Numerologie en geboortedag: 8, 17 en 26


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 8e, 17e en 26e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 8 staat voor de beheerder. Eigenschappen zijn ambitieus, sterk en materialistisch. Dit is gerelateerd aan zaken als praktische ondernemingen, richten op status, macht en materialistische doelen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de achtste, zeventiende en de 26e van de maand.

Geboortedag: 8e

Je hebt een talent voor zaken en kan goed omgaan met je financiële zaken. Jouw benadering voor zaken is origineel, creatief en gedurfd. Je hebt een goed oordeel en hebt de vrijheid nodig om het uit te oefenen. Het is raadzaam om vennootschappen zo veel mogelijk te vermijden. Je bent voornamelijk strijdlustig en partnerschappen, vooral wanneer er een sprake is van een evenwichtige machtsverdeling, kunnen je leiden om je over te geven aan intriges en manipulatie. Je bent efficiënt en kunt grote projecten goed uitvoeren. Als jij reeds jouw afdeling of eigen zaken niet leidt, bent u bestemd voor zo'n positie. De leiding nemen is jouw talent. Op dezelfde manier heb je een groot talent voor organisatie. Je kunt grote groepen mensen beheren en leiden volgens jouw visies. Je bent realistisch, zelfverzekerd, praktisch, ambitieus en doelgericht. Anderen respecteren jou en jouw oordeel. Je geniet van een uitdaging. Jouw houding ten opzichte van de moeilijkheden in het leven zal het verschil tussen succes en mislukking uitmaken.

 

Geboortedag: 17e

Je bent ambitieus en bezit uitstekende zakelijke en financiële instincten. Jij bent onafhankelijk. Je hebt de talent om het grotere beeld te zien en hoe allerlei details een rol spelen in een bepaalde kwestie. Je bent efficiënt en kunt grote projecten goed uitvoeren. Jouw uitdaging is dat je niet te zelfverzekerd staat tegenover je oordeel en je macht tot het punt dat je niet meer openstaat voor andermans ideeën. Je bent zelfverzekerd en stelt hoge eisen aan jezelf. De verwachtingen van anderen zullen jou tot een gedreven persoon maken. Je gat dramatisch om met geld. Je hebt een behoefte aan status en je kunt soms wel een opschepper zijn. Waar het ook om gaat, je hebt een grote droom. Je zult niet tevreden zijn totdat je oets groots heb gedaan. Vermijd bazig en bezitterig te worden in alles dat je doet. Er zit een gevoelige karakter in je maar waarschijnlijk wordt het meer onderdrukt.

 

Geboortedag: 26e

Je weet hoe je met geld moet omgaan en je hebt een talent voor zaken. Jouw benadering voor zaken is origineel, creatief en durvend. Je bent een goede manager en een organisator. Je hebt een gift voor het zien van de ‘bigger picture' maar je kunt soms de details negeren. Jij bent efficiënt en kunt grote projecten, ondernemingen, of zaken goed uitvoeren. Jouw uitdaging is een evenwicht tussen uw materiële doelstellingen en fundamentele menselijke kwaliteiten van begrip, medeleven en liefde te handhaven. Het bedrijfsleven kan jou ertoe bewegen ongevoelig en afgemat tegenover anderen te staan. Je kunt zeer diplomatiek en tactvol zijn. Je hebt de voorkeur om dingen uit te voeren met overtuiging dan met kracht. Je bent betrouwbaar en stelt hoge eisen aan jezelf. Mensen zien jou soms als opschepperig. Je bent trots op alles wat je bezit. Je moet oppassen dat je soms niet ontmoedigd wordt. Je bezit wilskracht en moed om alles door te staan. Je hebt ook soms moeite om het verleden los te laten. Je bent ook bereid om anderen te helpen tijdens moeilijkheden.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Privacy

onze privacy in gevaar

Lekker in je vel!

Tips om lekker in mijn vel te zitten en mezelf te zijn!

Je kind van de fopspeen af helpen

Wanneer afleren van fopspeen? En hoe afleren?

Op tijd opstaan, hoe doe je dat

Opstaan, terwijl je nergens heen moet, hoe doe je dat?

Op en top Hiphop

Dit artikel beschrijft de jeugdcultuur Hiphop

Van kind tot volwassene: de pubertijd

Zelfrespect is belangrijk bij pubers

Woordspelingen: Wat zijn het precies?

Woordspelingen hebben vaak een komisch effect. Tenminste dat is de bedoeling want sommige zetten je echt aan het denken...

Narcistische stoornis

Hoe herken je iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Soorten opvoeding

Welke opvoedstijlen bestaan er en welke heb jij gehad?

Positieve Stimulans

Mensen kunnen tot iets moois in staat zijn als ze maar goed worden gestimuleerd. Gebeurt dat voor iets negatiefs dan kan zo iemand in een negatieve spiraal terecht komen

Dino & Mens: Leefden samen?

Men is druk aan het zoeken naar bewijzen voor levende dinosauriërs, vooral de creationisten om de evolutietheorie te ontkrachten. Maar zijn er bewijzen voor het bestaan van dino's tijdens het mensentijdperk?

DNA ontrafeld

De opbouw en structuur van DNA.

Vriendschap

Zoals in mijn vorige artikel is aangegeven, zijn er verschillende sociale vaardigheden nodig om een normale relatie met leeftijdsgenoten te ontwikkelen.

Geld verdienen met het opknappen van je huis

hoe je huis op te knappen en er ook nog eens geld mee te verdienen

co-sleeping in context

literatuuronderzoek naar de effecten van co-sleeping

gratis condooms, gratis rubberen preservatieven

Ter bestrijding van de toename van SOA’s wereldwijd worden op deze websites gratis condooms verstrekt.

Angsten bij jonge peuters

Omschrijving van angsten die voorkomen bij jonge peuters

Koran Beluisteren Online Populair

Koran beluisteren online word steeds vaker gedaan waarom is dit?

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

Mantelzorg

Functioneel gezondheidspatroon:mantelzorg

Interpersoonlijke aantrekkingskracht

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Authenticiteit

De definitie van authenticiteit en authenticiteit met betrekking tot de mens.

Hoe vind je de waarheid over de werkelijkheid?

Iedereen is op zoek naar het hoe en waarom van het leven, hoe vind je de waarheid over de werkelijkheid?

De rechten van de moslimvrouw

Beschrijving van de rechten van de moslimvrouw

Mam, Pap...Ik ben homo!

In dit artikel vertel ik iets over de seksuele ontwikkeling van jongeren, homoseksualiteit, de coming out en waar u als ouders mee te maken kunt krijgen.