Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 6 staat voor iemand die een liefhebber is van vrede. Eigenschappen zijn liefdevol, stabiel en harmonieus. Dit is gerelateerd aan zaken als verantwoordelijkheid, bescherming, verzorging, gemeenschap, evenwicht en sympathie. Hieronder staan eigenschappen van iemand die geboren is op de zesde, vijftiende en de 24e van de maand.

Geboortedag: 6e

Je bent familie-georiënteerd en hebt een talent voor het regelen van geschillen tussen mensen tot volle tevredenheid van beide kanten. Jij kent op de een of andere manier de middengrond. Jouw levensles is hoe je met evenwicht te werk gaat. Emoties, andere mensen verzorgen, financiën, werk of spel, waar je dan ook te werk zult gaan, je moet proberen achter te halen waar je van dienst kunt zijn, wat je precies moet doen en waar je grenzen liggen. Je hebt een aanzienlijke hoeveelheid artistieke talent. Je hebt veel bewondering voor schoonheid en kunst. Je hebt ook veel verantwoordelijksgevoel. Jouw nadruk is op verhoudingen. Je wilt anderen zo veel mogelijk helpen. Je moet weten dat je gewaardeerd wordt. Kritiek raakt jou diep. Je zult uw eigen comfort offeren om anderen te steunen en te helpen. Je bent grootmoedig, vriendelijk, en begripvol. Je moet leren slechts een helpende hand te zijn en niet iemand waarmee iedereen over jou heen kan lopen.

 

Geboortedag: 15e

Je bent creatief en artistiek. Je hebt ook een gift voor talen. Je wilt het beste uit je leven halen en daar streef je ook naar. De verplichtingen in je relaties, vooral huis en huwelijk, is een belangrijke kwestie in jouw leven. Je moet bereid zijn om het beste in jouw partner of de plaats waar je woont uit te halen. Op dezelfde manier moet je serieus omgaan met je vaardigheden. Maak er het beste van! Eer jouw talent en ontwikkel het met het harde werk en finesse. Je bent zeer gevoelig. De kritiek heeft een negatieve impact op jou. Om deze reden heb je de neiging om anderen te steunen op het punt dat jij jezelf vrijwel wegcijfert. Je wilt behandeld worden op de manier dat jij anderen behandelt. Je bent grootmoedig en begripvol. Als ouder ben je toegewijd aan jouw kinderen en kan stabiliteit en liefde binnen de familie handhaven. Naast jouw artistiek talent bezit je zakelijke en financiële instincten. Je bent grondig en nauwgezet in jouw benadering van zaken, eigenschappen die goede resultaten opleveren op het lange termijn. Je moet in de gaten houden dat je niet te soft wordt in relaties. Wees meer als een luisterend oor dan als iemand die zichzelf probeert weg te cijferen.

 

Geboortedag: 24e

Je bent familie-georiënteerd met een gift voor het herstellen en het handhaven van evenwicht en harmonie in jouw relaties. Jij bent emotioneel, gevoelig en kan zelfs melodramatisch zijn. Je hebt een tendens om uw emotionele kwesties te overdrijven vooral wanneer je kritiek krijgt van anderen. Je bent energiek, verantwoordelijk en behulpzaam maar jouw sympathie gaat jou tot het punt brengen dat je op andermans zaken gaat bemoeien. Ken jouw grenzen. Tegelijkertijd moet je ook vermijden dat je mensen misbruik van je maken. Uw artistiek talent gaat in vele richtingen maar je bent waarschijnlijk goed in acteren en drama. Je doet over het algemeen goed in zaken omdat je systematisch, zorgvuldig en geduldig bent in hoe je zaken benadert. Je bent een goede vriend en een loyale kameraad.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Je kind van de fopspeen af helpen

Wanneer afleren van fopspeen? En hoe afleren?

Westerse astrologie: Waterman

Waterman als jouw sterrenbeeld

Wat kun je zelf tegen botontkalking doen?

Wat kun je doen om de kans op botontkalking te verkleinen?

Koran Beluisteren Online Populair

Koran beluisteren online word steeds vaker gedaan waarom is dit?

Tips om energie te besparen

Hoe kan ik geld besparen op mijn energierekening?

De gevolgen van kindermishandeling

Wat is kindermishandeling en wat doet het met een kind?

Stijlvolle herenhorloges voor elk budget

Voor ieder budgeet bestaat er een goed horlogemerk

Vergeven

Wat is vergeving en hoe kun je iemand vergeven?

de Waterpijp als onderschatte boosdoener

Een beknopte samenvatting over de gevaren van de waterpijp

De nozems

Bijgeloof

Herkomst van bijgeloof. De belangrijkste bijgelovige symbolen toegelicht.

The LDS Church informeel benoemd The Mormon Church

The Church of Jesus Christ, The Latter Day Saint Movement or The United Order

Hoe is het om een tienermoeder te zijn ?

Een tienermoeder, veel mensen hebben hun oordeel daar wel over maar hoe zit het nu echt ?

De allerbeste ideeen voor een geslaagd Valentijnsdag

De allerbeste tips voor een geslaagd Valentijnsdag

Astrologie

Basistermen in de astrologie

Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Wie zorgt voor je kinderen na je overlijden?

Geeft uitleg wie voor je kinderen zullen zorgen na je overlijden

Mijn aftrap in Foobie

Inleiding van hoe ik bij Foobie terecht kwam en de

Soorten opvoeding

Welke opvoedstijlen bestaan er en welke heb jij gehad?

Doelgroep tienermoeders

Tienermoeder in de huidige maatschappij

Liefdesverdriet overwinnen

Hoe overwin je de pijn die liefdesverdriet heet?

Cadeau idee voor Valentijn

Een cadeau voor hem nodig? Tegenwoordig pasklare oplossingen.

Reiki, volgens het Usui Shiki Ryoho systeem

In dit artikel staat Reiki beschreven volgens het Usui Shiki Ryoho systeem. Hierin staat onder andere de geschiedenis, de leefregels en wat het is.

Verstandig Zonnen

Tips voor een goede bescherming tegen de zon

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.