Numerologie en geboortedag: 9, 18, 27


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 9e, 18e en de 27e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 9 staat voor de leraar. Eigenschappen zijn humanitair, tolerant en sympathiek. Dit is gerelateerd aan zaken als humanitaire daden, het geven, onbaatzuchtigheid, verplichtingen en creatieve uitingen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de negende, 18e en de 27e van de maand.

Geboortedag: 9e

Je bent ruimdenkend, idealistisch en medelevend. Je bent ook creatief. Je moet het leven echt goed proberen te begrijpen om echt iets groots te kunnen doen voor de maatschappij. Je zult een grote sociale rol vervullen die een mengsel van de praktische en van de humanitaire zal vereisen. Jouw uitdaging is een plaats voor jezelf te vinden die vrij direct een voordeel heeft aan anderen. Hoe meer je van dienst zult zijn voor de mensheid, hoe meer persoonlijke vervulling je zult beleven, van het materiële tot het spirituële. Kinderen die geboren zijn op de negende dag van de maand nemen de tijd om een beroep te kiezen die bij hen past. Je bent sociaal gericht en je bezit charme. Mensen bewonderen jou. Je leeft met allerlei mensen mee. Je uit je gevoelens goed maar kunt soms een beetje dramatisch zijn. Je hebt veel belangstelling voor filosofie en metafysica. Je moet niet te aanhankelijk zijn.

 

Geboortedag: 18e

Je bent een geboren leider en een efficiënte manager die geschikt is om anderen te organiseren en te inspireren.  Je bent vooral geïnteresseerd op het gebied van politiek, godsdienst, kunst, en wet. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Je bent ruimdenkend en zou op verscheidene gebieden, in het bijzonder kunst, moeten worden opgeleid. Je leeft mee met allerlei mensen. Je hebt de behoefte om iets groots en goeds te doen voor je gemeenschap en voor de mensheid in het algemeen. Dit is waar jouw diepste tevredenheid, met het uitvoeren van één of andere taak ligt, die aan anderen ten goede zal komen. Je uit jouw gevoelens goed maar je kunt af en toe een beetje dramatisch zijn. Jouw uitdaging is om goedkeuring en vergeving te leren. Je hebt soms de neiging om jezelf te offeren. Je moet proberen niet te aanhankelijk te zijn. Het gedachte om wraak te nemen zal je los moeten laten. Je moet jouw geestelijke en filosofische vooruitzichten in alle kwesties aanwenden.

 

Geboortedag: 27e

Iemand die geboren is op de 27e van de maand staat voor iemand die onbaatzuchtig en filantropische belangen heeft. Je kunt zeker goed samenwerken met andere mensen maar tegelijkertijd moet je ook de tijd hebben voor jezejd door rust en meditatie. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Er is een zeer humanistische en filantropische benadering in vrijwel alle dingen die je doet. Je bent ruimdenkend, verdraagzaam, grootmoedig en kunt soms zeer behulpzaam zijn. Je bent het type van een persoon die overtuiging eerder dan kracht gebruikt om jouw doelstellingen te bereiken. Je bent zeer gevoelig voor andermans behoeften en in vriendschappen geef je heel veel zonder een hoge verwachting dat je veel terug zou krijgen. Je bent service-gricht en dat kan dan ook wel eens je beroep kunnen zijn. Hoe meer je doet voor anderen, hoe groter je persoonlijke vervulling is op het gebied van het materiële en het spirituële.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Generatie NU

zelfwaarde, generatie nu, zelfbeeld, narcistisch

Lachen met open mond wordt meer gewaardeerd.

Als mensen met hun open mond lachen,krijgen ze meer positieve reacties dan dat ze de lippen stijf op elkaar houden.

Mam, Pap...Ik ben homo!

In dit artikel vertel ik iets over de seksuele ontwikkeling van jongeren, homoseksualiteit, de coming out en waar u als ouders mee te maken kunt krijgen.

Het ontstaan van Valentijnsdag

Valentijnsdag lijkt zo vanzelfsprekend, maar hoe is het ontstaan?

Eerste stapjes -waar blijven die?

de eerste stapjes van uw baby z

Stuur eens een persoonlijke kerstkaart!

Tijdens de feestdagen wil jij natuurlijk jouw vrienden, familie en kennissen een prettige kerst toewensen. Je kunt dit doen met een standaard kaart waar je iets aardigs in schrijft of, je gooit het over een andere boeg en kiest ervoor om een eigen persoonlijke kerstkaart te maken!

Waaraan herken je een pathologische leugenaar?

Het leven van een pathologische leugenaar hangt van leugens aan elkaar. Dit leidt tot grote problemen in relaties met anderen en uiteindelijk in het leven van de pathologische leugenaar zelf.

Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Narcistische stoornis

Hoe herken je iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

tienermoeders en het ecologisch systeem (micro, meso en macro niveau)

Tienermoeder en haar leefomgeving

Westerse astrologie: Kreeft

Kreeft als sterrenbeeld

Hoe kijken buitenlanders naar Nederland ?

Het is interessant af en toe te ervaren hoe ze in het buitenland naar nederland(ers) kijken. Een impressie vind je in dit artikel

Westerse astrologie: Ram

Het eerste sterrenbeeld in de westerse astrologie

Wat kun je zelf tegen botontkalking doen?

Wat kun je doen om de kans op botontkalking te verkleinen?

Vrouwen fantaseren vanaf jonge leeftijd over bruiloft

Vrijgezelle vrouwen denken er op jonge leeftijd al over na hoe hun toekomstige bruiloft er uit moet gaan zien.

Eetproblemen bij kinderen

Opvoeden in de nieuwe tijd

Trap en traplopen

Veiligheid bij trap en traplopen

Je kind van de fopspeen af helpen

Wanneer afleren van fopspeen? En hoe afleren?

Van kind tot volwassene: de pubertijd

Zelfrespect is belangrijk bij pubers

Huis kopen in Belgie, Ja, Nee?

Je wilt graag een huis kopen, is Belgie een goede optie? en waar moet je op letten?

De hoofddoek van de moslimvrouw

Uitleg over de hoofddoek in de islam

Groeien: we doen het allemaal

We zijn allemaal groot geworden. Maar hoe gaat dat groot worden eigenlijk in zijn werk? En welke rol spelen cellen in dit proces?

Obsessief-compulsieve stoornis

Dit artikel heeft geen beschrijving.

Echtscheiden en alimentatie

Dit artikel beschrijft waarom alimentatie moet worden betaalt en wat het precies inhoudt..

Gedragsproblemen bij pleegkinderen

Hoe ga je om met gedragsproblemen van je pleegkind