Hou van, leef en deel het (love, live and share)


Publicatie datum:

Wat is er mooier dan kunnen genieten van het leven en het te kunnen delen.

Gesponsorde koppelingen

Een paar maanden geleden had ik het heel moeilijk. Ik zat in een vreselijke dip die ik altijd rond de wintertijd krijg. Ik vroeg mezelf af welke waarde ik toevoegde aan de wereld. En ik kon geen antwoord vinden. Maar als je me het nu vraagt zeg ik, ik inspireer anderen om te genieten van het leven. Er is niets mooiers. Het begon allemaal met een artikel die ik las over voeding. Ik heb mijn leven hierdoor helemaal omgegooid en ik kan je vertellen ik heb energie voor tien! 'You are what you eat' zeggen ze en het is echt zo. Ik was van af kleins af aan al iemand die wilde reizen. Ik wilde graag piloot worden, zodat ik de wereld kon zien en kon genieten van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft. Maar op een of andere manier heeft het leven me even op een andere pad gebracht. Hierdoor was ik mijn dromen vergeten. Ze waren er wel, maar ik deed er niks mee. Dat gaat in de komende jaren zeker veranderen

Gesponsorde koppelingen

Houden van

Wanneer hou je nou echt van iemand? Als je alles voor die persoon wil doen? Alles over hebt voor die ene die je leuk vind? Ik heb het antwoord nu pas gevonden. En het antwoord is: Je kan alleen van iemand houden en jezelf volledig laten gaan bij een persoon als je eerst van jezelf houdt. Nou denk je zeker ach maar dat doe ik toch al. Maar heb je er echt bij stil gestaan? Of sta je elke keer ochtend in de spiegel en keur je jezelf alleen maar af?

Je bent er aan gewend en vindt het eigenlijk wel goed zo. Je kent niks anders, maar het kan anders! En ik heb die stap gemaakt. Veranderen verrijkt je wereld. Het geeft je nieuwe kansen en rondes, dus stap uit je allerdaagse bezigheden en start met iets nieuws dat jou interesseert. Leer nieuwe mensen kennen en leer weer van jezelf genieten. Begin met gezond eten, want dat zal je hierbij voor een groot deel helpen. Alle mineralen en vitamines die je binnen krijgt zullen je opvrolijken. Start bij je voeding en begin van jezelf te houden. Je bent het zeker waard! Doe eens iets spontaans en geniet ervan. Bel een vriendin die je lang niet meer gesproken heb en spreek af. Ga met haar naar de kroeg en doe alsof je weer 18 bent.

Leven

Luister naar het liedje van louis armstrong 'what a wonderful world' hier beneden. Hij wist het. Je hoeft niet rijk te zijn of spullen te hebben om te genieten. Ga eens lekker wandelen en geef je hersenen even rust. Geef tijd aan jezelf. Ga jezelf her ontdekken. En begin te genieten van de kleine dingen in het leven. Ik geniet van fluitende vogeltjes en van een blauwe lucht en de zon. Ik kan daar echt geen genoeg van krijgen en ik laat het aan iedereen weten! Elke keer als de zon schijnt, maak ik er een foto van en zet ik het op facebook. Ik deel met al mijn vrienden dat ik er super gelukkig van wordt, want dat doet me echt goed. En weet je mensen die je gelukkig zien, willen om je heen zijn. Ze willen graag met je zijn, zodat ze een graantje van je geluk mee kunnen pikken. Je wordt een absoluut fenomenaal mens. Je zult mensen inspireren en jezelf versteld doen staan. Je zult weer lust hebben in het leven en het zal je dan niet uitmaken of je alleen bent. Je zult je netwerken verbreden en steeds meer leuke activiteiten ondernemen met vrienden en vriendinnen. En wie weet zit daar straks wel iemand tussen waar je je leven mee zult gaan delen. Maar neem het risico om te leven en ga vooral uit huis. Boek een spontane vakantie, ergens waar je al heel lang naar toe wil. Doe het gewoon wat heb je te verliezen? Laat je inspireren door de nieuwe dingen die op je pad komen en leef weer op. 

 

Delen

Deel alles wat je meemaakt, maak mensen nieuwsgierig. Dan beginnen ze je vragen te stellen en dat maakt het nog makkelijker om te netwerken. Heb je nog geen account bij een sociale netwerk. meld je dan aan. Je zult weer oude vrienden vinden en je nieuwe contacten kunnen houden.

Deel je geluk, je liefde en je leven met andere mensen. Daar zal je zelf ook een beter mens van worden. Want houden van en leven wordt een stuk mooier als je het nog eens zou kunnen delen. Begin met jezelf en zie hoe bijzonder mooi jij bent.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Westerse astrologie: Kreeft

Kreeft als sterrenbeeld

Het Oosten en het Westen

Boedha en de nederlandse nuchterheid

Cadeau idee voor Valentijn

Een cadeau voor hem nodig? Tegenwoordig pasklare oplossingen.

Waarom is slapen zo belangrijk?

Slapen is noodzakelijk voor je gezondheid en je humeur, in dit artikel lees je hier meer over.

Mijn homohuwelijk(2)...in ondertrouw bij de weigerambtenaar?

Nu is de grote vraag gesteld en begint het regelen van mijn huwelijk. Tijdens het regelen van alle zaken kijk ik of er verschillen zijn met een heterohuwelijk.