?

Geeft uitleg wie voor je kinderen zullen zorgen na je overlijden

Seksualiteit

het gedrag dat direct of indirect met de paring samenhangt

Sterrenbeeld: Waterman

Beschrijving van het sterrenbeeld Waterman.

Organiseer een top moederdag voor de kersverse moeder!

Je eerst kind is geboren en daarmee een nieuw gezin. Moederdag leent zich uitstekend om dat heugelijke feit te vieren. Plan een onvergetelijke dag voor de nieuwe moeder!

Mijn droomhuis in Frankrijk

Super goedkoop vakantiehuisje in Frankrijk, een droomhuis in Frankrijk, daar droom ik al jaren van.

Wat de meeste mensen niet weten over scheidingen

Een aantal feiten over scheidingen

Westerse astrologie: Ram

Het eerste sterrenbeeld in de westerse astrologie

Generatie NU

zelfwaarde, generatie nu, zelfbeeld, narcistisch

Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy

Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy en zijn geschiedenis over de eeuwen heen.

jong en zwanger.

je bent jong en onverwacht zwanger, wat moet je nu doen?

de Waterpijp als onderschatte boosdoener

Een beknopte samenvatting over de gevaren van de waterpijp

Numerologie en geboortedag: 8, 17 en 26

Geboren zijn op de 8e, 17e en 26e van de maand

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Antroposofie

Beknopte verslag over antroposofie