Een cadeautje vinden


Publicatie datum:

Vind het perfecte cadeautje voor je partner, je ouders of je vrienden.

Gesponsorde koppelingen

Met elke verjaardag is het weer moeilijk om een leuk cadeautje voor iemand te bedenken. Vaak wil je iemand wel verrassen met iets leuks en origineels, maar is het te moeilijk om zoiets te bedenken. Vind hier tips om toch met het perfecte cadeautje aan te komen.

Als je een creatief en origineel cadeautje wilt geven, is het zaak om vroeg genoeg te beginnen. Ga niet een paar dagen van tevoren fanatiek op zoek maar begin zeker een maand voor de gelegenheid met het nadenken over een cadeau. Dan weet je zeker dat je het cadeau op tijd kunt geven en bespaar je jezelf bovendien veel stress. Ga structureel aan de slag en wie weet ben je sneller klaar dan je dacht.

  • Vraag tips aan mensen in de omgeving van de persoon die je wilt verrassen met een leuk cadeau. Zijn er speciale wensen? Heeft hij toevallig laten weten iets heel graag te willen? Spaart hij ergens voor of heeft hij een dure hobby?
  • Handig is ook om een lijstje bij te houden van dingen die hij of zij erg leuk vindt. Dit is vooral handig met je partner. Heeft ze ooit eens laten ontglippen dat ze altijd al een cruise heeft willen maken? Dit is je kans. Schrijf het op en neem haar mee. Natuurlijk kan dit ook met kleinere dingen. Vindt ze dolfijnen zo leuk? Ga een dagje naar het dolfinarium.
  • Bedenk waar diegene veel van houdt. Is hij bijvoorbeeld erg bourgondisch? Regel dan bijvoorbeeld een luxe diner met een wijnarrangement. Een wijnproeverij is in dit geval ook een erg goed idee. Zoiets kun je ook met een groep vrienden doen. Dan maken jullie er een gezellige avond uit van.
  • Vrouwen zijn altijd blij met een mooi sieraad. Zeker als je het zelf hebt uitgezocht. Ben je geen ster in  het uitzoeken van juwelen? Vraag of haar moeder, zus of vriendin met je meegaat naar de juwelier voor wat goed advies.
  • Een cadeau kan ook heel goed een activiteit zijn. Geef dan ook geen waardebon maar organiseer zelf een dag en neem diegene mee. Denk aan een helikoptervlucht, een theatervoorstelling, een dagje pretpark of een weekendje weg. Geef geen bioscoopbon maar neem diegene een avondje mee uit. Betaal ook het popcorn en de drankjes en laat hem of haar natuurlijk de film uitzoeken. Dit is veel persoonlijker
  • Vrouwen worden vaak ook erg gelukkig van een dagje sauna of een beautyarrangement. Vergeet je schaamte en ga gezellig een dagje mee.
  • Ben je echt inspiratieloos? Neem diegene een dagje mee shoppen en laat hem of haar zelf wat uitkiezen. Maak er een gezellig dagje van met een heerlijke lunch en wellicht een terrasje aan het eind van de middag.
Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 28
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie leven

Je baby en de eerste tandjes

Hoe ga om ermee om en hoe help je je baby met de pijn

In 5 stappen naar een gedisciplineerd kind

Een kort 5 stappen plan met tips!

Numerologie en geboortedag: 6, 15 en 24

Geboren zijn op de 6e, 15e en de 24e van de maand

Vergeven

Wat is vergeving en hoe kun je iemand vergeven?

Mijn homohuwelijk(3)…de kledingkeuze.

In dit artikel vertel ik over het maken van de juiste kledingkeuze voor mijn homohuwelijk. Daarmee probeer ik antwoord te geven op de vraag of er verschillen zijn tussen het hetero- en homohuwelijk.

Sterrenbeeld: Ram

Beschrijving van het sterrenbeeld Ram.

Verlegen kind? Zo gaat u er mee om.

Uw kind is verlegen en stil,een paar tips om uw kind een duwtje in de rug te geven.

Goed kunnen luisteren

Luistervaardigheden en inlevingsvermogen

Het figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

De figuur van Augustus vergeleken met Napoleon.

Gedragsproblemen bij pleegkinderen

Hoe ga je om met gedragsproblemen van je pleegkind

Het Weesgegroet, wat is het nou eigenlijk?

Het Weesgegroet, wat is het nou eigenlijk? Hier wordt ingegaan op de herkomst en het gebruik.

Handleeskunde

Kun je aan je handen zien wanneer je laatste uur slaat? Of je binnenkort een nieuwe liefde vindt? Of je rijk wordt?

Ontwikkeling baby vijf maanden

ontwikkeling van een baby van vijf maanden

De oorsprong van Valentijnsdag

Valentijnsdag is een geliefd feest van ons, maar hoe zijn wij op deze traditie gekomen?

Hoe merk ik dat iemand liegt?

Een verslag over hoe je het opmerkt of iemand liegt.

Kristalmensen in de nieuwe tijd

Korte beschrijving van de generatie Kristalkinderen/volwassenen

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.

Tweetaligheid lijkt Alzheimer te vertragen

De ziekte van Alzheimer lijkt later op te treden bij mensen die zich in twee talen kunnen uitten.

Lucide dromen

Als je lucide droomt, ben je je bewust van het feit dat je droomt en kun je je droom actief beïnvloeden.

Mam, Pap...Ik ben homo!

In dit artikel vertel ik iets over de seksuele ontwikkeling van jongeren, homoseksualiteit, de coming out en waar u als ouders mee te maken kunt krijgen.

Chinees Nieuwjaar

Chinees Nieuwjaar duurt 15 dagen en wordt door de Chinezen gevierd van de eerste tot de vijftiende dag van de eerste maand op de chinese kalendar.

Positief denken tips en de voordelen

De gedachten waar je je op focust vormen je realiteit, zowel in het heden als in de toekomst. Daarom is het belangrijk je er bewust van te zijn dat positief denken andere effecten heeft dan negatief denken.

Dagboek van een gescheiden man...stap 3.

Hoe gebeurd een scheiding? Waar begint het en waar gaat het naar toe. Een kijk op een scheidingsverhaal in 10 delen waarvan dit deel 3 is.

Wat is mijn persoonlijkheid?

Wat voor persoonlijkheid heb jij? Er is veel geschreven over eigenschappen en gedrag van de mens. Kijk welke persoonlijkheid jij hebt.

Numerologie en geboortedag: 5, 14 en 23

Geboren zijn op de 5e, 14e en de 23e van de maand