Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31


Publicatie datum:

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Het getal 4 staat voor iemand die hard werkt en iemand die oog heeft voor details. Eigenschappen zijn praktisch, betrouwbaar en behulpzaam. Dit is gerelateerd aan zaken als grondslag, orde, dienst, strijd tegen grenzen en een constante groei, Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de vierde, dertiende, 22e en de 31e van de maand.

Geboortedag: 4e

Je bent iemand die hard werkt en een nauwgezette persoon. Je bent nauwkeurig en neemt grote zorg in wat u doet. Jij bent principieel, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus en je bent ethisch. Je kunt trots en rechtschapen zijn maar je bent ook niet arrogant. Jij hebt medeleven voor mensen. Je hebt de neiging om in de aanwezigheid van een hindernis of persoonlijkheidsprobleem te volharden. Je houdt van jouw familie en je bent zelf een goede partner. Je bent echter niet te emotioneel en niet iemand die veel van zijn genegenheid laat zien. Je neigt soms om jouw affecties te onderdrukken. Je bent constant geconcentreerd op alle kwesties in jouw leven. Je bent ook zelf rationeel. Voor kwesties heb je een langzame maar een geduldige en een secure benadering. De mensen om je heen, vooral naasten en collega's, hebben vertrouwen op je. Jij kunt koppig en streng zijn. Je zou proberen flexibeler te werk te gaan. Je ervaart vaak frustraties en onderdrukking. Jij kunt ook af en toe tactloos zijn omdat je soms niet goed in contact bent met je emoties.

 

Geboortedag: 13e

Jij hebt veel liefde voor je familie, traditie, en gemeenschap. Je bent de basis van elke onderneming die je ondergaat, je doet je werk met toewijding en precisie. Je houdt van dingen die praktisch stevig staan. Toch bezit je een aanzienlijke hoeveelheid artistieke talent die soms concrete vormen kan aannemen. Jij bent een goede organisator en een manager met een oog voor detail. Je kunt hard, lang, en bewust werken. Zolang je goed voor jezelf zorgt, heb je een uitstekende concentratie. Je moet zorgvuldig zijn niet om aan het punt te komen dat je overwerkt raakt en dat je hierdoor van het leven niet volop kan genieten. Jouw uitdaging is er het beste uit te halen wat je op het ogenblik doet. Je moet vertrouwen en gewilligheid hebben om gefocust te staan op het werk die je verricht. Als je dat voor jezelf niet doet, kun je doelloos van baan tot baan en relatie tot relatie wisselen. Probeer veel gebruik te maken van jouw doorzettingsvermogen en toewijding. Je kunt soms koppig en rigide zijn, weigerend om nieuwe en creatieve ideeën toe te staan door je stevige aanhankelijkheid aan jouw gevestigde gedachtegangen. De sleutels tot jouw succes zijn jouw bereidheid om orde te handhaven en discipline in jouw leven en er van alles het beste van te maken.

 

Geboortedag: 22e

Je hebt een groot potentieel als leider, organisator, of als een steun voor een instelling of een zaak. Je bezit veel sterkte maar omgekeerd kun je bang zijn van de uitvoerbaarheid van je ambities. Je denkt soms dat jij je dromen nooit waar te maken zijn. Je kunt dan soms weigerend tegenover je ambities staan. Dit kan tot enorme teleurstelling resulteren wanneer jij je droom offert door de vrees voor mislukking. Jouw uitdaging is bereid te zijn om met kleine stappen te beginnen en praktische maatregelen te treffen naar het vergroten van die stappen tot zijn volledige omvang. Jij hebt een gift voor het zien van zowel de details van een plan en hoe het zou gaan uitpakken. Je bent ordelijk en geduldig. Jij kunt een probleem methodisch en systematisch benaderen. Jouw oplossingen kunnen soms uniek zijn. Je bezit ook veel innerlijke kracht. Omgekeerd kunt je zenuwachtig zijn door jouw twijfels en je probeert ze dan ook goed te verbergen. Je hebt veel potentieel om succesvol te zijn als je veel op je intuitie en perceptie vertrouwt.

 

Geboortedag: 31e

Iemand die geboren is op de 31e van de maand stelt voor dat jij een goede organisator, een manager en een energieke en betrouwbare werknemer bent en iemand die eigenschappen heeft om succesvol te zijn op het bedrijfsleven. Je moet vertrouwen en gewilligheid hebben om gefocust te staan op het werk die je verricht. Serieus en oprecht, je hebt het geduld en de toewijding om veel te verwezenlijken. Jouw benadering kan origineel zijn maar je kunt soms koppig en rigide zijn. De gevoeligheid kan aanwezig zijn maar het gevoel zullen waarschijnlijk worden onderdrukt. Je bent goed met details en dringt op nauwkeurigheid aan, maar doet soms veel te veel in een keer. Je bent een praktische denker maar niet zonder verbeelding. U houdt van reizen en wil niet alleen leven. U zou waarschijnlijk vroeg moeten huwen want de verantwoordelijkheid voor jouw stabiliteit is noodzakelijk. De sleutels tot jouw succes zijn jouw bereidheid om orde te handhaven en discipline in jouw leven en er van alles het beste van te maken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

Sterrenbeeld: Stier

Beschrijving van het sterrenbeeld Stier.

Hoe kan ik weten hoe ik moet zoenen?

Het blijft altijd spannend, zoenen voor de eerste keer. De vragen; Wat moet ik doen, Doe ik het wel goed en Doe ik teveel of te weinig spoken door uw hoofd.

De trappisten

Het ontstaan van de monniken die uw trappist, die u op een zomerse namiddag op en gezellig terrasje zit te drinken, hebben gebrouwen.

De verplichtingen van de Islam

Informatie over de verplichtingen van de Islam

Weer aan het werk na zwangerschapsverlof

Veel moeders vinden het zwangerschapsverlof van 16 weken te kort. Waar lopen zij tegen aan en hoe gaan zij ermee om.

Mijn aftrap in Foobie

Inleiding van hoe ik bij Foobie terecht kwam en de

Hoe faalangst behandelen?

Kenmerken van faalangst en waar de behandeling op gericht moet zijn.

De eeuwige taal

Door Alle eeuwen heen zijn kinderversjes, sprookjes en legenden middelen geweest om de essentiële levenslessen in het hart van onze kinderen in te planten in te planten.

Ontwikkeling baby vijf maanden

ontwikkeling van een baby van vijf maanden

Westerse astrologie: Boogschutter

Boogschutter als jouw sterrenbeeld

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

ADD, ADHD, de verschillen, belemmeringen en uitdagingen

ADD kent vele belemmeringen en onbegrip maar biedt al dan niet met een omweg tevens kansen.

Op slag verliefd worden overkomt je maar hoe kun je verliefd blijven (deel 2)

Verliefd wordt je op het eerste gezicht, helaas gaat die eerste verliefdheid altijd voorbij, hoe kan je dan verliefd blijven.

De Bijbel

Wat is de Bijbel en uit welke boeken bestaat de Bijbel

Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

De illusie van de prins op het witte paard

Veel vrouwen dromen van hun prins op het witte paard. Maar bestaan die eigenlijk nog wel?

De sociale emotionele ontwikkeling van kind naar volwassen persoon

hoe een kind zich sociaal ontwikkelt

Kiezen voor jezelf

Welke keuzes moet je maken om gelukkig te worden?

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Sterrenbeeld: Maagd

Beschrijving van het sterrenbeeld Maagd

Cadeau idee voor Valentijn

Een cadeau voor hem nodig? Tegenwoordig pasklare oplossingen.

Numerologie en geboortedag: 8, 17 en 26

Geboren zijn op de 8e, 17e en 26e van de maand