Numerologie en geboortedag: 9, 18, 27


Publicatie datum:

Geboren zijn op de 9e, 18e en de 27e van de maand

Gesponsorde koppelingen

Het getal 9 staat voor de leraar. Eigenschappen zijn humanitair, tolerant en sympathiek. Dit is gerelateerd aan zaken als humanitaire daden, het geven, onbaatzuchtigheid, verplichtingen en creatieve uitingen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de negende, 18e en de 27e van de maand.

Geboortedag: 9e

Je bent ruimdenkend, idealistisch en medelevend. Je bent ook creatief. Je moet het leven echt goed proberen te begrijpen om echt iets groots te kunnen doen voor de maatschappij. Je zult een grote sociale rol vervullen die een mengsel van de praktische en van de humanitaire zal vereisen. Jouw uitdaging is een plaats voor jezelf te vinden die vrij direct een voordeel heeft aan anderen. Hoe meer je van dienst zult zijn voor de mensheid, hoe meer persoonlijke vervulling je zult beleven, van het materiële tot het spirituële. Kinderen die geboren zijn op de negende dag van de maand nemen de tijd om een beroep te kiezen die bij hen past. Je bent sociaal gericht en je bezit charme. Mensen bewonderen jou. Je leeft met allerlei mensen mee. Je uit je gevoelens goed maar kunt soms een beetje dramatisch zijn. Je hebt veel belangstelling voor filosofie en metafysica. Je moet niet te aanhankelijk zijn.

 

Geboortedag: 18e

Je bent een geboren leider en een efficiënte manager die geschikt is om anderen te organiseren en te inspireren.  Je bent vooral geïnteresseerd op het gebied van politiek, godsdienst, kunst, en wet. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Je bent ruimdenkend en zou op verscheidene gebieden, in het bijzonder kunst, moeten worden opgeleid. Je leeft mee met allerlei mensen. Je hebt de behoefte om iets groots en goeds te doen voor je gemeenschap en voor de mensheid in het algemeen. Dit is waar jouw diepste tevredenheid, met het uitvoeren van één of andere taak ligt, die aan anderen ten goede zal komen. Je uit jouw gevoelens goed maar je kunt af en toe een beetje dramatisch zijn. Jouw uitdaging is om goedkeuring en vergeving te leren. Je hebt soms de neiging om jezelf te offeren. Je moet proberen niet te aanhankelijk te zijn. Het gedachte om wraak te nemen zal je los moeten laten. Je moet jouw geestelijke en filosofische vooruitzichten in alle kwesties aanwenden.

 

Geboortedag: 27e

Iemand die geboren is op de 27e van de maand staat voor iemand die onbaatzuchtig en filantropische belangen heeft. Je kunt zeker goed samenwerken met andere mensen maar tegelijkertijd moet je ook de tijd hebben voor jezejd door rust en meditatie. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Er is een zeer humanistische en filantropische benadering in vrijwel alle dingen die je doet. Je bent ruimdenkend, verdraagzaam, grootmoedig en kunt soms zeer behulpzaam zijn. Je bent het type van een persoon die overtuiging eerder dan kracht gebruikt om jouw doelstellingen te bereiken. Je bent zeer gevoelig voor andermans behoeften en in vriendschappen geef je heel veel zonder een hoge verwachting dat je veel terug zou krijgen. Je bent service-gricht en dat kan dan ook wel eens je beroep kunnen zijn. Hoe meer je doet voor anderen, hoe groter je persoonlijke vervulling is op het gebied van het materiële en het spirituële.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 56
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Wat gebeurt er met je lichaam en geest als je in de pubertijd komt?

Wat gebeurt er met je lichaam als je in de pubertijd komt?

Scheten laten... Vervuiling?

Scheten laten? Iedereen heeft er last van en meestal kun je er niets aan doen. Gemiddeld laat je per 24 uur wel 10 tot 25 scheten. Maar wist je dat je daarmee het milieu (een beetje) vervuilt?

De 3 soorten Joden

Informatie over 3 soorten Jode

Bipolaire stoornis en het gevaar van een chronisch depressief beeld

De rol van psychotherapie wordt beschreven in de behandeling van bipolaire stoornissen.

Het ontstaan van de sauna

Lees hier alles over de geschiedenis van de sauna

Sparen voor de kinderen

Hoe kun je het beste voor je kinderen sparen?

Westerse astrologie: Vissen

Vissen als jouw sterrenbeeld

Hoe ontwikkelt je baby zich van maand 0 tot en met 12?

Een beschrijving van je baby's eerste levensjaar, van maand tot maand.

Tien formules voor positieve energie : Dr.Judith Orloff (recensie)

Tien formules voor positieve energie. (boekrecensie)

Hoe merk ik dat iemand liegt?

Een verslag over hoe je het opmerkt of iemand liegt.

Scheiden en alimentatie

Als de partners gaan scheiden moeten er afspraken gemaakt worden over de verdeling van de kosten van levensonderhoud van beide partners en van de kinderen.

Werking van humor in reclame

Hoe werkt humor in een reclamespotje?

Westerse astrologie: Weegschaal

Weegschaal als sterrenbeeld

Sterrenbeeld: Boogschutter

Beschrijving van het sterrenbeeld Boogschutter

Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy

Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy en zijn geschiedenis over de eeuwen heen.

Droominterpretatie!

Droominterpretatie is erg moeilijk, omdat je te maken hebt met je hogere zelf, die op vele manieren kan communiceren met je. Dromen kunnen symbolisch, letterlijk, een les, een voorgevoel, een verkapte astrale ervaring of de verwerking van gebeurtenissen van de dag zijn.

De dag dat de wereld vergaat

21-12-2012... Waarom denkt de halve wereld dat de aarde ten onder gaat?

De jeugdbeweging anno 2010

jeugdbeweging anno 2010

Stuur eens een persoonlijke kerstkaart!

Tijdens de feestdagen wil jij natuurlijk jouw vrienden, familie en kennissen een prettige kerst toewensen. Je kunt dit doen met een standaard kaart waar je iets aardigs in schrijft of, je gooit het over een andere boeg en kiest ervoor om een eigen persoonlijke kerstkaart te maken!

Het verbeteren van je geheugen

Heb je ook wel eens last van het vergeten van namen? Of een boodschappenlijstje? In dit artikel worden er manieren beschreven die helpen met het verbeteren van je geheugen.

Oorzaak van crisis? CORRUPTIE!

Elke dag worden al die mensen bedrogen door de politiek, grote machtige organisaties en niet te vergeten de media en de samenwerking tussen boven genoemden.

Woordspelingen: Wat zijn het precies?

Woordspelingen hebben vaak een komisch effect. Tenminste dat is de bedoeling want sommige zetten je echt aan het denken...

Reptieleneieren en babyaapjes

Wie zal er het eerste – ik – zeggen?

Huiselijk geweld doorbreken

huiselijkgeweld doorbreken, en je leven weer oppakken

Mijn homohuwelijk(2)...in ondertrouw bij de weigerambtenaar?

Nu is de grote vraag gesteld en begint het regelen van mijn huwelijk. Tijdens het regelen van alle zaken kijk ik of er verschillen zijn met een heterohuwelijk.