Mijn aftrap in Foobie


Publicatie datum:

Inleiding van hoe ik bij Foobie terecht kwam en de

Gesponsorde koppelingen

Vandaag heb ik deze site op het internet gevonden en zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik me aangemeld. Schrijven was altijd al mijn lust en mijn leven, een niet meer uitgeoefende hobby (als we het zo kunnen noemen) overgebleven na mijn middelbare schooltijd. Ik had een goede nederlands leraar die altijd zeer optimistisch was over mijn reeks korte verhalen en opstellen die ik inleverde. Hij zei ooit gekscherend tegen mij :" Als je ooit een boek schrijft, wil ik graag het eerste exemplaar en gesigneerd!"  Helaas heb ik die droom nooit waar kunnen maken. Door een druk gezinsleven en alle veranderingen en evoluties in de afgelopen jaren en levens, heb ik nooit echt meer tijd kunnen vinden dan het schrijven van zwangerschapsdagboeken. Ik moet er nu nog om glimlachen als ik daar aan terugdenk.

Gesponsorde koppelingen

Het tijdperk is aangebroken, dat ik nu wat meer ook voor mezelf kan gaan doen en aangezien ik vroeger graag in de pen klom, wil ik het proberen weer op te pakken. Schrijven is een goeie zaak om ook meer inzicht te krijgen in jezelf, je omgeving etc etc. Voor mij is ook ook een manier om te ontspannen of om zoals ieder dat gemakshalve ook noemt, mijn ei kwijt te kunnen.
Maar ik ben ook fan van korte verhalen schrijven of gedichten (die ik jaren geleden al geschreven heb). Moet ik eens even uitvissen of ik deze hier ook mag publiceren. Ze zijn er voor gemaakt om te delen en geschreven vanuit mijn belevingswereld.

Nou dit was mijn aftrap voor vandaag en ik kreeg er enigszins een déjà-vue gevoel bij. Ik meen me te herinneren dat ik ooit eens rond 2005 ergens geblogt heb, maar exact kan ik het me niet meer herinneren.Ik heb het gevoel dat de jaren zo snel omvliegen dat je niet eens meer tijd hebt om te blijven stilstaan bij wat je allemaal meemaakt.  En dat we veel meemaken, dat is alom bekend.

Ik zit nu hier en geef mezelf een schouderklopje voor hetgeen ik nu al op papier heb weten te zetten. Papier, wederom iets om over te glimlachen. Vroeger zag mijn kladblok er anders uit dan hetgeen we tegenwoordig ter beschikking hebben in onze laptops and desktops. Maar in ieder geval heb ik al wel een start gemaakt en ben ik er ook wel tevreden over. Nu afwachten of de lezers het ook interessant vonden. Rest mij alleen nog om "aangenaam kennis te maken"  te zeggen en veel leesplezier te wensen. Ik groet U.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie leven

Hoe maak je je vriendin of vrouw blij op Valentijnsdag?

Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde te laten blijken dat je van haar houdt.

Mijn droomhuis in Frankrijk

Super goedkoop vakantiehuisje in Frankrijk, een droomhuis in Frankrijk, daar droom ik al jaren van.

Westerse astrologie: Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen

Wat gebeurt er tijdens de normale veroudering van de mens?

Er is geen grens te trekken wanneer iemand tot de ouderen behoort, omdat ouderdomsveranderingen langzaam gaan en deze veranderingen per individu sterk verschillen. De grens wordt vaak getrokken op leeftijd en niet op grond van fitheid en belastbaarheid.

In goede en in slechte tijden

Dit artikel gaat over relaties. Tegenwoordig hebben mensen steeds meer (korte) relaties en lopen steeds meer huwelijken stuk. Hoe komt dit en wat kan eraan gedaan worden?