Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 5 staat voor iemand die van vrijheid houdt. Eigenschappen zijn intellectueel, vindingrijk en flexibel. Dit is gerelateerd aan zaken als uitbreiding, dromer, avontuur en constructief gebruik van vrijheid. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de vijfde, viertiende en de 23e van de maand.

Geboortedag: 5e

Je houdt van verandering, reis en avontuur. Je hebt een enorme nieuwsgierigheid en verlangt om naar afgelegen plaatsen te gaan en exotische volkeren te ontmoeten. Jouw arena is de wereld zelf en het is enkel een kwestie van tijd voordat je nogmaals op een andere excursie bent. Jij bent aanpasbaar en hebt behoefte aan opwinding. Jij voelt met je medemensen mee en kan goed omgaan met woorden. In feite heb je een talent voor promotie, public relations en voor sommigen is dat de hun schriftelijke vaardigheden. Jouw sociale vaardigheden zijn verfijnd. Jouw capaciteit om een product of een gebeurtenis mee te delen en te promoten maakt tot u een goede verkoper. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. Op je werk moet er per se veel afwisseling plaatsvinden. Je raakt makkelijk verveeld en rusteloos. Je kunt soms onverantwoordelijk zijn en je moet proberen orde en discipline te leren. Je bent analytisch en soms te zelfverzekerd en koppig. Je kunt soms ook ongduldig en impulsief zijn.

 

Geboortedag: 14e

Je houdt van verandering, opwinding, en reis. Je raakt gemakkelijk verveeld en hebt de nieuwe en de exotische nodig om opgewekt en levendig te voelen. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen verandering bent. Jij bent sociaal en kan goed met anderen (samen)werken zolang er niet teveel beperkingen zijn. Je wordt gemakkelijk rusteloos, een kenmerk waardoor je snel van baan of relaties kunt veranderen. De belangrijke beslissingen in jouw leven zouden eerst goed moeten worden geanalyseerd voordat je ze maakt. Je kunt eigenwijs en halsstarrig zijn. Jij hebt soms wel een portie geluk. Onder jouw liefde voor verandering zit er ook veel onzekerheid bij. Onder een buitenkant van rust of koelte ligt veel emotionele onstuimigheid, die in jouw leven terug is te zien als snelle veranderingen en veel stemmingsschommelingen. Je bent ook ijverig zodra je gefocust bent op een specifieke taak. De sleutel tot uw succes is evenwicht. Je moet vermijden veel veranderingen aan te brengen in je leven alleen om van de routine af te kunnen komen of als een middel om van je verantwoordelijkheden af te komen tijdens moeilijkheden.

 

Geboortedag: 23e

Je houdt van verandering en opwinding en behoefte aan beiden om springlevend te kunnen voelen. Voor jou is het leven een avontuur waarbij je zoveel mogelijk volop moet genieten. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen veranderingen bent. U kunt vrijwel met iedereen omgaan. Jij bezit talent in mondelinge en schriftelijke vaardigheden en zou een uitstekende schrijver, een redacteur, of een verkoper kunnen zijn. Je bent vrij hartelijk en gevoelig. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. U bent veelzijdig en getalenteerd. Je hebt een zeer scherpe mening en een fijn inzicht in het menselijk lichaam waardoor je geïnteresseerd kunt worden op vakgebieden als geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Je moet leren om uw aanzienlijke hoeveelheid energie te richten op iets specifieks. Om succesvol te worden moet je streven naar orde en discipline.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Op slag verliefd worden overkomt je maar hoe kun je verliefd blijven (deel 2)

Verliefd wordt je op het eerste gezicht, helaas gaat die eerste verliefdheid altijd voorbij, hoe kan je dan verliefd blijven.

Ja, maar.....

Omgaan met weerstanden in gesprekken.

Interpersoonlijke aantrekkingskracht

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Geld verdienen met het opknappen van je huis

hoe je huis op te knappen en er ook nog eens geld mee te verdienen

Stijlvolle herenhorloges voor elk budget

Voor ieder budgeet bestaat er een goed horlogemerk

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

Groeien: we doen het allemaal

We zijn allemaal groot geworden. Maar hoe gaat dat groot worden eigenlijk in zijn werk? En welke rol spelen cellen in dit proces?

Is er een hiernamaals of is de dood het einde?

Iedere keer als er mensen in je directe omgeving overlijden stel je jezelf weer de vraag, “is er een hiernamaals of is de dood het einde?”

Pershoudingen bij een bevalling

Wat zijn de pershoudingen bij een bevalling?

Koran Beluisteren Online Populair

Koran beluisteren online word steeds vaker gedaan waarom is dit?

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!

Bouwstenen van de astrologie

Bouwstenen van de astrologie; astrologie voor beginners.

Afleren van duimen

Het afleren van duimen is meestal lastig omdat kinderen zich er amper bewust van zijn dat ze het doen Wie strijd hierover wilt voorkomen, geeft zijn duimende of vingerzuigende baby al vroeg een fopspeen.

Westerse astrologie: Ram

Het eerste sterrenbeeld in de westerse astrologie

Nostalgie of heimwee?

Een ansicht en herinneringen!

Je huis en de omgeving

Je huis en de omgeving

Adoptie: de procedure

Hoe ziet een adoptieprocedure er globaal uit? Welke stappen moet je volgen om een kind te kunnen adopteren?

Voorlezen schept een band

Voorlezen wordt te weinig gedaan, we hebben het tegenwoordig veel drukker dan vroeger. Maar wist je dat voorlezen een goed moment van rust en regelmaat is. En dat het een goede band schept tussen ouders en kind.

Een relatie aangaan is makkelijker dan er één onderhouden.

Na wat spannende afspraakjes met je nieuwe partner, begint de echte uitdaging. Enkele aanwijzingen voor een kans op slagen.

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.

Het Oosten en het Westen

Boedha en de nederlandse nuchterheid

Sterrenbeeld: Steenbok

Beschrijving van het sterrenbeeld Steenbok.

Wat is visualiseren?

Je leven veranderen in de positieve zin dmv visualisatie.