Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 5 staat voor iemand die van vrijheid houdt. Eigenschappen zijn intellectueel, vindingrijk en flexibel. Dit is gerelateerd aan zaken als uitbreiding, dromer, avontuur en constructief gebruik van vrijheid. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de vijfde, viertiende en de 23e van de maand.

Geboortedag: 5e

Je houdt van verandering, reis en avontuur. Je hebt een enorme nieuwsgierigheid en verlangt om naar afgelegen plaatsen te gaan en exotische volkeren te ontmoeten. Jouw arena is de wereld zelf en het is enkel een kwestie van tijd voordat je nogmaals op een andere excursie bent. Jij bent aanpasbaar en hebt behoefte aan opwinding. Jij voelt met je medemensen mee en kan goed omgaan met woorden. In feite heb je een talent voor promotie, public relations en voor sommigen is dat de hun schriftelijke vaardigheden. Jouw sociale vaardigheden zijn verfijnd. Jouw capaciteit om een product of een gebeurtenis mee te delen en te promoten maakt tot u een goede verkoper. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. Op je werk moet er per se veel afwisseling plaatsvinden. Je raakt makkelijk verveeld en rusteloos. Je kunt soms onverantwoordelijk zijn en je moet proberen orde en discipline te leren. Je bent analytisch en soms te zelfverzekerd en koppig. Je kunt soms ook ongduldig en impulsief zijn.

 

Geboortedag: 14e

Je houdt van verandering, opwinding, en reis. Je raakt gemakkelijk verveeld en hebt de nieuwe en de exotische nodig om opgewekt en levendig te voelen. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen verandering bent. Jij bent sociaal en kan goed met anderen (samen)werken zolang er niet teveel beperkingen zijn. Je wordt gemakkelijk rusteloos, een kenmerk waardoor je snel van baan of relaties kunt veranderen. De belangrijke beslissingen in jouw leven zouden eerst goed moeten worden geanalyseerd voordat je ze maakt. Je kunt eigenwijs en halsstarrig zijn. Jij hebt soms wel een portie geluk. Onder jouw liefde voor verandering zit er ook veel onzekerheid bij. Onder een buitenkant van rust of koelte ligt veel emotionele onstuimigheid, die in jouw leven terug is te zien als snelle veranderingen en veel stemmingsschommelingen. Je bent ook ijverig zodra je gefocust bent op een specifieke taak. De sleutel tot uw succes is evenwicht. Je moet vermijden veel veranderingen aan te brengen in je leven alleen om van de routine af te kunnen komen of als een middel om van je verantwoordelijkheden af te komen tijdens moeilijkheden.

 

Geboortedag: 23e

Je houdt van verandering en opwinding en behoefte aan beiden om springlevend te kunnen voelen. Voor jou is het leven een avontuur waarbij je zoveel mogelijk volop moet genieten. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen veranderingen bent. U kunt vrijwel met iedereen omgaan. Jij bezit talent in mondelinge en schriftelijke vaardigheden en zou een uitstekende schrijver, een redacteur, of een verkoper kunnen zijn. Je bent vrij hartelijk en gevoelig. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. U bent veelzijdig en getalenteerd. Je hebt een zeer scherpe mening en een fijn inzicht in het menselijk lichaam waardoor je geïnteresseerd kunt worden op vakgebieden als geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Je moet leren om uw aanzienlijke hoeveelheid energie te richten op iets specifieks. Om succesvol te worden moet je streven naar orde en discipline.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld

Leven in geluk : de inwijdingsweg uit de oude godinnenculturen.- Klara Adalena (recensie)

Beschrijving van een spirituele weg.

Wat is de beste gratis dating site?

De meeste nieuwe relaties ontstaan tegenwoordig via een internet date maar wat is de beste gratis dating site?

Westerse astrologie: Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen

Sparen voor de kinderen

Hoe kun je het beste voor je kinderen sparen?

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Afleren van duimen

Het afleren van duimen is meestal lastig omdat kinderen zich er amper bewust van zijn dat ze het doen Wie strijd hierover wilt voorkomen, geeft zijn duimende of vingerzuigende baby al vroeg een fopspeen.

de Waterpijp als onderschatte boosdoener

Een beknopte samenvatting over de gevaren van de waterpijp

Numerologie en geboortedag: 2, 11, 20 en 29

Betekenissen van de getallen 2,11,20 en 29 als jouw geboortedag

Datingprofielen vol onwaarheden

Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis datingsites op beoordeling, prijs en meer.

Het Weesgegroet, wat is het nou eigenlijk?

Het Weesgegroet, wat is het nou eigenlijk? Hier wordt ingegaan op de herkomst en het gebruik.

Christelijke rouwverwerking voor kinderen

Christelijke rouwverwerking voor kinderen. Hoe verloopt rouwvverwerking bij kinderen.

Stoppen met roken

In dit artikel lees je wat de gevolgen van roken zijn en waar je hulp kan vinden.

jong en zwanger.

je bent jong en onverwacht zwanger, wat moet je nu doen?

Waarom doen jonge mannen zulke domme dingen?

Soms staat de tijd even stil en vraag je je af, waarom?

Beoordelingsfouten

Hoe beoordelen wij als mensen anderen en situaties.

Sterrenbeeld: Stier

Beschrijving van het sterrenbeeld Stier.

Toeval en Noodlot

We worden er soms mee geconfronteerd en gebruiken het woord fataal,

Praten

Praten doe je met je mond, maar betrek je hart erbij. Dan zul je echt wijs zijn.

De hoofddoek van de moslimvrouw

Uitleg over de hoofddoek in de islam

Loverboys in Amsterdam

Loverboys misbruiken dames om geld te verdienen!

De emotie angst vanuit de filosofie bekeken

Hoe bezagen de filosofen Heidegger en Kierkegaard de emotie angst?

Schoonheid zit van binnen én van buiten

Er wordt vaak beweerd dat mensen die aantrekkelijk zijn, ook positieve interpersoonlijke kwaliteiten hebben. Is dit wel echt zo?

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Sterrenbeeld: Leeuw

Beschrijving van het sterrenbeeld Leeuw