Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 6 staat voor iemand die een liefhebber is van vrede. Eigenschappen zijn liefdevol, stabiel en harmonieus. Dit is gerelateerd aan zaken als verantwoordelijkheid, bescherming, verzorging, gemeenschap, evenwicht en sympathie. Hieronder staan eigenschappen van iemand die geboren is op de zesde, vijftiende en de 24e van de maand.

Geboortedag: 6e

Je bent familie-georiënteerd en hebt een talent voor het regelen van geschillen tussen mensen tot volle tevredenheid van beide kanten. Jij kent op de een of andere manier de middengrond. Jouw levensles is hoe je met evenwicht te werk gaat. Emoties, andere mensen verzorgen, financiën, werk of spel, waar je dan ook te werk zult gaan, je moet proberen achter te halen waar je van dienst kunt zijn, wat je precies moet doen en waar je grenzen liggen. Je hebt een aanzienlijke hoeveelheid artistieke talent. Je hebt veel bewondering voor schoonheid en kunst. Je hebt ook veel verantwoordelijksgevoel. Jouw nadruk is op verhoudingen. Je wilt anderen zo veel mogelijk helpen. Je moet weten dat je gewaardeerd wordt. Kritiek raakt jou diep. Je zult uw eigen comfort offeren om anderen te steunen en te helpen. Je bent grootmoedig, vriendelijk, en begripvol. Je moet leren slechts een helpende hand te zijn en niet iemand waarmee iedereen over jou heen kan lopen.

 

Geboortedag: 15e

Je bent creatief en artistiek. Je hebt ook een gift voor talen. Je wilt het beste uit je leven halen en daar streef je ook naar. De verplichtingen in je relaties, vooral huis en huwelijk, is een belangrijke kwestie in jouw leven. Je moet bereid zijn om het beste in jouw partner of de plaats waar je woont uit te halen. Op dezelfde manier moet je serieus omgaan met je vaardigheden. Maak er het beste van! Eer jouw talent en ontwikkel het met het harde werk en finesse. Je bent zeer gevoelig. De kritiek heeft een negatieve impact op jou. Om deze reden heb je de neiging om anderen te steunen op het punt dat jij jezelf vrijwel wegcijfert. Je wilt behandeld worden op de manier dat jij anderen behandelt. Je bent grootmoedig en begripvol. Als ouder ben je toegewijd aan jouw kinderen en kan stabiliteit en liefde binnen de familie handhaven. Naast jouw artistiek talent bezit je zakelijke en financiële instincten. Je bent grondig en nauwgezet in jouw benadering van zaken, eigenschappen die goede resultaten opleveren op het lange termijn. Je moet in de gaten houden dat je niet te soft wordt in relaties. Wees meer als een luisterend oor dan als iemand die zichzelf probeert weg te cijferen.

 

Geboortedag: 24e

Je bent familie-georiënteerd met een gift voor het herstellen en het handhaven van evenwicht en harmonie in jouw relaties. Jij bent emotioneel, gevoelig en kan zelfs melodramatisch zijn. Je hebt een tendens om uw emotionele kwesties te overdrijven vooral wanneer je kritiek krijgt van anderen. Je bent energiek, verantwoordelijk en behulpzaam maar jouw sympathie gaat jou tot het punt brengen dat je op andermans zaken gaat bemoeien. Ken jouw grenzen. Tegelijkertijd moet je ook vermijden dat je mensen misbruik van je maken. Uw artistiek talent gaat in vele richtingen maar je bent waarschijnlijk goed in acteren en drama. Je doet over het algemeen goed in zaken omdat je systematisch, zorgvuldig en geduldig bent in hoe je zaken benadert. Je bent een goede vriend en een loyale kameraad.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Op zoek naar romantiek?

Enkele tips om gegarandeerd tot romantiek te komen!

De dag dat de wereld vergaat

21-12-2012... Waarom denkt de halve wereld dat de aarde ten onder gaat?

Hephaistos

Wie was de Griekse god Hephaistos en waar stond hij voor?

Woordspelingen: Wat zijn het precies?

Woordspelingen hebben vaak een komisch effect. Tenminste dat is de bedoeling want sommige zetten je echt aan het denken...

Jaloers? Wat is het en hoe kom je er vanaf?

Heb jij wel eens last van jaloersheid? Wat is jaloers zijn eigenlijk?

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

Intermezzo - appartementencomplex Tilburg

Appartmentencomplex in Tilburg-West met koopwoningen en huurwoningen voor studenten.

Ontwikkelingen baby bij drie maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkelingen van een baby rond drie maanden

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

Sociale en specifieke fobie

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Lekker in je vel!

Tips om lekker in mijn vel te zitten en mezelf te zijn!

Liefdesverdriet overwinnen

Hoe overwin je de pijn die liefdesverdriet heet?

natuurlijke groei

de vergelijking tussen groei in de natuur en de groei van de mens

Een cadeautje vinden

Vind het perfecte cadeautje voor je partner, je ouders of je vrienden.

Wat is autisme en wat heeft de theorie of mind er mee te maken?

Wat is autisme en wat zijn de kenmerken van autisme, en wat is de thoerie of mind en wat heeft dat met autisme te maken.

Cognitieve ontwikkeling bij kinderen

De cognitieve ontwikkelingsstadia bij kinderen en babies

Hoe ontwikkelt je baby zich van maand 0 tot en met 12?

Een beschrijving van je baby's eerste levensjaar, van maand tot maand.

Het voorbereiden van mijn homohuwelijk.

Met dit artikel maak ik een begin met de serie artikelen over het wel en wee tijdens de voorbereidingen van mijn eigen homohuwelijk.,

Trap en traplopen

Veiligheid bij trap en traplopen

Reptieleneieren en babyaapjes

Wie zal er het eerste – ik – zeggen?

Het ontstaan van de sauna

Lees hier alles over de geschiedenis van de sauna

Mijn homohuwelijk(2)...in ondertrouw bij de weigerambtenaar?

Nu is de grote vraag gesteld en begint het regelen van mijn huwelijk. Tijdens het regelen van alle zaken kijk ik of er verschillen zijn met een heterohuwelijk.

De hoofddoek van de moslimvrouw

Uitleg over de hoofddoek in de islam