Je verjaardag vieren


Publicatie datum:

feest vieren

Gesponsorde koppelingen

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om te verzinnen wat je met je verjaardag moet gaan doen? Denk jij dan ook welles, nou dan vier ik het gewoon helemaal niet? Nou daar komt niks van in, want hier vindt je dé ideeën om een geslaagd feest te geven!

Gesponsorde koppelingen

Je bent bijna jarig en je wilt eigenlijk wel een feest geven, maar wat moet je doen? Zelf ben ik vaak altijd zo bang dat er niet gepraat wordt of dat niemand het erg naar zijn/haar zin heeft.

Omdat ik zelf ook bijna jarig ben ging ik eens opzoek naar verjaardagsideeën. Ik kwam erachter dat je je eigenlijk helemaal geen zorgen hoeft te maken over je verjaardagsfeest er zijn namelijk genoeg dingen te verzinnen om te doen! Zo kun je al voor €55,- een compleet karaokeset huren! Hartstikke gezellig natuurlijk.

Verder bestaan er ook verschillende feestorganisaties die ook leuke dingen organiseren om met z'n allen te gaan doen. Wat dacht je van een fotoshoot of een spooktocht of een bekend televisie spel naspelen.

Zelf dacht ik eraan om een drankspelletje te gaan doen. Bijvoorbeeld Jenga, degene die de toren laat vallen moet een shotje drinken! Het is leuk, gezellig en iedereen wordt er een beetje losser van.

Ook kun je gebruik maken van een partyboot. Je maakt hiermee een rondvaart en je kunt er ook nog voor kiezen om aan boord een workshop te doen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon ergens anders een workshop te volgen.

Ook kunt u ervoor kiezen om met z'n allen te gaan dineren, maar niet zomaar een diner maar een moord diner! Hierbij bent u met de groep betrokken bij de moord en is het uw taak de moord op te lossen. Er zijn verschillende restaurants die dit soort themafeesten organiseren en waarschijnlijk ook bij u in de buurt.

Verder kunt u verschillende mensen bij u thuis langs laten komen, wat dacht u van een goochelaar, een handlezer(es) of misschien wel een bekende nederlander?

Het is ook mogelijk om een limosine te huren! Lijkt het iedereen niet geweldig om daar eens in te rijden om je eens een echte ster te voelen?

U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om een tuinfeest te geven.. Lekker barbecuen, muziekje erbij en de sfeer komt er snel in.

Nou met deze tips lijkt het mij geen probleem meer om een te gek feest te geven om nooit meer te vergeten!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Kaizen: Een japanse methode om in kleine stapjes grote veranderingen te kunnen maken

Kaizen is een van oorsprong japanse methode om in kleine stapjes je doel te bereiken

Zijn Nederlandse invloeden op de Allochtone opvoeding wel zo positief?

De invloed van de Nederlandse cultuur op de opvoeding van allochtone meisjes

Ontwikkeling baby eerste maand

Hoe ontwikkelt een baby zich in de eerste maand?

Numerologie en geboortedag: 7, 16 en 25

Geboren zijn op de 7e, 16e en de 25e van de maand

de Waterpijp als onderschatte boosdoener

Een beknopte samenvatting over de gevaren van de waterpijp