De allerbeste ideeen voor een geslaagd Valentijnsdag


Publicatie datum:

De allerbeste tips voor een geslaagd Valentijnsdag

Gesponsorde koppelingen

Voor geliefde waarschijnlijk een dag waar ze lang naar uitkijken. Valentijnsdag is de dag waarop je je liefde aan je geliefde kan tonen. Hieronder de allerbeste ideeen voor Valentijnsdag. De bekende ideeen tot de aller orgineelste.

Gesponsorde koppelingen

De beste ideeen voor valentijnsdag

  1. Iets wat het altijd goed doet is natuurlijk de kaart. De kaarten bestaan in verschillende varianten en in verschillende afmetingen. Zo'n grote kaart en dan hebben we het echt over de grootste variant die te koop is kan natuurlijk verzonden worden maar nog mooier is als je de kaart speciaal zelf langsbrengt.
  2. Een mooie knuffel met een pak chocolaatje doet het natuurlijk ook altijd goed. Je kan dit op verschillende sites en winkels in vaste pakketen kopen maar je kan ook zelf een pakket maken. Een mooie teddybeer, een roosje, een pak chocolaatjes( het liefst in hartvorm) en dit mooi inpakken in doorzichtig folie. Iederéén zal blij met zo'n pakket.
  3. Dagje uit. Op veel verschillende sites worden dagjes uit aangeboden met een romantisch tintje speciaal voor Valentijnsdag. Reserveer dit op tijd om teleurstellingen te voorkomen.
  4. Een pak met de mooiste zwijmelfilms, een grote zak popcorn en maak er samen een gezellige filmavond van.
  5. Sexy lingerie is altijd welkom. Koop een mooie setje voor haar en voor hem kan je denken aan een mooie boxershort. Deze kan je ook persoonlijker maken door er een foto op te laten drukken, een mooie tekst of jouw naam.
  6. Doe iets orgineels en laat een mooie heliumballon bezorgen in plaats van een kaart. Op internet zijn veel aanbieders te vinden die dit kunnen aanbieden. Je kan dit aanvullen met een mooie bos bloemen.
  7. Koop een chocoladefontein en geniet samen van een avondje chocolade eten. Plezier gegarandeerd.
  8. Om in de chocoladesferen te blijven. Een workshop bonbons maken is ook zeker een aanrader. Of wat dacht je van je eigen parfumgeur maken. Tijdens een workshop parfum maken kunnen jullie je 'eigen'parfum maken. Op het internet zijn ook op dit gebied veel verschillende aanbieders te vinden.
  9. Geef je valentijn een orginele muurtegel. Je kan zelf de tekst bedenken en laten drukken op een muurtegel. Een blijvend kado!
  10. Kies jullie leukste foto uit en laat hier een fotopuzzel van maken.

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Westerse astrologie: Waterman

Waterman als jouw sterrenbeeld

Positief denken tips en de voordelen

De gedachten waar je je op focust vormen je realiteit, zowel in het heden als in de toekomst. Daarom is het belangrijk je er bewust van te zijn dat positief denken andere effecten heeft dan negatief denken.

Numerologie en geboortedag: 1, 10, 19 en 28

De betekenis van de getallen 1, 10, 19 en 28 als jouw geboortedag

Westerse astrologie: Weegschaal

Weegschaal als sterrenbeeld

Wat is de beste behandeling tegen aambeien?

Als je last krijgt van aambeien dan wil je maar één ding en dat is de beste behandeling. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf en je wilt het liefste dat ze nooit meer terugkeren.