Numerologie en geboortedag: 9, 18, 27


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 9e, 18e en de 27e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 9 staat voor de leraar. Eigenschappen zijn humanitair, tolerant en sympathiek. Dit is gerelateerd aan zaken als humanitaire daden, het geven, onbaatzuchtigheid, verplichtingen en creatieve uitingen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de negende, 18e en de 27e van de maand.

Geboortedag: 9e

Je bent ruimdenkend, idealistisch en medelevend. Je bent ook creatief. Je moet het leven echt goed proberen te begrijpen om echt iets groots te kunnen doen voor de maatschappij. Je zult een grote sociale rol vervullen die een mengsel van de praktische en van de humanitaire zal vereisen. Jouw uitdaging is een plaats voor jezelf te vinden die vrij direct een voordeel heeft aan anderen. Hoe meer je van dienst zult zijn voor de mensheid, hoe meer persoonlijke vervulling je zult beleven, van het materiële tot het spirituële. Kinderen die geboren zijn op de negende dag van de maand nemen de tijd om een beroep te kiezen die bij hen past. Je bent sociaal gericht en je bezit charme. Mensen bewonderen jou. Je leeft met allerlei mensen mee. Je uit je gevoelens goed maar kunt soms een beetje dramatisch zijn. Je hebt veel belangstelling voor filosofie en metafysica. Je moet niet te aanhankelijk zijn.

 

Geboortedag: 18e

Je bent een geboren leider en een efficiënte manager die geschikt is om anderen te organiseren en te inspireren.  Je bent vooral geïnteresseerd op het gebied van politiek, godsdienst, kunst, en wet. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Je bent ruimdenkend en zou op verscheidene gebieden, in het bijzonder kunst, moeten worden opgeleid. Je leeft mee met allerlei mensen. Je hebt de behoefte om iets groots en goeds te doen voor je gemeenschap en voor de mensheid in het algemeen. Dit is waar jouw diepste tevredenheid, met het uitvoeren van één of andere taak ligt, die aan anderen ten goede zal komen. Je uit jouw gevoelens goed maar je kunt af en toe een beetje dramatisch zijn. Jouw uitdaging is om goedkeuring en vergeving te leren. Je hebt soms de neiging om jezelf te offeren. Je moet proberen niet te aanhankelijk te zijn. Het gedachte om wraak te nemen zal je los moeten laten. Je moet jouw geestelijke en filosofische vooruitzichten in alle kwesties aanwenden.

 

Geboortedag: 27e

Iemand die geboren is op de 27e van de maand staat voor iemand die onbaatzuchtig en filantropische belangen heeft. Je kunt zeker goed samenwerken met andere mensen maar tegelijkertijd moet je ook de tijd hebben voor jezejd door rust en meditatie. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Er is een zeer humanistische en filantropische benadering in vrijwel alle dingen die je doet. Je bent ruimdenkend, verdraagzaam, grootmoedig en kunt soms zeer behulpzaam zijn. Je bent het type van een persoon die overtuiging eerder dan kracht gebruikt om jouw doelstellingen te bereiken. Je bent zeer gevoelig voor andermans behoeften en in vriendschappen geef je heel veel zonder een hoge verwachting dat je veel terug zou krijgen. Je bent service-gricht en dat kan dan ook wel eens je beroep kunnen zijn. Hoe meer je doet voor anderen, hoe groter je persoonlijke vervulling is op het gebied van het materiële en het spirituële.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Ontwikkeling baby 6 maanden

Geeft een omschrijving van de ontwikkeling van een baby van 6 maanden

De allerbeste ideeen voor een geslaagd Valentijnsdag

De allerbeste tips voor een geslaagd Valentijnsdag

De geboortehoroscoop: een spiegel van je persoonlijkheid

Uitleg over de tekens van de dierenriem, planeten en aspecten

Huiselijk geweld doorbreken

huiselijkgeweld doorbreken, en je leven weer oppakken

Soorten opvoeding

Welke opvoedstijlen bestaan er en welke heb jij gehad?

Een cadeautje vinden

Vind het perfecte cadeautje voor je partner, je ouders of je vrienden.

Westerse astrologie: Boogschutter

Boogschutter als jouw sterrenbeeld

Numerologie en geboortedag: 4, 13, 22 en 31

De getallen 4, 13, 22 en 31 als jouw geboortedag

Zuinig en winkelen

Drie tips om te proberen zuininger te winkelen

Kiezen voor jezelf

Welke keuzes moet je maken om gelukkig te worden?

Positief denken tips en de voordelen

De gedachten waar je je op focust vormen je realiteit, zowel in het heden als in de toekomst. Daarom is het belangrijk je er bewust van te zijn dat positief denken andere effecten heeft dan negatief denken.

Generatie NU

zelfwaarde, generatie nu, zelfbeeld, narcistisch

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

De ontwikkeling in de baby- en peutertijd.

Je huis opdelen in area's voor beter overzicht in je schoonmaakwerkzaamheden

een plan om je huis in minder tijd opgeruimder te houden

Jaloers? Wat is het en hoe kom je er vanaf?

Heb jij wel eens last van jaloersheid? Wat is jaloers zijn eigenlijk?

Stuur eens een persoonlijke kerstkaart!

Tijdens de feestdagen wil jij natuurlijk jouw vrienden, familie en kennissen een prettige kerst toewensen. Je kunt dit doen met een standaard kaart waar je iets aardigs in schrijft of, je gooit het over een andere boeg en kiest ervoor om een eigen persoonlijke kerstkaart te maken!

Een goed hoofdkussen vinden

Slapeloze nachten, pijnlijke schouders, nekklachten en hoofdpijn kunnen allemaal veroorzaakt worden door een verkeerd of oncomfortabel hoofdkussen. Een goed hoofdkussen met de juiste ondersteuning is daarom ook van groot belang voor een gezonde, goede nachtrust.

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld

Stijlvolle herenhorloges voor elk budget

Voor ieder budgeet bestaat er een goed horlogemerk

Is er een hiernamaals of is de dood het einde?

Iedere keer als er mensen in je directe omgeving overlijden stel je jezelf weer de vraag, “is er een hiernamaals of is de dood het einde?”

Hindoeisme

Uitleg en informatie over hindoeisme

Hoe kan ik weten hoe ik moet zoenen?

Het blijft altijd spannend, zoenen voor de eerste keer. De vragen; Wat moet ik doen, Doe ik het wel goed en Doe ik teveel of te weinig spoken door uw hoofd.

Ga niet voor middelmatigheid!

Creeer je eigen leven. Ga niet voor middelmatigheid!

De sociale emotionele ontwikkeling van kind naar volwassen persoon

hoe een kind zich sociaal ontwikkelt

Narcistische stoornis

Hoe herken je iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?