Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31


Publicatie datum:

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Gesponsorde koppelingen

Het getal 4 staat voor iemand die hard werkt en iemand die oog heeft voor details. Eigenschappen zijn praktisch, betrouwbaar en behulpzaam. Dit is gerelateerd aan zaken als grondslag, orde, dienst, strijd tegen grenzen en een constante groei, Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de vierde, dertiende, 22e en de 31e van de maand.

Geboortedag: 4e

Je bent iemand die hard werkt en een nauwgezette persoon. Je bent nauwkeurig en neemt grote zorg in wat u doet. Jij bent principieel, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus en je bent ethisch. Je kunt trots en rechtschapen zijn maar je bent ook niet arrogant. Jij hebt medeleven voor mensen. Je hebt de neiging om in de aanwezigheid van een hindernis of persoonlijkheidsprobleem te volharden. Je houdt van jouw familie en je bent zelf een goede partner. Je bent echter niet te emotioneel en niet iemand die veel van zijn genegenheid laat zien. Je neigt soms om jouw affecties te onderdrukken. Je bent constant geconcentreerd op alle kwesties in jouw leven. Je bent ook zelf rationeel. Voor kwesties heb je een langzame maar een geduldige en een secure benadering. De mensen om je heen, vooral naasten en collega's, hebben vertrouwen op je. Jij kunt koppig en streng zijn. Je zou proberen flexibeler te werk te gaan. Je ervaart vaak frustraties en onderdrukking. Jij kunt ook af en toe tactloos zijn omdat je soms niet goed in contact bent met je emoties.

 

Geboortedag: 13e

Jij hebt veel liefde voor je familie, traditie, en gemeenschap. Je bent de basis van elke onderneming die je ondergaat, je doet je werk met toewijding en precisie. Je houdt van dingen die praktisch stevig staan. Toch bezit je een aanzienlijke hoeveelheid artistieke talent die soms concrete vormen kan aannemen. Jij bent een goede organisator en een manager met een oog voor detail. Je kunt hard, lang, en bewust werken. Zolang je goed voor jezelf zorgt, heb je een uitstekende concentratie. Je moet zorgvuldig zijn niet om aan het punt te komen dat je overwerkt raakt en dat je hierdoor van het leven niet volop kan genieten. Jouw uitdaging is er het beste uit te halen wat je op het ogenblik doet. Je moet vertrouwen en gewilligheid hebben om gefocust te staan op het werk die je verricht. Als je dat voor jezelf niet doet, kun je doelloos van baan tot baan en relatie tot relatie wisselen. Probeer veel gebruik te maken van jouw doorzettingsvermogen en toewijding. Je kunt soms koppig en rigide zijn, weigerend om nieuwe en creatieve ideeën toe te staan door je stevige aanhankelijkheid aan jouw gevestigde gedachtegangen. De sleutels tot jouw succes zijn jouw bereidheid om orde te handhaven en discipline in jouw leven en er van alles het beste van te maken.

 

Geboortedag: 22e

Je hebt een groot potentieel als leider, organisator, of als een steun voor een instelling of een zaak. Je bezit veel sterkte maar omgekeerd kun je bang zijn van de uitvoerbaarheid van je ambities. Je denkt soms dat jij je dromen nooit waar te maken zijn. Je kunt dan soms weigerend tegenover je ambities staan. Dit kan tot enorme teleurstelling resulteren wanneer jij je droom offert door de vrees voor mislukking. Jouw uitdaging is bereid te zijn om met kleine stappen te beginnen en praktische maatregelen te treffen naar het vergroten van die stappen tot zijn volledige omvang. Jij hebt een gift voor het zien van zowel de details van een plan en hoe het zou gaan uitpakken. Je bent ordelijk en geduldig. Jij kunt een probleem methodisch en systematisch benaderen. Jouw oplossingen kunnen soms uniek zijn. Je bezit ook veel innerlijke kracht. Omgekeerd kunt je zenuwachtig zijn door jouw twijfels en je probeert ze dan ook goed te verbergen. Je hebt veel potentieel om succesvol te zijn als je veel op je intuitie en perceptie vertrouwt.

 

Geboortedag: 31e

Iemand die geboren is op de 31e van de maand stelt voor dat jij een goede organisator, een manager en een energieke en betrouwbare werknemer bent en iemand die eigenschappen heeft om succesvol te zijn op het bedrijfsleven. Je moet vertrouwen en gewilligheid hebben om gefocust te staan op het werk die je verricht. Serieus en oprecht, je hebt het geduld en de toewijding om veel te verwezenlijken. Jouw benadering kan origineel zijn maar je kunt soms koppig en rigide zijn. De gevoeligheid kan aanwezig zijn maar het gevoel zullen waarschijnlijk worden onderdrukt. Je bent goed met details en dringt op nauwkeurigheid aan, maar doet soms veel te veel in een keer. Je bent een praktische denker maar niet zonder verbeelding. U houdt van reizen en wil niet alleen leven. U zou waarschijnlijk vroeg moeten huwen want de verantwoordelijkheid voor jouw stabiliteit is noodzakelijk. De sleutels tot jouw succes zijn jouw bereidheid om orde te handhaven en discipline in jouw leven en er van alles het beste van te maken.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Inspiratie

Inspiratie is een briljante ingeving krijgen

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Ik ga uitleggen hoe je je ex eindelijk terug kunt krijgen.

Een goedkope sprookjesbruiloft

Een artikel over het besparen op je droombruiloft.

Het elastiekje!

Hoe is elastiek onstaan en hoe komen wij eraan?

Help! Ik ben onzeker!

In dit artikel staan tips om met onzekerheid om te gaan en er af te komen

Vriendschap

Zoals in mijn vorige artikel is aangegeven, zijn er verschillende sociale vaardigheden nodig om een normale relatie met leeftijdsgenoten te ontwikkelen.

Mijn homohuwelijk(2)...in ondertrouw bij de weigerambtenaar?

Nu is de grote vraag gesteld en begint het regelen van mijn huwelijk. Tijdens het regelen van alle zaken kijk ik of er verschillen zijn met een heterohuwelijk.

Het is uit, en nu?

In dit artikel staan 9 tips om over liefdesverdriet heen te komen.

Ieder mens een lebeltje!

Bijna iedereen heeft wel een label gekregen, hebben we dat werkelijk nodig?

Hoe help ik mijn kind om 's nachts zindelijk te worden?

Een artikel over hoe je je kind 's nachts zindelijk krijgt.

Slecht nieuws? Doe er wat aan!

Hoe ik met de wet van Murphy geconfronteerd werd.

Neanderthalers: Bruut en dom?

Neanderthalers staan bekend om hun robuuste, potige bouw en hun manier van overleven in het ijzige klimaat van het prehistorische Europa en delen van Azië. Velen denken dat het slechts domme, brute mensen waren die alleen maar goed waren in het bejagen van de zoogdieren, maar dit was beslist niet zo!

Dagboek van een gescheiden man...stap 2.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 2 is.

Datingprofielen vol onwaarheden

Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis datingsites op beoordeling, prijs en meer.

Wat te doen na je pensioen?

Hier lees je leuke tips voor activiteiten na je pensioen.

Doorzettingsvermogen is soms dom

Hoe mijn dochter me een lesje leerde over doorzettingsvermogen

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld

Scheiden en alimentatie

Als de partners gaan scheiden moeten er afspraken gemaakt worden over de verdeling van de kosten van levensonderhoud van beide partners en van de kinderen.

Samen bevallen

Samen bevallen doe je zo

Sparen voor de kinderen

Hoe kun je het beste voor je kinderen sparen?

Een goed hoofdkussen vinden

Slapeloze nachten, pijnlijke schouders, nekklachten en hoofdpijn kunnen allemaal veroorzaakt worden door een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen. Een goed hoofdkussen met de juiste ondersteuning is daarom ook van groot belang voor een gezonde, goede nachtrust.

Kinderen en fantaseren

Fantaseert je kind erop los? Of voert hij hele gesprekken met een onzichtbare vriendje? Geniet ervan! Fantaseren hoort erbij. Het is zelfs een teken van intelligentie en creativiteit.

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Mijn droomhuis in Frankrijk

Super goedkoop vakantiehuisje in Frankrijk, een droomhuis in Frankrijk, daar droom ik al jaren van.

Westerse astrologie: Maagd

Maagd als sterrenbeeld